Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפוננטים morel vs rockford vs hertz

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי מבין השלושה יותר טוב?

מורל דוטק, הרץ היי אנרג'י או רוקפורד r1652-s

קריטריונים:

צליל נקי,

עיוות נמוך ככל האפשר,

מי נותן יותר באס?

מי יותר מפורט?

סגנון מוזיקה - שחורה (ראפ, היפ הופ, רגאיי) וקצת רוק קלאסי (לד זפלין, סקורפיונס וכו')

במי אתם הייתם בוחרים?

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קשה לתת תשובה חד משמעית, כל אחד ולאיזה אופי וגוון צליל שהוא אוהב ומתחבר יותר, הייתי ממליץ לך לשמוע את שלושתם ולהחליט.

אבל לשאלה שלך, היה לי את הדוטק, ושמעתי גם את ההיי אנרג׳י, אבל לצערי את הרוקפורד לא שמעתי.

המידבאס של הדוטק חם ורך יותר, ומתקשה לנגן בגבוהים, ולעומת זאת המידבאס של ההיי אנרג׳י אגרסיבי ובשרני יותר, שניהם יורדים נמוך יפה (יחסית למידבאס ברמה הזאת), הדוטק עם באס עבה יותר וההיי אנרג׳י עם באס חד יותר.

ולגבי הטוויטרים, את של שני הסטים אני לא אוהב, אם זה של הדוטק שלא מפורטים בכלל ואתה לא מבין מה אתה שומע, ואם זה של ההיי אנרג׳י שחותכים לך את עור התוף ואתה סובל במקום להנות, הבחירה שלי היא היי אנרג׳י עם ריסון חזק של הטוויטר בכל דרך שהיא.

אומר למען מניעת ויכוחים מיותרים, כל מה שכתבתי אך ורק לפי דעתי וטעמי האישי בלבד, יש כאלו שיחלקו עלי ויש שלא.

(אמנם שמעתי את שני הסטים ברכבים ותנאים דומים, אבל לא על אותו יחידת ראש ולא על אותה הגברה, לכן החוות דעת כללית ולא ממוקדת.)

פורסם

אתה בטוח שרוקפורד r ולא t? ניראה לי יותר שדיברת על הt.

בכל מקרה הסטים האלו שונים מאוד , הדוטק סט נחמד אבל לדעתי לא יותר מזה , לא מצטיין בתחום הנמוך ולא בגבוה אם כי יכול להשמע לא רע בהתקנה נכונה. ההיי אנרג'י עולה על הדוטק בכל פרמטר , מידבאס טוב יותר , טוויטר טוב יותר , אבל אופי הצליל קר יותר וזה כבר עניין של טעם אישי אם אתה אוהב או לא. את הרוקפורד יצא לי לשמוע מעט יחסית (פעמיים) אבל את האמת שהופתעתי לטובה , מעט מזכיר את ההיי אנרג'י באופי אבל פחות חזק ונקי ממנו (לפחות בסט אפ שבו שמעתי אותו-ואני מדבר על הt1652s ), אגב שים לב שיש גם הבדל במחיר בין הסטים, הרוקפורד עולה סביב ה1000 שקל דוטק במידה ותמצא עולה סביב ה800 וההיי אנרגי סביב 1600.

שורה תחתונה, תשמע ותחליט זה עניין של טעם.

אם אני מדבר על טעמי האישי:

1.היי אנרג'י

2. רוקפורד

3. דוטק

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

אני הייתי ממליץ לך בחום לחשוב על אודיסון voce av k6 סט מאוד איכותים עם מבאסים מהוופר פשוט מדהימים סט שמאוד מתאים להיפ הופ דאנס הוס אלקטרו דאבסטפ טרנס ראפ וכל שיר עם באסים הוא הופך אותו למדהים כמובן עם איטום

hu:Clarion CZ702A amp: audison LRx 4.1k mono:JL Audio 500/1 set:Audison Voce AV K6 sub:double Hertz es250

פורסם

הדגם R של רוקפורד הוא מסדרת הפריים הנמוכה, ואין מה להשוות אותו לשום רמקול ברמה נורמלית, אם כבר ה T- אוקיי, אני אבין.

ההיי אנרג'י אכן עדיף מבין הרמקולים שנכתבו כאן, אחריו הייתי מדרג את הדוטק ואחרון את הרוקפורד.

יש לציין כמובן שמעבר לרמה של כל רמקול- יש את עניין הטעם וההעדפה האישית.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
אני הייתי ממליץ לך בחום לחשוב על אודיסון voce av k6 סט מאוד איכותים עם מבאסים מהוופר פשוט מדהימים סט שמאוד מתאים להיפ הופ דאנס הוס אלקטרו דאבסטפ טרנס ראפ וכל שיר עם באסים הוא הופך אותו למדהים כמובן עם איטום

איפה ניתן לשמוע את הסט הזה באיזור המרכז? ברור לי שזה לא משקף הרבה אבל אולי קצת ייתן מושג לגבי אופי הרמקול.

גם אני בחיפוש אחר קומפ' קדמי ובאותה דילמה בדיוק.

לגבי הרוקפורד, דווקא המליצו על הדגם הגבוה יותר (t-2652s) רק שהעלות שלו גבוהה מאוד. מה שכן, באיביי הוא יעלה חצי מחיר כולל משלוח ומסי קנייה. השאלה אם הפער באיכות באמת משמעותי.

תודה

פורסם

אם תבוא למפגש צפון בתאריך 2.8.13 שהוא מתקיים ליד חיפה בנשר אני ישמח להשמיע לך וגם ישמח לשלוח אותך למקום שתקבל את ההצעת מחיר הכי נמוכה בארץ לסט.

לפי הסגנונות מוזיקה שאתה שומע אני יכול להגיד לך שזה הסט בשבילך....

hu:Clarion CZ702A amp: audison LRx 4.1k mono:JL Audio 500/1 set:Audison Voce AV K6 sub:double Hertz es250

פורסם

הווצ'ה באמת סט טוב אבל לפי איך שאני שמעתי אותו הוא לא איזה "מפלצת נמוכים" או סט חזק כמו שאתה מתאר אותו. הוא סט שמכוון יותר לאיכות ולדעתי המידבאס של ההיי אנרג'י דומיננטי יותר. בקיצור מאוד מומלץ לשמוע לפני הקנייה.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

אני דווקא הרגשתי שהווצ'ה די עדין בכמה פעמים ששמעתי, לפחות ביחס למוצרים האחרים של התאגיד, ברמה הקרובה אליו. לדוגמא mlk165 mille2 hsk-xl.

פורסם
הווצ'ה באמת סט טוב אבל לפי איך שאני שמעתי אותו הוא לא איזה "מפלצת נמוכים" או סט חזק כמו שאתה מתאר אותו. הוא סט שמכוון יותר לאיכות ולדעתי המידבאס של ההיי אנרג'י דומיננטי יותר. בקיצור מאוד מומלץ לשמוע לפני הקנייה.

אני ישמח להשמיע לך אותו במפגש הבאה ולשנות לך את הדעה אם כמובן תבוא.

מור שמע אותו אצלי ומאוד התרשם מהיכולות של הסט ובמיוחד מהוופרים.

וזה שמעליי אני לא שמעתי את הסטים האלו אז אני לא יכול לשפוט אותם, אבל קראתי קצת עליהם לפני שקניתי את הווצ'י והרבה טוענים שהם יחסית צרחניים, השאלה אם הבחור מחפש עוצמה ופחות איכות או קצת פחות עוצמה אבל עדיין עוצמה אבל גם איכות.

פורסם
אם תבוא למפגש צפון בתאריך 2.8.13 שהוא מתקיים ליד חיפה בנשר אני ישמח להשמיע לך וגם ישמח לשלוח אותך למקום שתקבל את ההצעת מחיר הכי נמוכה בארץ לסט.

לפי הסגנונות מוזיקה שאתה שומע אני יכול להגיד לך שזה הסט בשבילך....

לא הייתי ממהר לשדך סט/חברה לסגנון מוזיקלי כיוון שיש הרבה גורמים שמשפיעים, ולא הייתי ממהר להמליץ בכזו נחרצות, יש פה המון עניין של טעם אישי.

לדעתי, בסה"כ זה סט טוב, טוויטר מאד מפורט, מידבאס קצת לוקה בחסר/לא מלהיב.

SCANSPEAK

פורסם

שלום trip.

מצטרף להמלצה על הvoce, מבין כל השמות שמנית.

אמנם ההעדפה האישית שלי תהיה פוקאל אבל, בגלל שנכנס בתמונה גם רוק אני ישר הייתי פוסל את המוראל, ההרץ ב90 אחוז מהפעמים ששמעתי איכזבו אותי בטוויטרים ואת הרוקפורד לא יצא לי לשמוע.

בשבוע שעבר כמו שנכתב יצא לי לשמוע שוב את האודיסון voce (אחרי ששמעתי כמה פעמים ולא התהלהבתי כלכך) והפעם התרשמתי ממש לטובה, (יש לציין שהם עבדו פסיבי אבל על מגבר חזק) המידבאס עובד יפה וממש לא חלש והטוויטר מפורט וחד אבל לא יותר מידי.

פה בהחלט אפשר לקשור סט לסגנון מוזיקה כי לא הייתי מתאים סט בעל אופי חם למוזיקת רוק ושחזור כלי נגנינה שלא ממוחשב, זה אף פעם לא זה.

נסה אולי לשמוע באמת לפני הקנייה.

פורסם

מור מצטרף להמלצה שלך שיבוא למפגש ב2/8 ואני ישמח להשמיע.

כמו שמור אמר הסט מחובר אצלי פסיבית במגבר חזק, אבל גם מאוד חשוב התנאים, יש אצלי ברכב איטום וזוויות לוופרים של 15 מעלות.

מאוד חשוב גם עבודה יפה ולהתקין אצל בן אדם שבאמת מבין מה הוא עושה כל דבר קטן איפלו רק זיוות או כיוון הוופר או הטיווטר משפיע

פורסם

מצטרף להמלצה, ומאוד חשוב שתחליט מה מתאים לך לפני שתקנה כפי שחברי הפורום ציינו כאן.

ובני זכור לי שלא מזמן המלצת לי לקנות סט כזה, ובהחלט לרוק וכלים מתאים יותר סט קר...

• תוכן חדש...