Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הגדרתי לעצמי מטרה בסוף שנה לרוץ חצי מרתון התוצאה לא כל כך מעניינת אותי אבל מעדיף לא להגיע אחרון ,העיקר להגיע לסוף .

יש מישהו שיכול לעזור לי איך לעשות את זה ,כמה פעמיים לרוץ בשבוע איזה מרחקים ,אם מוזיקה בלי מוזיקה .

נ.ב יש לי עוד מטרה בסוף שנה הבאה לרוץ מרתון .

פורסם

הדרך הכי טובה להשתפר בריצה היא לרוץ :)

באיזה כושר אתה נמצא? האם אתה רץ באופן קבוע? תתחיל לרוץ ולאט לאט תעלה את כמות הק"מ. תשתדל להתחיל ממעט, כדי לא להגיע למצב של פציעה. אחרי כל ריצה ארוכה תן לגוף שלך יום מנוחה. מה זה ארוכה? שוב, תלוי בכושר שלך ובעומס.

יש עוד דברים לא פחות חשובים כמו: נעליים נוחות, לרוות את הגוף שלך במים ומינרלים, מזון שאתה אוכל, שגרה יומית שלך וכדומה; אך אליהם נגיע מאוחר יותר.

אפשר לשאול למה אתה רוצה לרוץ מרתון?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

יש לי כושר טוב הקצב שלי הוא בערך 4.40-5.05 לקילומטר תלוי במרחק כמובן , אני כבר היום רץ סביבות ב6-7 קילומטר די בקלילות.

קניתי כבר נעליים טובות BROOKS RAVENA 4 .

למה בא לי לרוץ מרתון סתם זה מין אתגר שבא לי לנצח אותו .

פורסם

בגדול, 4 אימונים בשבוע(אפשר גם שלושה).

אימון ראשון שיהיה מורכב מנפח. לצורך העניין 6 ק"מ קצב קל.

אימון שני : טמפו- קצבים מישתנים. לצורך העניין, 2 ק"מ קל, 2 ק"מ בינוני, 1 מהיר ו-1 ק"מ שחרור.

אימון שלישי: עליות ואינטרוולים. לצורך העניין, 1 ק"מ קל , ואז דקה מהיר דקה קל X5(סה"כ עוד שני קילומטר), לתפוס עלייה ולעשות ספרינט בעלייה של אזור ה70 -100 מטר X8 , ירידה איטית וחוזר חלילה.בסוף 1 ק"מ שחרור.

אימון רביעי: שחרור+ נפח. לצורך העניין שש קילומטר קלילים מאד.

בגדול, אתה חייב באימון הראשון לעלות בצורה מתונה מאד כל פעם את הנפח.

אימון שני\ שלישי לשלב קצבים משתנים ועליות.

אימון רביעי שחרור אבל עם נפח קל.

לישון טוב ולאכול טוב, אתה שורף המון אנרגיה.

שים לב שיש עשרה רופאים ועשר דעות אז תבחר לבד מה שנוח לך.

• תוכן חדש...