Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוצאתי את הרכב מהמוסך לאחר החלפת מנוע, ונתגלו התקלות הבאות,

p0155

p0325

p1653

u1702

מה הן התקלות? הרכב הוא פיאט פונטו HGT שנת 2002. תודה רבה לעוזרים.

עריכה: P0325 זהו חיישן נקישות.

פורסם

תאפס את התקלות ותראה איזה מהם חוזרות. הם כניראה נישמרו מהתקופה של המנוע הקודם. אלא אם כן ביצעו איפוס במנוע החדש לפני שקיבלת את הרכב.

פורסם

אז חזור למקום שהורכב וספר להם על כך. יש שם תקלה של חיישן חמצן או ממיר קטליטי, עוד תקלה של חיישן נקישות. יכול להיות שרצועת התיזמון לא מכוונת כמו שצריך. האם אתה מרגיש בעייה כלשהיא בסחיבה או בסל"ד?

פורסם
אז חזור למקום שהורכב וספר להם על כך. יש שם תקלה של חיישן חמצן או ממיר קטליטי, עוד תקלה של חיישן נקישות. יכול להיות שרצועת התיזמון לא מכוונת כמו שצריך. האם אתה מרגיש בעייה כלשהיא בסחיבה או בסל"ד?

הבאתי מנוע ערום, כל החישנים וכו' העברתי מהמנוע שהיה לי(שהלך כביכול), המוסכניק שלי אמר שצריך לקנות את החיישן נקישות והציע גם כוהלים, השאלה מה התקלות האלה? אם אפשר פירוט ליד כל מספר שרשמתי זה יעזור לי מאוד.

פורסם
הבאתי מנוע ערום, כל החישנים וכו' העברתי מהמנוע שהיה לי(שהלך כביכול), המוסכניק שלי אמר שצריך לקנות את החיישן נקישות והציע גם כוהלים, השאלה מה התקלות האלה? אם אפשר פירוט ליד כל מספר שרשמתי זה יעזור לי מאוד.

תקלה ראשונה מצביעה על תקלה במערכת הפליטה

תקלה שנייה חיישן נקישות.

תקלה שלישית לא יודע

רביעית בעיית חשמל/הצתה.

סיכוי גבוה מאוד שיש תקלה אחת שגורמת לכל החיישנים הנ"ל לעבוד לא נכון.

האם המנוע עובד עגול? או שקיימים זיופים?

פורסם
ואין מצב שכל הבעיות האלו זה החיישן נקישות הזה?

כאשר רצועת הטיימינג לא מכוונת נכון מחשב הרכב ייקבל נתונים שגויים וייראו תקלות בחיישנים. אתה סתם מנסה ללכת סחור סחור במקום לגשת לבעייה עצמה וחבל, זה עלול לעלות לך סתם ביוקר.

• תוכן חדש...