Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

עלה במוחי הרעיון לבצע צביעה ופחחות מחדש לרכב, וזאת כיוון שהצבע הנוכחי זוועתי (אדום יין) ויש מכות קטנות על הרכב.

שאלות בעקרון:

* לאיזה צבע כדאי והכי קל אם הבסיס הוא אדום, או שזה לא משנה?

* היכן אני אוכל לבצע זאת כשאני גר בראשל"צ?

* מהי העלות +-?

* האם ישנם דברים שעלי לדעת בנוסף לפני / אחרי צביעה?

* מדבקות "שמור מרחק" איך אפשר להסיר אותן?

* אשמח לקבל עוד הצעות

נ.ב על הרכב אני לא רואה סימנים של חלודה אבל יש ספוילר שלדעתי הגיע עם הרכב שדאגו לחרוט אותו טוב טוב עם מפתח, כל הצבע מקולף.

תודה!

IMAG1533.jpg

IMAG1532.jpg

Opel Adam S 2017

פורסם

החשש שלי משם הוא שאני אחזור ללא רכב :D

וכעת בנימה קצת יותר רצינית - עבודה אצל פחח רגיל באיזור שלי תעלה הרבה יותר?

אני לא מדבר על צבע שיחזיק לשנה שנתיים, אני גם לא מדבר על צבע שיחזיק לכל החיים ויעלה לי כמו הרכב, אלא עבודה טובה ופחחות. הרכב ככל הנראה הולך להיות איתי לשנים הקרובות עד שאסיים לימודים לפחות.

תודה על התשובה שלך :)

Opel Adam S 2017

פורסם

הם חוסכים בעבודה בכך שהם לא מפרקים דבר מהרכב, וזו הסיבה שהצבע לא מחזיק הרבה זמן, אם תוכל לפרק את הרכב ולהביא אותו לפחח אתה גם תחסוך כסף וגם העבודה תיהיה טובה יותר, סך הכול הצבעים שהם משתמשים בהם הם לא ברמה הכי גבוהה אבל הם בסדר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
החשש שלי משם הוא שאני אחזור ללא רכב :D

וכעת בנימה קצת יותר רצינית - עבודה אצל פחח רגיל באיזור שלי תעלה הרבה יותר?

אני לא מדבר על צבע שיחזיק לשנה שנתיים, אני גם לא מדבר על צבע שיחזיק לכל החיים ויעלה לי כמו הרכב, אלא עבודה טובה ופחחות. הרכב ככל הנראה הולך להיות איתי לשנים הקרובות עד שאסיים לימודים לפחות.

תודה על התשובה שלך :)

אני לא הייתי משקיע שקל בקוסמטיקה של גרוטאה כזאת.

שמור את הכסף בצד להפתעותמהרכב,זה רכב ישן,תמיד יש הפתעות.

פורסם

אתה יכול להתחלה לנסות לצבוע את הספוילר בעצמך.

תקפוץ לטופ קולור בת"א ותקנה צבע בתרסיס לפי קוד צבע הרכב.

לגבי התמונה של הדלת נראה שצריך ליישר שם את המכה בדלת עם חומר פחחים.

או לנסות למשוך את זה החוצה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אני לא רוצה לבצע עבודה "זבל" אם כבר אני עושה פחחות וצבע לרכב לפחות שיראה נחמד ל 4-5 שנים הקרובות :)

טופ קולור מבצעים עבודות שכאלה או רק מוכרים?

תודה!

Opel Adam S 2017

פורסם

טופ קולור רק מוכרים חומרים.

במידה ואתה מעוניין לצבוע אצל איש מקצוע יש את אוטוסנטר פחחות וצבע בבת-ים.

הייתי אצלהם שירות אדיב והם די מלאים בעבודה.

או פחחות לרכב ברחוב האצל 41 בראשון לציון א.ת חדש.

פורסם
אני לא הייתי משקיע שקל בקוסמטיקה של גרוטאה כזאת.

שמור את הכסף בצד להפתעותמהרכב,זה רכב ישן,תמיד יש הפתעות.

על תגובה כזאת אני חייב להגיב!

מה שאתה חושב תשמור לעצמך! בענייך זאת גורטאה בענייו לא, מילים כאלה יכולות לפגוע בבנאדם, כל אחד ומה שיש לו, אז אני נוסע על 2 רכבים אחד מודל 90 ושני 92, אני מרוצה מאוד משניהם ולא מוכן להתקדם לרכב חדש!

לפותח השרשור צביעה יכולה לעלות לך באיזור ה4000-5000 שקל, אם אתה מוכן להשקיע זה שיקול שלך, אני לא מנסה לדחוף אותך לעשות את זה, אבל אני בטוח שאחרי צביעה תיהיה מרוצה!

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

תודה רבה על התגובה, לא נפגעתי מהתשובה הנ"ל זו הערה שאני מקבל בד"כ על הרכב , לא שזה משנה, מה שלא מבינים זה שככל שמשקיעים יותר ברכב הוא נוטה להחזיק ולהחזיר באותה מידה (או לפחות קרוב לכך :p )

דוגמא טובה זו צריכת הדלק ההזויה של בין 400-500 ק"מ על המיכל הקטן של ה 40 ליטר שיש בו, איך זה קורה? אין לי מושג.

בוא נגיד שעל הרכב הנ"ל אני מוכן להשקיע כ 10K בשפוץ כללי שלו מאשר למכור לקנות רכב חדש ב 30K ולעשות יישור קו.

היום הוחלפו 4 צמיגים של דנלופ 703SP, שהם חלק מטיפול גדול שאני רוצה לעשות וביניהם הצביעה.

מחיר של כ 4000 ש"ח זה בד"כ ההצעות שקיבלתי ממקומות שונים, השאלה היא איך טיב העבודה? להשקיע מעבר לכך אני לא מתכוון על צביעה, אלא אם מדובר גם בפחחות.

יש לך נסיון עם מקום איכותי בנוגע לצביעה שכזו?

Opel Adam S 2017

פורסם

אני לא ממש מהאיזור שלך אז אני אתן לך טיפ קטן, שאתה עושה סיבוב בין הפחחים תבקש לראות עבודות שלהם על רכבים אחרים עם יש להם שם עוד מכוניות בפחחות וצבע, ולפי זה תדע למי ללכת.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

זה ברור לי שאני אבדוק זאת לפני שאני מתחיל בכלל משהו ברכב, במיוחד בסכום שנושק לעלות חצי מהרכב.

תודה!

Opel Adam S 2017

פורסם

אני יתייחס רק לצבע ולא לפחחות כי בזה אני לא מבין .

בהגזמה ע"מ לצבוע את הרכב שלך צריך 2 ליטר צבע 430 כל המחירים כוללים מע"מ , 215 ש"ח מקשה , 1 ליטר מדלל לערך 50 ₪. מקשר לפלסטיק (ע"מ שכל מה שעשוי מפלסטיק ונצבע לא יתקלף) - נניח ליטר 150 ₪ .

צבע יסוד (הכי זול - פילר) - 3 ליטר(בהגזמה) - לערך 150 ש"ח .

חומר פחחים - 50 ש"ח .

ניירות ליטוש בגרעין 120 , 320 - 50 ש"ח , פילטר ליסוד ולצבע (5 ש"ח ) .

סה"כ לערך עלות חומרים - 1,100 ש"ח , עכשיו לאחר שאתה יודע כמה עולים החומרים למוסך , מינימום יעלו לו החומרים 100 ש"ח פחות .

עכשיו נניח ואין לך מכות פח בכלל , תעריך כמה שעות יקח ללטש את הרכב , לאחר מכן להוריד את כל האבק , לכסות את כל מה שלא צריך לצבוע , להתיז יסוד , ללטש יסוד , שוב לנקות את כל האבק , ליישם מקשר לפלסטיק , ולאחר מכן לפחות 3 שכבות צבע - מדבר על צבע ברק ישיר .

מי שמציע צביעה כללית ללא פחחות ב- 2,500 או מחיר דומה תחשוב לבד על איכות העבודה שתקבל .

הקושי והזמן בצביעה בכלל ולא רק ברכב זו ההכנה וזה לא לוקח המון כוח והמון זמן .

בהצלחה .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם
אצל 41 זה מטר מהעבודה שלי, יש לך נסיון עמם?

עשיתי שם בעבר צבע רק לכנף ויצא מצוין.

זה הכול תלוי בתקציב שאתה מוכן להשקיע בצביעת הרכב.

תעשה סיבוב שם בא.ת ותראה עבודות של רכבים ותתרשם באופן אישי.

• תוכן חדש...