Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזוב את התקן...

הבעיה בדברים האלו הם שיש צורך בכל כך הרבה שינוים שלא בטוח שאחרי כל השינוים האלו תקבל מוצר אסטטי ועובד ברמה עדיפה על מה שיש לך עכשיו.

בתור נגר שמתעסק בעיקר ביצור דלתות (בעיקר כניסה מעץ) אני לא מכניס את עצמי לדברים האלו, פשוט לא שווה את העניין.

במקרים הבודדים שכן נכנסתי לזה יצא מצב שלא אני מרוצה ולא הלקוח.

פורסם
שמר שוב טועה.

דווקא יש מסור בקונפיגורציה הזו למטה, יש לי כרסום שמתלבש על מקדחה ויש לי אפשרות להשאיל פרייזר.

2657830.jpg

אני טועה בזה שאני עונה לך בכלל, אבל בכל זאת - האם יש לך משור כזה? או שתצטרך לקנות אחד (עולה בערך 3000)?

שוחחתי עם החייל ואיחלתי לו הצלחה בהמשך דרכו.

פורסם

א) יכולת להתנסח בשאלה במקום לקבוע מה יש לי ומה אין לי.

ב) אין לי את מה שיש בתמונה, אבל יש לי משהו דומה באותה צורה רק ללא כיוון זוית וכבר חתכתי איתו בהצלחה בפרוייקטים קודמים.

ג) מי זה החייל ?

פורסם

ג) מי זה החייל ?

רמז: מתחיל ב-פ ונגמר ב-רוקסימה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
א) יכולת להתנסח בשאלה במקום לקבוע מה יש לי ומה אין לי.

הייתי יכול להיות דוקטור לפיזיקה גרעינית

הייתי יכול ללמוד פילוסופיה שנה חמישית

פורסם

אסקופה

אדוני, אני מוריד בפניך את הכובע.

זו מילה שלא שמעתי כבר הרבה מאד שנים וניתן לומר ששכחתי על עצם קיומה. עשית לי את הערב, תודה! :-D

הבעיה בדברים האלו הם שיש צורך בכל כך הרבה שינוים שלא בטוח שאחרי כל השינוים האלו תקבל מוצר אסטטי ועובד ברמה עדיפה על מה שיש לך עכשיו.

בתור נגר שמתעסק בעיקר ביצור דלתות (בעיקר כניסה מעץ) אני לא מכניס את עצמי לדברים האלו, פשוט לא שווה את העניין.

במקרים הבודדים שכן נכנסתי לזה יצא מצב שלא אני מרוצה ולא הלקוח.

אשמח לקבל הסבר קצר על מה שכתבת.

מעבר לנושא של דלתות מעוצבות, ששם אני בהחלט יכול להבין איפה ולמה תהיה בעייה, מה הבעייה עם קיצור של דלת פנימית "פשוטה"?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

שלום ברווז.

אין שום בעיה רק לקצר את הדלת, כלומר הם הבחור התקין פרקט וכל מה שהוא צריך זה לקצר את הדלת שלו, אין שום בעיה ועושים את זה לא מעט.

הבעיה היא להצר את הדלת ולהתאים אותה למשקוף הקיים (דלת אחרת, מידות שונות, פירזול שונה וכו'), וגם זה לא בעיה וניתן לעשות את זה אבל זה לרוב לא שווה את העניין.

אני לא היכנס פה לבעיות השונות כי זה תלוי בסוג הדלת, החומרים, הפירזול ועוד..אבל זה לא שונה מהשאלה איך להתאים דלת אחורית של סילברדו על היילקס.

פורסם

אוקיי, הבנתי, ולמדתי משהו חדש. תודה!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...