Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא יהיה עוד וויכוח, פשוט ההתעקשות של בן אדם אחד לשליטה לא נראית לנו לנכון.

שיהיה מפגש מהנה!

על איזה שליטה אתה מדבר? תפסיקו עם הגנון הזה כבר.

פתחתי מפגש גם אחרי שאמרתי לתום וגם לפי התאריכים של המפגשים שפורסמו.

תפסיקו עם הראש קטן של הגנון "אני הייתי פותח כל הזמן!... או הוא פותח כל הזמן... וכל השטויות האלה, בסך הכל כולנו מכוונים לאותו מטרה וזה הצלחת המפגשים.

המפגש האחרון היה כישלון כמו שידעתי שיהיה, ואם תום לא היה מתקשר אלי ומבקש שנבוא המפגש הזה היה מסתכם ב-4 אנשים, וכך הוא היה ממשיך להיות.

אני מנסה להרים קצת את מורל המפגשים גם אם אנחנו בסיכסוך ולא מחליפים מילה.

אני לא מונע מאף אחד לבוא ולא אמנע גם אם אנחנו בסיכסוך כזה שאנחנו לא מדברים, להפך אני מאוד רוצה שכולם יגיעו ויראו בגרות ולא גנון של מי הקובע או מי השליט.

מפחינתי אני ממשיך במפגשים כאילו כלום לא קרה ביננו אבל שומר דיסטנס מאלה שכרגע אני לא יכול להיות בקרבתם מהפחינה החברותית.

זהו שיהיה לנו מפגש גדול ומהנה ובבקשה תפסיקו להגיב ולעלות שטויות שאתה מריצים לכם בראש, שוב אין פה שום משחק שליטים תתחילו להפנים את זה כבר, וכמו שאמרתי כולם מכוונים לאותך מטרה וזה הצלחת המפגשים, זה לא שאני נכנס פה ומנסה להרוס לכולם.

באמת חלאס עם זה כבר והתגובות הטיפשיות האלה כמו "שאני הייתי אמור לפתוח והגדמת אותי ושום מראה שמנסה לקחת שליטה" חלאס עם השטות הזאת, אני לא מנסה לדחוק לפינה אף ולא מנסה להרחיק אנשים מהמפגשים.

זה כולה פרסום.

יום טוב.

HU:Grunding GX3800 ,Amp Speakers :Ausidon.Vrx 4.300 SUB:Hertz es 300 old MidBass:Carwales CL6.5 3L MidRange:Carwales CL 3  Tweeter:  Carwales CL1+RIbbon amt

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לנסות לשמור על רשימה מסודרת בבקשה.

1.יוני מביא שתיה כוסות ושולחן.

2.עוזי כרגיל.

3.בני(bengee) מביא שתייה וכוסות.

4.אסיף(asif)

5.ליביו(bill) מגיע , מביא שוופס לימון , ושידרוגים

6.pashok.tr

7.דימה

8.תום

9.רוסלן

10.יורי(yuraskor) מביא שתייה ופיצוחים

11.גילעד(gilad2389) מגיע+2 יהיה אש!

12.רומן (אולי)

13.scoob ?

14. אבי?

HU:Grunding GX3800 ,Amp Speakers :Ausidon.Vrx 4.300 SUB:Hertz es 300 old MidBass:Carwales CL6.5 3L MidRange:Carwales CL 3  Tweeter:  Carwales CL1+RIbbon amt

פורסם

מגיע בפעם הראשונה מקווה למצוא את המקום כי אני לא מהאיזור....

ונקווה שאני יוכל לפגוש שם מישהו שיוכל לעזור לי בכיוונים של המערכת והמלצות לשיפורים!

פורסם

1.יוני מביא שתיה כוסות ושולחן.

2.עוזי כרגיל.

3.בני(bengee) מביא שתייה וכוסות.

4.אסיף(asif)

5.ליביו(bill) מגיע , מביא שוופס לימון , ושידרוגים

6.pashok.tr

7.דימה

8.תום

9.רוסלן

10.יורי(yuraskor) מביא שתייה ופיצוחים

11.גילעד(gilad2389) מגיע+2 יהיה אש!

12.רומן (אולי)

13.scoob ?

14. אבי?15.Haq

16.dj_dani אולי

17.dvx2006

18.Re'em

• תוכן חדש...