Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אתמול אמרו לי במוסך שאני צריך להחליף שמן ברקס, ושמן קלאצ, במיאטה NB שלי ממתי יש דבר כזה שמן קלאצ?

חשבתי שיש רק שמן גיר, כמו כן נאמר לי ששמן ברקס ושמן קלאצ שמים אותו דבר זה נכון?

אשמח להמלצות בקשר לסוג השמן המתאים.

פורסם

שמעון שלום רב !

אכן שמעת נכון , אין שמן קלאץ, יש נוזל בלמים, המשמש את מיכל נוזל הבלמים, במשאבת בלם מרכזית, ואותו נוזל בדיוק, משמש גם במיכל של הקלאץ, שהוא כנראה הדראולי ברכבך, ולא מכני על ידי כבל, כמו ברוב המכוניותץ

הנוזל הוא נוזל בלמים בתקן דוט 4, או דוט 3, בהתאם להוראות היצרן.

בדוק זאת במוסך מורשה, או בספר הרכב.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הוא לא כנראה, הוא הידראולי.

:wink:

שבת שלום

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

נוזל בלמים של חברת ATE.

בדוק בספר הרכב איזה נוזל מתאים DOT3 או DOT4.

בעיקרון ברוב המקרים ניתן למלא DOT4 במקום DOT3 (בכול מקרה חשוב להחליף את נוזל הבלמים כול שנתיים).

איזה כייף לי :)

פורסם

מוסכי הרשת כבר עברו ל-DOT4. זה לפחות לפי המפרטים הטכניים שיצא לי לראות בתקופה האחרונה.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...