Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסוויפט לחובבי ההגה נמכרה כבר בגרסה זו ביפן ובמדיניות אחרות באזור, אך לאירופה היא יוצאה רק עם 3 דלתות.

ובכן, לא עוד. בתגובה לביקוש החלה סוזוקי להציע גם את גרסת חמשת הדלתות גם באירופה;

http://www.netcarshow.com/suzuki/2013-swift_sport_5-door/

ואצלנו? יוק. לא אתפלא אם בהנהלת מכשירי תנועה לא שמעו בכלל על החידוש הזה.

בקיצור; רוצים הוט האץ' זולה וחמודה שתעלה כ-100,000 ש"ח? רוצים תחליף ראוי ל-106 ראלי של פעם? רוצים נשק משובח לג'ימקאנות וימי מסלול?

תתחילו להפציץ את הסוכנות המרכזית של סוזוקי בטלפונים, למספר 03-6881125 ותתעניינו בסוויפט ספורט. תציעו להשאיר פרטים אם יזוז משהו.

אני מציע שכל מתקשר ידווח לנו על התגובה. 20,30 טלפונים והמסר יעבור. בודאות.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אם כבר אני מתקשר לסוכנות המרכזית של סוזוקי, אז זה בשביל לברר אם ה-SX4 החדשה עם מנוע ה-1.6 טורבו-דיזל תגיע.

היא אומנם רחוקה מלהיות מכונית יפה, אבל מנוע 1.6 ט"ד עם יותר מ-32 קג"מ מומנט ו-צריכת סולר מצויינת זה יותר מעניין.

פורסם

הסוויפט ספורט בהחלט מעניינת וזכתה לביקורות אוהדות בעיתונות העולמית.

כל שכן, אם תגיע לארץ, אני לא רואה אותה מתומחרת ב-100K. בסביבות ה-120K נשמע מציאותי יותר.

בכסף הזה, כבר עכשיו, יש מיני ONE או COOPER (או ONE משודרגת תוכנה) ידניות.

פורסם

מאז שלהיי 2005, לא דרכה סוזוקי ספורטיבית או ספורט בארץ...

מאז שנמכרה לה האיגניס ספורט האחרונה, ובכמות מצומצמת, לא ניראה כאילו מכוניות hot hatch הן בראש מעייני "מכשירי תנועה", בנוסף לכך שלסוזוקי יש שוק לא רע בסופר-מיני אני לא רואה סיבה שהם יביאו את הרכב לארץ, גם אם כל יום יתקשרו 100 איש.

קח בחשבון שרוב הצעירים נוהרים לקנות איביזה, לא שיש לי משהו רע להגיד על הרכב, אבל לא אוהב את תופעת העדר...בדיוק כמו שקרה עם מאזדה 3 שהפכה תוך כמה חודשים לכל רכב שלישי שאתה רואה על הכביש...

ובנימה יותר אופטימית, מקווה שההשפעות השליליות של המצב הכלכלי יביאו את היבואנים למסקנה שגם לרכב ספורטיבי קטן יש שוק לא קטן בארץ

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

פורסם

אני חושב שהגרסה האוטומטית של הסוופיט היא באזור ה 95 פלוס מינוס כמה אלפים, אני לא יודע איך הגרסה הזו תעלה 100.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

לפני בערך שנה, היבואן דיבר על זה שהוא מודע לביקורות הטובות על הסוויפט ספורט אבל לא מייבא אותה כי יודע שכרגע המחיר שיוכל להציע לא יהיה רלוונטי, אני מניח שצפי המכירות נמוך ולא כדאי עבורם.

אין לי ספק שגם ב 120 אלף, הייתי רוכש אותה בלי הרבה התלבטות.

פורסם

השבוע חשבתי למה לעזעזל אין את הסויפט ספורט. גם אני הייתי רוכש לגמייקנה כי לפי דעתי הוא הכי אופטימלי עם ביקורות טובות. אני בדעה שב-120 זה לא יהיה אלה לכיוון 130 ובגלל זה היבואן מודע לזה שלא ימכור הרבה. רק המילה ספורט חוץ מזה שזה מוסיף 30% בביטוח גם במחיר זה מתבטא.

החיים הם כמו....

פורסם

אני תוהה אם מישהו מקוראי השרשור המעוניינים ברכב טרח להתקשר למכשירי תנועה...

אני עשיתי זאת ושוחחתי עם מנהל אולם התצוגה המרכזי, ישראל ווקס. נכון להיום, הרכב הזה לא מעניין אף אחד במכשירי תנועה ואין כל כוונה להביאו. לא היתה גם כל מודעות לעובדה שזהו רכב זול ושהוא יצא כעת גם עם 5 דלתות לשוק האירופי.

ביקשתי להעביר את המסר למקבלי ההחלטות - והצעתי שניתן לספק להם גם רשימת מעוניינים(רציניים) מהפורום.

אז הנה, הבמה שלכם. אתם מוזמנים להעביר לי שם וטלפון, בשרשור או בהודעה פרטית.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

רכב מעניין ויפה בגרסה הזאת, מישהו יכול לשפוך אור על הנתונים/ ביצועים של הרכב!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

504L, עוד בדור הקודם ניסיתי להבין מדוע לא רק אין סוויפט ספורט, אלא מדוע אי אפשר לרכוש את הסוויפט הרגיל עם תיבה ידנית.

אני מתכוון לסוויפט ספורט הזה:

Large%20Image%20(optional).jpg?p=090929_11:09

עד שהם חושבים על תשובה, אני כבר התקדמתי הלאה.

• תוכן חדש...