Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CLARION CX501 כיול תדרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רכשתי מארה"ב דאבל דין של קלריון מהדגם הנ"ל cx501.

הבעיה שאני לא יכול לכוון אותו לתדרים זוגיים, ישנם קפיצות אי זוגיות ברדיו...

מכל המדריכים שמצאתי אין הגדרות של לחיצת כפתורים וכיו"ה רק בדגם האירופאי יש אופציה כזאת.

האם ישנה דרך לכייל את המכשיר?

חשוב לציין שהמכשיר נמכר בארץ גם במחיר כפול ממה שהבאתי אותו לארץ,

לכן חייבת להיות דרך, אולם לא מצאתי איך.

אודה באם מישהו יוכל לעזור לי בנידון כי כבר עייפתי לשמוע פרסומות ומעט רדיו...

פורסם

הבאתי אותו ב160$ אני התקנתי לבד, קניתי מתאם ב50 שקל בארץ גם.

ובנוגע למעבדה אפשר להיות יותר ספציפיים??

אם זה משהו שאני יכול לעשות בעצמי אז אני מעדיף לחסוך, אני מניח שמה שהם יעשו יחברו לו כבל usb ויתקינו חומרה מסויימת, יש למישהו רעיון?

אודה לעזרה...

פורסם
(5 תווים)

אתה קרציה אתה יודע את זה?

אם אתה לא מועיל אז בבקשה אל תגיב, אם אין לך הסבר מפורט פרט לקביעת עובדה חסרת בסיס.

אם אתה באמת טורח להגיב בפורום הזה ולהיות באמת חבר בו ולא על תקן מגיב ציני, אז פשוט תציין מאיזה סיבות אי אפשר או איזה מכשור צריך או להפנות למקום מסוים וכיו'ב...

מעבדה זה שם כללי מדי, גם מחשבים וטלפונים ניידים מתקנים ב"מעבדה" ואת שניהם אני מתקן בבית.

אז בבקשה בלי תגובות מתחכמות, אני בטוח שגם את הסוגיה הזו ניתן לפתור בבית.

כיול תדרים באמצעות צריבת קושחה מסויימת ע"י חיבור ל-usb של המערכת הוא דבר שנעשה ע"י מחשב ולא ע"י נאסא.

אז אם אין לך את המידע אתה מזומן לשרשר עצמך החוצה מהפוסט שלי, תודה!

פורסם

דבר ראשון תרגע אף אחד לא חייב לך שום דבר, אם היית טורח לבצע חיפוש היית מוצא את כל התשובות לכל השאלות שלך.

בכל מקרה יש מכשירים שצורבים תוכנה ויש מכשירים שזה הלחמה של צ'יפ לך אין ידע ומיכשור מתאים לאף אחד מהדברים הללו אז תזיז את התחת ותבצע חיפוש למעבדה מומלצת.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...