Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נשמע שאתה מחפש לעצמך תרוצים.

אם הוא היה אומר ניו זילנד/אוסטרליה הייתי מנשק לו את הרגליים. גם עכשיו אני מודה על ההזדמנות אבל צריך לחשוב על זה ואני רוצה לדעת שזה באמת אפשרי (לעומת איזה ניסיון - שתיים שלי לניו זילנד).

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
אליה, אני מנסה לארגן יום קרנימגובבים, אני חשבתי על על האש אצל דניקס אבל לוקו רוצה ערב בפאב ואף אחד לא משתף פעולה.

אנלוגי חשבתי עליך היום, אני עדיין לא מבין מה אתה עושה שם, ממה שאני זוכר מה שלמדת לא קשור לעבודה שלך, אתה כאילו המגדל (אם אמרת שאתה שותל משקה וקוטף) ?

מי לא זורם לפאב ?!?!?!?! אני זורםם

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

האח אמיתי ועובד, יש צנרת של גז אבל חסרה חתיכה בתוך האח שמחזיקה את הלהבה, כשיהיה לי זמן אני אטפל בזה.

יש ארובה ענקית שעולה עד לקומה השלישית.

לא קר פה, אני כבר שבועיים עם הג'יפ בלי גג. בלילה קר אבל אני עם מעיל, החימום בג'יפ מוציא אוויר רק לשמשה, באסה.

עכשיו לכותרת...

למי יש אמא פנויה? גרושה\אלמנה\ פנויה ריגשית.

מי רוצה לקרוא לי אבא?

ועוד משהו, לשים את כולנו בבית ולראות מי יצא שפוי זה ביזארי, להכניס חבורה של אנשים שהשפיות זרה להם ולחכות בשביל שהיא תגיע... מדובר פה על קונספט שירוץ שנים, שים אותי בבית, תן לי קפה, סיגריות ואוכל, אני לא זז מהבית, חצי יום אני אביא ביד, בחצי השני אני אשן כמו דוב.

מי מרים את הגבבה?

haters will hate

פורסם

דוד אם אתה לא רוצה, אני אקח בסוף. אמכור את העסק ויאללה סינגפור :-)

אבל נראה לי שאני לא מתאים כי אני הנדסאי אלקטרוניקה ומחשבים ותכנות זה לא הצד החזק שלי בכלל :(

סינגפור אחלה מדינה, כשעבדתי באינטל/מיקרון אז טסו לסינגפור ותמיד חזרו עם חיוך שלא ירד להם מהפנים. מדינה נקיה ויפה.

בסוף ויתרתי על האודישן כי את האמת הזמינו אותי מבלי שאני ארשם. קרה ככה שאחותי עובדת בקניון והסתובבו שם מהתוכנית ואחותי זרקה את שמי. הקטע המאניין שעוד בחור אמר את שמי בעיר אחרת ולכן הזמינו אותי.

מעניין למה כל מי שמכיר אותי אומר לי שאני חייב ללכת לשם :what:

החיים הם כמו....

פורסם

בנצי אני איתך. (רק בחדרים נפרדים בזמן האקט) :D

אני באמת מסוגל לא לעשות כלום, לגרבץ כל היום ולישון. אמא שלי שנים הייתה קוראת לי כבאי ;)

החיים הם כמו....

פורסם
איזה עסק ? :roll:

דניקס אני מנהל/בעלים של מרכז למאפייני קול, זאת אומרת שאני נותן חוות דעת בתחום האודיאו ווידיאו. זיהוי קול, בדיקת אותנטיות ובין השאר תמלולים בכל השפות.

עכשיו אני אחטוף אזהרה :eek:

גיבוב קצר-

בזמן האחרון אני מקבל עבודות עם הקלטות ומקרים מאוד לא נעימים.

הבעיה זה לא המקרים אלא שאני מגלה שבכל יום אני נהייה אדם קר כקרח ולא מתרגש ממקרים שלא נעים אפילו לשמוע אותם ואני לא מדבר על לראות :sly:

היום היה לי מקרה שהגיע למשטרה ושהשוטר וכל מי שקשור למקרה היו בלחץ ומוטרדים, אני היחיד שהייתי קר רוח. האם זה אומר משהו עלי?

אני דווקא חושב שבגלל שאני מעייץ ונותן שרות לדוגמה כמו עורך דין אני חייב להיות מה שנקרא "קול" ולכן אני כזה. מה גם שאני חושב שכאשר אתה מגיע לקבל שרות ועזרה אתה מאוד תרצה לראות מולך אדם עם ביטחון וממוקד. זאת דעתי בכל מקרה. עד היום הלקוחות מאוד אהבו את זה כי הייתי מרגיע אותם ולכן נראה לי שאני חייב להמשיך בדרך זו.

אבל אף פעם לא חשבתי שאני ההפוך לכזה. מעניין לראות איך העבודה בונה אותך או יותר נכון לומר בונה את האישיות שלנו. :cool:

החיים הם כמו....

פורסם

אפרואמריקקי.

זה פאקינג' אייזק! גוד דאמיט! למרות שתמיד רציתי להיות קפטן סטובינג...לא התמזל מזלי.

תאמינו לי, הפורום הזה הוא משהו.

בוקר אחד עלה מר זין בן ה16 לאוטובוס ושילם 6.4 ₪ עבור הנסיעה,

התבאס הבחור ובא לגובב בפורום, מפה לשם הגענו לתוספתן.

Gn'f'R

פורסם
מה שלמדתי לא קשור לעבודה שלי, אבל מה שעשיתי מאז שאני זוכר את עצמי עם אבא בשדה מקנה לי רקע לא רע בכלל. בעיקרון אני עובד בשדה, עוזר למה שגדל לגדול טוב יותר ולומד, לומד הרבה. וגם נוהג הרבה בשבילי עפר, שזה בונוס רציני. אני חושב שהקילומטראז׳ שלי בינתיים הוא בערך 50% שטח.

טוב אז יש לי עתיד במקצוע (למרות שאני לא ממש מבין בזה, יודע רק לסכל ולעגל [ובתאוריה עוד דברים קצת])

בזמן האחרון (בגלל השרשור של מר זין) חשבתי מה אני רוצה לעשות בעתיד, האמת שאני לא יודע, או לעבוד עם אנלוגי (אתה לא צריך עוזר ?) או לעבוד עבודת כפיים, אין מצב שאני מסוגל להיות עורך דין או משהו בסגנון, זה פשוט לא אני.

דיויד, האמת שזה מה שניסית לעשות בעבודה (גם עם הטרקטור אבל זה לא ממש עבד), פעם אחת הצלחתי עם הריינג'ר אבל אני לא חושב שזה נחשב כי היה פנצ'ר מאחורה.

V זה נקרא הרגל, התרגלת וזה לא חדש לך.

דניקס, אבל כמעט כולם יגיעו באוטו ומה זה שווה לא לשתות (או לשתות בירה אחת).

חוץ מזה, אם אתה כ"כ רוצה למה אתה לא רשום בטופס ? (אצלי בחתימה).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...