Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנלוגי, שמור לי שם עבודה לאחרי הצבא.

אגב, דיברתי עם דוד שלי, יש מצב שאני אפילו אגיע ליחידה שצוללים בה, ברוך השם לא חסרים קשרים

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זו הנקודה בה כדאי שתפסיק לדבר על זה.

אם אתה עדיין לא פיתחת פרנויות של "האויב מאזין" (וכדאי שתתחיל לפתח, כי זה נכון) אז לפחות כדאי שתפסיק בשביל הסיווג הבטחוני כשיגיע. הם מגיעים לשרשורים האלה בשניות, במיוחד שאתה פרסמת לא מעט את הפרטים המלאים עליך. ואם יראו שאתה מדבר בלי סוף על תפקידים מסווגים כאלה ואחרים זה פשוט יתן לך סיווג נמוך ואתה תיפסל.

עמימות אחי, אתה בכלל הולך לעבוד במפעל טקסטיל :wink:

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

סעמק איזה טעות עליתי על משקל להישקל.

איך אני עושה טעויות כאלה?

וזה מוזר כי אני הרבה יותר מקפיד על תזונה עכשיו והוצאתי הרבה סוכר מהתפריט השבועי ובמקום לרזות או להישאר במקום הגוף הפציץ ודחף לי עוד 2 קילו בכמה ימים, איך הוא עושה לי את זה אני לא יודע.

אם לא הייתי מרזה לפני שנה לא היה אכפת לי בכלל... אבל עכשיו...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
אנלוגי מה אתם עושים שם ? לפי התמונה השניה אתם מפתחים משהו (בתחום החקלאות כמובן), אני בכיוון ?

שמים באדמה, נותנים מים, קוטפים.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

קיום היחידה עצמה לא מסווג אך בכללי יש חוק בצבא שאוסר על שיוך חיילים ליחידות כאלה ואחרות בפומבי (יחפרו לך על זה מספיק בב"מ בצבא) והדגש הוא חזק מאוד ביחידות מהסוג הזה (תפקידים רגישים למיניהם)

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

מישהו יודע איזה בנק מציע שירות השכרת כספות + ביטוח תכולה?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
קיום היחידה עצמה לא מסווג אך בכללי יש חוק בצבא שאוסר על שיוך חיילים ליחידות כאלה ואחרות בפומבי (יחפרו לך על זה מספיק בב"מ בצבא) והדגש הוא חזק מאוד ביחידות מהסוג הזה (תפקידים רגישים למיניהם)

תודה, האמת שהייתי יורה לך שהיחידה לא מתעסקת בנושאים רגישים אבל אני לא בטוח שזה נכון (ואם יש ספק אין ספק), יש קצת רגישות (אבל כזאת שמותר לגלות באינטרנט).

האמת שאני לא ממהר לנדב מידע בחיים האמתיים, לא יודע מה קורה לי פה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
שמים באדמה, נותנים מים, קוטפים.

קודם חכו קצת שיגדל קצת, לא? :wink:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הלכתי על עיקרי הדברים. יש מספיק עבודה בתהליך כדי למלא ימים ארוכים מאוד במשך לא מעט זמן...

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
קודם חכו קצת שיגדל קצת, לא? :wink:

הרבי קבע שמונה ימים, מי אנחנו שנחליט שזה לא מספיק?

מתחדשת*

פורסם
אני מותש נפשית מהיום הזה. הבעיה שלי היא שאני יותר מידי מנסה להבין בני אדם.

אני דפוק.

לוקו, ההרגשה שלך מובנת לגמרי. אבל אין מה לעשות, ותמיד יהיו את העשבים השוטים שלא מבינים שהעשב שבולט מקבל את הלהב של המכסחה.

עמיתגו ומיכאל.

איך שאני רואה את העולם, יש 2 סוגים של אנשים.

אלו שחיים בקומפורט זון שלהם, ואלו שמוכנים לעשות מה שצריך כדי לצאת ממנו, כי הוא יותר מדיי פא*ינג קומפורט.

הסוג הראשון בד"כ לא יגיע רחוק מדיי. אם לא תצא מהקומפורט זון, לא תוכל לראות איזה סוג של עשב גודל אצל השכן ולכן לא תוכל למכור לו דשן שאתה עושה בעזרת כל הכלבים בשכונה והופ פתחת סטארטאפ.

הסוג השני, אם כבר עשית, צא מהחרטות.

נכון, קל להגיד את זה בדיעבד. אחרי השירשור שלי על למה אני מחליט לא נכון (חפשו אותו. אין לי כח לתת לינק).

טוב, ממש לא קל. אני עדיין משוכנע שאני לא יודע לקבל החלטות. זה בגלל שאני רואה את התוצאות שלהן מול העיניים, בעוד 20 שנה, כמו הסט של ספרטקוס- כל ההשלכות הן גברברים חסונים וערומים, עם שמן ביד אחת ומשהו אחר ביד השנייה, מחכים לאנוס אותי. אישה אני לא רואה שם בינתיים משום מה.

אבל אני סוטה. מהנושא.

עשית? אתה יודע שזה יהיה טוב עבורך מסיבות א', ב', ג'? זהו. נגמר. החלטת, אלו החיים, סע ברכה וסע לשלום.

ברוח שרשור יוקר המחיה: שטרות אדומים או צהובים?

רוב שנותיי ראיתי בעיקר צהובים. בשנים האחרונות אני רואה המון אבל ה-מ-ו-ן אדומים. זה נהיה פופולרי, האדום-אדום הזה. לא מבין איך- לאנשים אין כסף לחיות לפי מה ששומעים בחדשות.

אה, זו כנראה הסיבה. הצהובים כבר לא מספיקים לכלום.

באופן מפתיע, גם בד"כ יש לכולם עודף מהאדומים, שזה בכלל חדש לי. אני זוכר שנתקלתי בהרבה מקרים של אין עודף מהצהוב.

המצב מוזר.

אבל עוד יבוא הגיבוב על איך אני מסתכל על החיים, רמז קטן- "לממשלה יש אינטרס שכל זוג צעיר (או כל אזרח) יקח משכנתא או הלוואה גדולה על מנת שהם היו משועבדים לעבודה ולמדינה"

זאת קונספרציה אישית שלי!

הולי. פאק. מן.

(פה הייתה אמורה לבוא תמונה של פאקמן עם הילה מעל ראשו, אבל גוגל תמונות סרב למצוא לי אחת כזו. אז תדמיינו לבד.)

מעולם לא חשבתי על זה ככה.

מה הפלא שהם מתעצבנים על כל הזוגות שעוזבים את הארץ.

אבל, זה לא הכי הגיוני בעולם, בגלל הכלכלה.

אנשים משועבדים קונים פחות. פחות צריכה, יותר מיתון.

יש מצב שאני אפילו אגיע ליחידה שצוללים בה

צבי הנינג'ה?! מאגניב!!! כל היום פיצות.

אלא אם כן אתה מתכוון "צוללים" בהקשר של נרקומנים. מה שאומר שתגיע למג"ב. מה שאומר, תנחומיי.

:lol:

מישהו יודע איזה בנק מציע שירות השכרת כספות + ביטוח תכולה?

רמז: רק לא בנק הזרע.

רמז נוסף: בבנק הזרע, לא הייתי שותה קפה הפוך.

אני חושב שלכולם יש שירות כזה, נסה בחיפוש סניפים של הנבקים השונים, שם הם מראים איזה שירותים יש לסניפים השונים (אם אני לא טועה. אני יודע שכך זה עובד בדואר, לא זוכר בוודאות לגבי הבנקים).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
שא ברכה וסע לשלום.

אני יודע, כאן פורום רכב, ולמרות שאת שא אותה על המשאית.[color/]

רוב שנותיי ראיתי בעיקר צהובים. בשנים האחרונות אני רואה המון אבל ה-מ-ו-ן אדומים.

הצהובים עדיפים. כל צהוב שוה חמישה אדומים (200 אירו). למה שאתה קורא צהוב אני קורא חום

.....

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שאלה להייטקיסטים שנמצאים כאן: (דיויד, תפוחי, הבחור עם האותיות והמספרים ועוד..)

אני לומד מדעי המחשב, אמנם התנאים בהייטק אטרקטיביים אבל הבנתי שבגיל 40 מקדמים אותך להיות אחראי פינת ליטוף (==> פולטים אותך מהשוק).

עד כמה השמועה הזו אמת? עד כמה היא אבסולוטית?

האם יש אפשרות להימנע מכך? (המשך לימודים בשביל לשמור על ידע רענן / לנסות להתקדם לתפקידים לא תכנותיים/ משהו אחר)

• תוכן חדש...