Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כנראה ממכר באותה המידה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הסדר יום שלי לא סדיר.

אני יכול לעבוד עד 2 בלילה ואז לישון עד 3 בצהריים ולהגיע לעבודה מ4-8 ויכול ללכת לישון ב7 וחצי בערב ולהגיע למשרד ב5:30.

ככה שהשעה 22:00 לא אומרת לי כלום וכך גם אף שעה אחרת.

מה שכן,זו שעה שכולנו(רובנו) הורגלנו ללכת לישון בה בגיל מסוים אז ההשפעה נשארה איי שם בתך התיבה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
מקלחת חמה וגילוח טוב, או כמו שנכתב בגיבוב עתיק יומין:

"מרגיש כמו שטר דנדש של 50 ₪..."

תגיד,אתה כותב בעוד מקומות חוץ מהגיבוב?

מאז שאני זוכר שהסתכלתי על המונה הודעות הוא על 900 וקצת.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
בוודאי, מידי פעם אני גם כותב באופטופיק. לפעמים עושה חלטורות באצבעוני ומעריב לנוער.

מה נסגר עם האמריקקית שלך?מוכר?

פורסם

הזמנתי כמה חלקים מאיביי, כרגע היא בתקלה אך נוסעת. אני לא מפרסם אותה, מי שמעוניין

כבר פונה אלי לבד.

במידה ואני מוכר אז אני אקנה כבר משהו עממי יותר, ביואיק לה קרוס או איזו אימפלה

או שיט אחר בסגנון הזה.

Gn'f'R

פורסם
מה נסגר עם האמריקקית שלך?מוכר?

מה עם הזבל היפני שלך ? סבא שלי מחפש אוטו.

בעצם לא ברור מה הוא רוצה, זה בא לו בקפריזות, פעם הוא מחפש אוטו גבוה (רצה CX-5) פעם אמריקאית (בדק גם אימפלה) לפעמים הוא רוצה לקנות אוטו לסבתא שלי ופעם הוא רוצה לקנות אוטו קטן שישמש את שנייהם.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
מה עם הזבל היפני שלך ? סבא שלי מחפש אוטו.

בעצם לא ברור מה הוא רוצה, זה בא לו בקפריזות, פעם הוא מחפש אוטו גבוה (רצה CX-5) פעם אמריקאית (בדק גם אימפלה) לפעמים הוא רוצה לקנות אוטו לסבתא שלי ופעם הוא רוצה לקנות אוטו קטן שישמש את שנייהם.

אמשך זבל, אני אוהב את הניסאן שלי.

כרגע אני אוהב יותר את הריינג' רובר ספורט שאני נוהג בה בכמה ימים האחרונים(והולך לסוע למסעדה עוד 40 דקות ככה אז אנהג בה שוב :D :D :D ).

אתה לא ראית מה קורה?

אני מתכנן לשפר אותה קצת-שיהיה סאונד בשרני וחזק יותר,אולי צ'יפ(אם יש בכלל) אולי עוד חלקים כלשהם,זה צריך להישאר חוקי.

פורסם
Mr. Brownstone

:lol:

אולי אני התמים פה אבל Mr. Brownstone לפי מה שזכור לי זה הרואין ולא חשיש.

למה זה ירוק מצד אחד ובצבע אפור מצד שני? לחבר יצא לראות הרבה ירוק (בעיות רפואיות) ושום דבר לא היה כזה...

תפוחי, עדיין לא גילית איפה אתה אתה נמצא עכשיו.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
אולי אני התמים פה אבל Mr. Brownstone לפי מה שזכור לי זה הרואין ולא חשיש.

למה זה ירוק מצד אחד ובצבע אפור מצד שני? לחבר יצא לראות הרבה ירוק (בעיות רפואיות) ושום דבר לא היה כזה...

כתבתי שזה ממכר, ככה שירוק או חום זה לא. זו פטריית כמהין, קרימינלים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אצבעוני :-)

לי נמאס מחלטורות, נמאס לי מהכל, את שנת 2014 פתחתי עם תחושת מיאוס, ככה קמים בבוקר, את גיבובי הטריים מהיום ביצעתי בנהיגה, כוס קפה ביד אחת, גלקסי בשניה, את ההגה מחזיקים עם הרגל.

תמיד יש new year resolution

אני הולך בכיוון של פשטנות, סיימתי את 2013 עם אוכל פלצני, את 2014 התחלתי עם קפה, לא פלצני בכלל, עם טעם של רעל, ביקשתי 5 שוטים של אספרסו בכוס גדולה עם קפה שחור.

אז איפה הייתי ומה עשיתי ב2013?

אני מנסה לנתח את השנה החולפת...

2013 הייתה שנה פסיכוטית לחלוטין, ללא ספק התבגרתי בשנה אחת כמו שלא התבגרתי 7 שנים, הפכתי לעצמאי, התחלתי לקחת דברים בצורה שונה, לעכל הכל אחרת, אלוהים נותן לך לימונים? תפתח דוכן לימונדה.

2014 מביאה בשורה חדשה, בחודשים האחרונים עברתי תהפוכות רבות, הכרתי חברים חדשים, התחלתי להקשיב לעצות שאני נותן לכולם אבל מתעלם בעצמי.

האושר מתחיל מבפנים, ובשביל להיות מאושר צריך לרצות להיות מאושר.

גם הגיבוב לקח חלק חשוב ב2013, פה, מצאתי מקום לכתוב, דברים שבדרך כלל אני כותב למגירה, אני לא מסתתר מאחורי איזה יוזר, אני פה, ורבים מכירים אותי אישית וחושבים שאני משוגע, אבל זה לא שיגעון, זאת התפכחות, אני קם בבוקר והדבר הראשון שאני עושה זה לשחרר נפיחה, כאילו החצוצרן מכריז שהמלך הגיע.

אז את 2014 אני מתחיל בפשטות, לא רוצה נוצץ, רוצה חם, לא רוצה רועש, רוצה נעים. אני רוצה את הפשטות ואת היופי שבה בחזרה.

תזדיינו כולכם

haters will hate

• תוכן חדש...