Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נו, וכל ערד זה לא שטח פתוח ?

אני מבקש לתת לערד את הכבוד הראוי לה.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

מכיוון שמיירט עולה הרבה כסף, מערכת כיפת ברזל עושה "כלכלת מלחמה" ומיירטת רק את הרקטות שאמורות לפגוע במרכזי אוכלוסייה, התוצאה היא שכל שאר הרקטות, שבמודע לא מיירטים אותם ונותנים להם ליפול, נופלות בשטחים פתוחים.

פורסם
מכיוון שמיירט עולה הרבה כסף, מערכת כיפת ברזל עושה "כלכלת מלחמה" ומיירטת רק את הרקטות שאמורות לפגוע במרכזי אוכלוסייה, התוצאה היא שכל שאר הרקטות, שבמודע לא מיירטים אותם ונותנים להם ליפול, נופלות בשטחים פתוחים.

יופי, עכשיו נוכל לדעת היכן נותרו שטחים פתוחים לבנייה. כולם טוענים שלא נותרו שטחים באיזור המרכז לבנייה ואיזה פלא כיפת ברזל מוצאת אותם.

תוXה לחמאס :?

איזה כייף לי :)

פורסם

אני לא יודע מה ההגדרה ל"שטחים פתוחים" ברחבי הארץ, למשל בתל אביב "שטח פתוח" הוא חתיכת אספלט בגודל 1.5X2.5 מטר שניתן להחנות עליו מכונית.

לחילופין בערד, "שטח פתוח" כולל את כל העיר + ההתיישבויות של הבדואים מיסביב.

פורסם

אני חושב שהחמאס שמעו פעם אחת שהרקטה נפלה בשטחים "בטוחים", ומאז הם מכוונים רק לשטחים ה"בטוחים" כדי להראות לנו שהשטחים האלה בכלל לא בטוחים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לוקו ?

- תגיע בבקשה לכאן לקבל את הכבוד הראוי לערד.

איזה כבוד? אפילו החמאס מבין שאין מה לחפש כאן.

אין יותר בושה מזה.

מה, אני לא שווה שיפוצצו אותי? זרוק איזה טיל שאני ארגיש קצת כמו אשדוד.

Gn'f'R

פורסם
כמו שפעם חבר שלי שאל אותי אם הייתי בחורה הייתי עושה אותו, אמרתי לו "נראה לך?", הוא נעלב משום מה.

אולי כי זו הייתה היציאה שלו מהארון?

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• תוכן חדש...