Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד מעט יש לך בית - בישראל של היום זה רחוק מלהיות כלום.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עוד מעט יש לך בית - בישראל של היום זה רחוק מלהיות כלום.

יש לי דירת 3 חדרים 100% בבעלותי(לבנק אני לא חייב כלום יותר).

מצד שני רכב אין לי וגם ילדים אין לי(שזה תיק הוצאות)

הקטע הוא שאני יודע איך חיים באירופה/קנדה/ארה"ב אנשים בגילי שעובדים באותו התחום ואפילו כבר הספיקו לעשות 1-3 ילדים,והם חיים יותר טוב ממני :(

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מבחינה אנושית זה לא נכון, אבל בתכלס לעשות ילדים בלי כסף לגדל אותם זה פשע כלפי הילד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

דעתי היא שילדים זה מותרות ואם אין כסף לעשות ילדים אז זה לא חובה.

אני בינתיים מתאושש מהחרא הכלכלי שהייתי בו בכמעט עשור האחרון ככה שזה לא על הפרק בינתיים,

ואני לא אעשה ילדים כל עוד אין לי דרך לספק להם את האיכות חיים שאני חושב שצריכה להיות להם.

Infiniti G37-Sold

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

נקודת המבט שלכם היא של מישהו שאין לו ילדים (slowride ?)

אחרי שיש לך, אתה אומר לעצמך איך הייתי חי בכלל בלעדיהם ואיזו משמעות הם מכניסים לחיי.

(כמובן מי שעני מרוד ללא אפשרויות כלל - אולי עדיף שלא יביא ילדים לעוני ואולי גם לסבל. אבל ראו גם משפחות חרדיות שאין להן פרנסה מי-יודע-מה,

והן ברוכות ילדים. אז נכון שהגישה שלהן לנושא היא שונה. אבל בכל זאת... ?)

alfa 156 2.5.

פורסם
נקודת המבט שלכם היא של מישהו שאין לו ילדים (slowride ?)

אחרי שיש לך, אתה אומר לעצמך איך הייתי חי בכלל בלעדיהם ואיזו משמעות הם מכניסים לחיי.

(כמובן מי שעני מרוד ללא אפשרויות כלל - אולי עדיף שלא יביא ילדים לעוני ואולי גם לסבל. אבל ראו גם משפחות חרדיות שאין להן פרנסה מי-יודע-מה,

והן ברוכות ילדים. אז נכון שהגישה שלהן לנושא היא שונה. אבל בכל זאת... ?)

אתה ראית איך הם חיים!!??

Infiniti G37-Sold

Ford Focus 1.5 2016

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה צודק, לי אין ילדים. אבל אני לא חושב שיש לך ברירה להסתכל על זה אחרת אחרי שכבר נולד לך ילד. תסתכל על זה סצורה אחרת: האם המטרה שלך בחיים היא להמשיך את השושלת בכל מחיר?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

להמשיך את השושלת בכל מחיר זה רע. אתה צודק, אין לי ילדים אבל אחרי שכבר נולדו לך ילדים אתה לא יכול להסתכל על זה בצורה אחרת כי אתה כבר מחוייב.

פורסם
יש לי דירת 3 חדרים 100% בבעלותי(לבנק אני לא חייב כלום יותר).

מצד שני רכב אין לי וגם ילדים אין לי(שזה תיק הוצאות)

הקטע הוא שאני יודע איך חיים באירופה/קנדה/ארה"ב אנשים בגילי שעובדים באותו התחום ואפילו כבר הספיקו לעשות 1-3 ילדים,והם חיים יותר טוב ממני :(

יש לך דירה בלי משכנתא, רבאק יש אנשים שחיים בארה"ב עם משכנתא עדיין.

אני לא רואה עדיין את ההון העצמי המינימלי בשביל לקחת את המשכנתא.

תמיד יש אנשים שחיים טוב יותר במדינות אחרות, החוכמה היא להסתכל איך אתה חי יחסית לאחרים שחיים באותה מדינה.

אבל ראו גם משפחות חרדיות שאין להן פרנסה מי-יודע-מה

על הנייר, רשמית, אין להן פרנסה מי יודע מה, בפועל יש שם המון המון כסף שחור, בכמויות.

תחשוב על זה שהם יכולים להרשות לעצמם בממוצע לטוס בין פעם לפעמיים בשנה לאומן במחירים שמתקרבים לאלף דולר!

מאיפה 1000 דולר לפחות פעם בשנה למשפחה שמכניסה 4000 שקל (ואני לא מדבר על כאלה שלפי רשויות המס מכניסות חצי מזה)?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אופס, יוצאו לי 2 הודעות אחת אחרי השניה עם תוכן דומה. ככה זה שמשתמשים בסמרטפון בלאט.

תמיד יש אנשים שחיים טוב יותר במדינות אחרות, החוכמה היא להסתכל איך אתה חי יחסית לאחרים שחיים באותה מדינה.

אני חושב שזה נהיה לא רלוונטי כיום כשהגבולות בין מדינות מיטשטשים, גלובליזציה וזה. (בעולם המערבי לפחות)

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

סלורייד,זה טיפש פון,לא סמרט בלאט :)

בפועל יש שם המון המון כסף שחור, בכמויות.

נו ו? גם בארץ יש המון הון שחור (לא כמו בארה"ב,אבל מצד שני גם לא מעט,הייתי "מגזים" ואומר אפילו כמה מאות מיליארדי שקלים,בשנה)

אם הממשלה הייתה מניחה את טלפיה על ההון הזה,היה להם תקציב תלת שנתי לכל המשרדים,ועוד נשאר עודף.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

על הנייר, רשמית, אין להן פרנסה מי יודע מה, בפועל יש שם המון המון כסף שחור, בכמויות.

תחשוב על זה שהם יכולים להרשות לעצמם בממוצע לטוס בין פעם לפעמיים בשנה לאומן במחירים שמתקרבים לאלף דולר!

מאיפה 1000 דולר לפחות פעם בשנה למשפחה שמכניסה 4000 שקל (ואני לא מדבר על כאלה שלפי רשויות המס מכניסות חצי מזה)?

אתה ראית איך הם חיים!!??

אתה צודק, לי אין ילדים. אבל אני לא חושב שיש לך ברירה להסתכל על זה אחרת אחרי שכבר נולד לך ילד. תסתכל על זה סצורה אחרת: האם המטרה שלך בחיים היא להמשיך את השושלת בכל מחיר?

אתם כולכם עושים הכללות.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...