Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא בתחילת דרכם לא כל כך. משכורות של 35-40 ש"ח לשעה בשנה הראשונה, ויותר שעות עבודה בבית מאלו שמשולם עליהן.

השמועות, כמובן, מדברות על 200 ש"ח לשעה למדריכים בעלי ותק במכונים המובילים.

מה חתימה? תתפשטי!

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
זהו. חתמתי חוזה לשנה במקום העבודה החדש.

חברה חדשה - עבודה ישנה

שוב מדריך פסיכומטרי ומתמטיקה

הייטק בשנה הבאה

בהצלחה רבה. גם בלימודים.

אפשר לשאול באיזו חברה? כי לי לא הסתדרו כמה דברים.

HIGH Q ביקשו ממני התחייבות לשנתיים ולא הבטיחו לי שזה בעיר שאני גר בה.

זינוק קבעו יום ראיונות על מבחן שיש לי, ואי אפשר לשנות מועד.

[ואם אפשר בפרטי, אשמח לשמוע כמה משלמים לך על שעת תרגול של מתמטיקה, כי אצלי זה נמוך הרבה יותר משיעור פרטי].

נ.ב. בקשר לשכר של מורים מתחילים. כמובן שזה די נתון ליכולת מיקוח, אבל זה לא כזה גבוה. כשעשיתי קורס מתמטיקה 5 ביואל גבע, המתרגל שלי אמר שהוא מרוויח מזה יותר מאשר בתור מורה פסיכומטרי, ויחד עם זאת עובד פחות שעות.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כשלמדתי בטכניון אז הדרכתי בקידום בסניף בקריון ובגרנד קניון. השכר בקידום הוא 50 לשעה.

כשחזרתי למרכז לא היו תקנים פתוחים בסניפים פה אז נאלצתי לעזוב. עכשיו עברתי לחברה אחרת שהשכר הוא כמעט פי 2 שזה מצויין, אך התחייבות ל3 מפגשים בשבוע, שזה פחות טוב, כיוון שאני לומד. אבל ממש לא מתלונן!

באופן אישי הדרכת פסיכומטרי אני לא אוהב לעשות, זה דורש המון עבודת הכנה בבית לפני. לעומת זאת, מהדרכת מתמטיקה אני באמת נהנה ולא דורשת ממני שום הכנה והשקעת זמן מעבר לשעות העבודה (מלבד כמובן שיחות של תלמידים על נושאים נקודתיים- דבר שאני מעודד אותם לעשות)

על פניו זו עבודה מצויינת לסטודנט, אך בתור סטודנט למדעי המחשב ללא רקע, אני העדפתי למצוא עבודה בהייטק שארוויח בה פחות ואעבוד יותר, אך תקנה לי ניסיון ששווה יותר מכל משכורת שארוויח בתור סטודנט. התכנית הזו תיאלץ לחכות לשנה הבאה

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

עזוב הייטק. אתה תמצא את עצמך סובל מהחרא הזה מהר מאוד.

תהנה משכר גבוה ושעות לא רבות

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם
כשלמדתי בטכניון אז הדרכתי בקידום בסניף בקריון ובגרנד קניון. השכר בקידום הוא 50 לשעה.

כשחזרתי למרכז לא היו תקנים פתוחים בסניפים פה אז נאלצתי לעזוב. עכשיו עברתי לחברה אחרת שהשכר הוא כמעט פי 2 שזה מצויין, אך התחייבות ל3 מפגשים בשבוע, שזה פחות טוב, כיוון שאני לומד. אבל ממש לא מתלונן!

באופן אישי הדרכת פסיכומטרי אני לא אוהב לעשות, זה דורש המון עבודת הכנה בבית לפני. לעומת זאת, מהדרכת מתמטיקה אני באמת נהנה ולא דורשת ממני שום הכנה והשקעת זמן מעבר לשעות העבודה (מלבד כמובן שיחות של תלמידים על נושאים נקודתיים- דבר שאני מעודד אותם לעשות)

על פניו זו עבודה מצויינת לסטודנט, אך בתור סטודנט למדעי המחשב ללא רקע, אני העדפתי למצוא עבודה בהייטק שארוויח בה פחות ואעבוד יותר, אך תקנה לי ניסיון ששווה יותר מכל משכורת שארוויח בתור סטודנט. התכנית הזו תיאלץ לחכות לשנה הבאה

תודה רבה על התשובה המפורטת. אני מעריך את זה מאוד.

אני דווקא חושב שהבחירה שלך לעבוד תמורת שכר נמוך, אך בשביל ניסיון עתידי תשתלם יותר מהכסף.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

תודה על הפירגון מכולם.

ג'יימס, אתה לא אמור להיות בצבא?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
לילה טוב נשמות שלי

כפרעליך.

בגרותניק - לל"ט

גיא וג'ימס - בהצלחה

ניקו וטל - שניכם נקניקים.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

יש לי כאב צוואר-ראש מוזר בשבועיים האחרונים.

כדי להעביר אותו אני פשוט מנער את הראש מצד לצד מהר כמה פעמים. וזה לא שרירים תפוסים.

מה שהכי חשוב כעת זה לגרום ללוקו להפסיק להרעיל את עצמו. כשלתי במשימה בפעם הראשונה וזה מאוד לא טוב

Infiniti G37-Sold

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

תגיד, בבית הספר היסודי היית מהמגניבים שבאו עם הקלמר ג'ינס

או מהקבוצה השנייה שבאה עם הקלמר המרובע הקשיח עם המגנט?

Gn'f'R

פורסם
אז גם אני התחלתי לימודים.

אחלו לי בהצלחה.

הרבה בהצלחה. מה אתה לומד?

יש לי כאב צוואר-ראש מוזר בשבועיים האחרונים.

כדי להעביר אותו אני פשוט מנער את הראש מצד לצד מהר כמה פעמים. וזה לא שרירים תפוסים.

מה שהכי חשוב כעת זה לגרום ללוקו להפסיק להרעיל את עצמו. כשלתי במשימה בפעם הראשונה וזה מאוד לא טוב

מנער כאילו אתה עושה "לא"?

פורסם
הרבה בהצלחה. מה אתה לומד?

מנער כאילו אתה עושה "לא"?

כן ניקו

Infiniti G37-Sold

Ford Focus 1.5 2016

פורסם
תגיד, בבית הספר היסודי היית מהמגניבים שבאו עם הקלמר ג'ינס

או מהקבוצה השנייה שבאה עם הקלמר המרובע הקשיח עם המגנט?

שאלת המשך -

הייתם מאלה שבאים לשיעור אומנות עם תיקיית קרטון כזאת מרובעת, או תיקיית פלסטיק עם סקוץ'?

חופשי להתגלגל כמה שארצה :D

10$ הנחה (לכם ולי) להזמנה מ-vitacost.com - אם תרשמו דרך הלינק הזה. :arrow:

• תוכן חדש...