Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

חשבתי על לרדת, אבל אני אשמור על הרעיון הזה רק אם לא אוכל למצוא משהו בארץ בכלל.

המשפחה שלי נמצאת פה, והיא חלק לא קטן מהכוחות שלי (עד כמה שאני שונא להודות בזה), ולחיות בארץ זה משהו בפני עצמו, אני יודע, לא הרבה אנשים יוכלו להבין את הסעיף האחרון.

אבל אני שמח לדעת שאם לא ילך לי פה לחלוטין, אולי תהיה לי עבודה בניכר, תודה.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

באורך פלא, אם לוקחי םאת המשפט הראשון שלך ומשליכים אותו על עניין הבחורות, זה גם תופס.

הלוואי ויכולתי לעזוב, תמיד רציתי.

some people need a high five

in the face

with a chair

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אמרתי לעצמי שסמסונג זה זבל ומצאתי את עצמי היום קונה גלקסי 3.

הגלקסי 2 המזדרגג הזה, לא משנה כמה זרקתי אותו ודפקתי אותו בפינות של שולחנות מתוך עצבים על האיטיות שלו - לא נשבר. היום במקרה הוצאתי אותו מהכיס כדי לקרוא הודעה, נפל הזבל ונשבר המסך. פשוט יופי.

חזרתי הביתה, הוצאתי מהמגרה את נשק יום הדין: נוקיה 7110 עם פומית נשלפת ! (מצורפת תמונה), הכנסתי את הסים והחיים יפים.

בינתיים הספונסר (אבא) מגיע הביתה וקולט שיש לי ביד לבנה עם אנטנה. הסברתי לו את הסיטואציה והוא לא מוכן לשמוע - שלח אותי עם 2000 ש"ח לתקן בשבילו את הגלקסי 2 ולקנות לעצמי טלפון "נורמלי" בעודף.

ואני שואל, איפה היית כשעשיתי צבע לאוטו?! :lol:

20130809_154610.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

איזה מכשיר אדיר!

תכלס נשק יום הדין. אני מכיר רק בנאדם אחד שהצליח לשבור את הטלפון הזה למצב שהוא לא עבד. וכן, הטלפון הזה קיבל שיעורי טיסה מקומה 5, למד איך מרגיש כדור בכדורגל, נפל אינספור פעמים ובאופן כללי היה שק חבטות של ממש!

פורסם

אני גם רוצה לעזוב. שותף שלי לעסק לשעבר בתהליך לקנדה ואישתי לא מוכנה לשמוע. יש גם עניין שאדם מסויים יכול לעזור לנו מאוד ולהגר ללונדון אבל זה לא עוזר לי. מצד שני אני פטריוט :D אבל כרגע בגלל הילדה אני מאוד לא מעוניין להשאר כאן בגלל הטילים. (גר באשקלון)

החיים הם כמו....

פורסם

לא הבנתי את הבדיחה, איזה כלב?

:?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

שי במה אתה מתמחה? אולי זה מתאים למשרה פתוחה אצלנו? אגב שלי לי בפרטי כי אני בחופש שבועיים ככה שאני אחזור לעבודה אני אבדוק לך... אחרת אני אשכח לבדוק אחרי החג.

דרך אגב סיימתי חלק ראשון של העבודה עם האנדרואיד, אחרי החג מחכה לי פיתוח דומה גם לבלאקברי ובלאקברי 10.

הבאג שהיה האייפון תוקן, מסתבר שהבאג לא היה אצלי בכלל.

גם הבאג של הבלאקברי תוקן. והספקתי לתקן עוד באג GUI היום.

את הבאג של הנוקיה תיקנו עם פאטצ' מכוער ומגעיל, אבל זה צריך להיות ביום ראשון-שני בהצגה בגרמניה, זה היה חייב לעבוד, אחרי החג נחקור לעומק מה משתבש שם.

בין היתר גם אנשי נוקיה מגיעים להצגה הזאת, השיתוף פעולה איתם ממש הקשה עליי.

הם החליטו שאת ה-dllים שלהם הם מממשים ב-C#, אנחנו עובדים בC++. הם לא נותנים תמיכה לווינדוס XP, נכון לעכשיו XP זה רוב הקליינטים שלנו, מובילים בעשרות אחוזים.

ההצעה שלי להעתיק את הפרוטוקול שלהם ולממש בשפה שלנו לא עבר את הסף, בשת"פ הזה הם נותנים לנו חתימת Nokia Verified, ואם לא משתמשים בקבצים שלהם אין חתימה.

לגבי ה-XP כבר חשבתי שפתרנו את זה ועכשיו משהו מתחרבש שם, הפאטצ' שעשינו יחזיק מעמד להצגה הקרובה, אבל אני חייב לפתור את התקלה הזו, ככה זה לא יכול ללכת ללקוחות.

איזה כיף היה היום לבוא ל-QA לזרוק להם את היחידה (סוג של לפטופ שאנחנו עובדים עליו) עם אייפון ובלאקברי ולהגיד להם "קחו תבדקו תיקנתי את הכל, אה ועל הדרך הבלאקברי עכשיו עובד הרבה יותר מהר".

שלשום ואתמול חשבתי שמרפי הולך לדפוק לי את החג, באג ועוד באג ועוד אחד ועוד אחד ואני לקראת סוף פיתוח משהו חשוב לאנדרואיד. והבאגים נערמים וכולם קריטיים. היום היה שיחרור מטורף לסגור עוד ועוד אחד ועוד אחד.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

M3 אני רוצה להגיד לך שאתה אמיץ ככה לכתוב על שיחרור של גרסה לפני שאתה יוצא לחופש.

זה על גבול שלהכנס לכפר ערבי ולהתחיל לצעוק "כהנא צדק".

איך הפיתוח על הבלאקברי החדש? יש להם כל מיני סטיות מוזרות כמו אפל?

או שהם יותר בקטע של "אנחנו נמכור את האמא שלנו בלאפה העיקר תכתוב למכשיר שלנו אפליקציות"

סוף סוף סופש...

מתחנן לדחות את כל הלימודים שלי לרגע האחרון ופשוט להרגע.

בנצי ושות'

יש לי שאלה מקצועית, העלתי מישהי מהעבר שלי באוב, מפה לשם אחרי קצת חיטוטים בפייסבוק שלה,

אני חושש שהיא משחקת בישביל "הקבוצה השנייה".

יש איזה מבחן חד משמעי עדיף כזה שאפשר לעשות מרחוק (היא גרה בת"א, לא ממש בא לי לשוטט עד שאני יתקל בה)

ובהנחה שאנחנו לא ממש בקשר?

או יותר טוב, אם יש פה מישהו שמכיר חבר'ה מאדריכלות באוניברסיטת ת"א שישלח לי ה"פ.

זה עיניין של חיים או מוות לבד בחושך :)

עריכה אחרונה על ידי Nightstalker

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם
שי במה אתה מתמחה? אולי זה מתאים למשרה פתוחה אצלנו? אגב שלי לי בפרטי כי אני בחופש שבועיים ככה שאני אחזור לעבודה אני אבדוק לך... אחרת אני אשכח לבדוק אחרי החג.

למה רק הוא? מה אני עז? לא מתאים לך שני אנשי IT ביחד? :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

שלום חברים!

השבוע האחרון היה קשה אבל הוא מתקרב לסיומו,

כמעט שבוע ללא רכב, עדכונים יומיים מהמוסך והתקפות לב

מחדש למשמע בשורות רעות בכל פעם וכמובן הנפילה מהאופניים היום בבוקר.

מאחל לכם חג שמח, חג של התחדשות.

Saay, המון הצלחה אני מאחל לך!

Gn'f'R

• תוכן חדש...