Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה באמת כתב של בחורה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה תלוי בהגדרה שלך של "לינוקס". בעיקרון, לינוקס זו רק הליבה. כל השאר זה "הפצות" שכוללות ליבה ושאר התוכנות (שהן בד"כ מבית היוצר של GNU) הן צד ג'. נגיד, אם לינוקס היה מנוע VR6, אז הרי לא היית קורא ל-Q7 ולגולף בשם "VR6", נכון? למרות שכביכול הן חולקות את אותה הליבה. זה אותו העיקרון, פחות או יותר.

אני יודע את זה, זה בסדר. אולי במקום לכתוב שחרור הייתי צריך לכתוב הפצה.

ובנימה אחרת, מהיום אני לא משחרר, אני מפיץ.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אני יוצא כנראה לפגרה, סופ"ש בצימר ואח"כ חופשה מהעבודה.

אני לא יודע אם תהיה לי הזדמנות להיכנס לפורום, אבל אם כן אני אקפוץ להגיד שלום.

אם לא אז אני אחזור עוד שבוע וחצי

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אני יודע את זה, זה בסדר. אולי במקום לכתוב שחרור הייתי צריך לכתוב הפצה.

ובנימה אחרת, מהיום אני לא משחרר, אני מפיץ.

נפלה לך ''ל''.

משחרר זה מילה נרדפת למפליץ

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

תפוחי בכוונה לא רשמתי את ה"ל". אני יודע שמשחרר זה מילה נרדפת למפליץ. יותר מצחיק להגיד שאני מפיץ מאשר משחרר או מפליץ.

מה יש לאנשים היום שהם לא מבינים ציניות ובדיחות? קרה משהו מדכא שאני לא מודע אליו? (חוץ מהתאונה המצערת של לוקו והאופניים)

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הקליפ הזה עושה חשק לחזור לשחק סקיירים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
תפוחי בכוונה לא רשמתי את ה"ל". אני יודע שמשחרר זה מילה נרדפת למפליץ. יותר מצחיק להגיד שאני מפיץ מאשר משחרר או מפליץ.

מה יש לאנשים היום שהם לא מבינים ציניות ובדיחות? קרה משהו מדכא שאני לא מודע אליו? (חוץ מהתאונה המצערת של לוקו והאופניים)

מי לא מבין ציניות?

haters will hate

פורסם

לא,יש מפגש רק אין פרטים וגם לא ידוע מי יבוא ומה צריך להביא.

והכל בגללך.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אולי חלקכם יודעים שאני כרגע עצמאי, אני עושה את זה כשנתיים אחרי 10 שנים שבהם עבדתי באחת החברות הגדולות במשק, בשנתיים הגעתי למסקנה אחת, אני איש של עבודה, לא של עסקים.

יצא שמימנתי מחשבים למשפחות עניות, לא גביתי כספים שמגיעים לי מכיוון שאני רואה שקשה להם, ובין לבין לא נכנסה הרבה עבודה.

אף פעם לא ראיתי את עצמי כאיש עסקים, אבל חשבתי שאני מבין טיפה יותר בזה ממה שמסתבר.

יש אנשים שמחזיקים עט ובחתימה אחת מרוויחים מליונים, ויש כאלה שמחזיקים מברג מזיעים כל היום ובסוף ומתקשים לגמור את החודש, לא רציתי להרוויח מליונים אבל לפחות משהו בר-קיימא, אבל בסופו של יום אני לא יכול לעבוד על אף אחד, אני לא איש של כסף, אני איש של עבודה.

ביום ראשון אני אלך ללשכת העבודה לראות מה הם מציעים.

מסתבר שאני לא יכול להשתנות, גם אם אני ממש-ממש רוצה.

פורסם

10שנים במקום אחד? סחטיין עליך,באמת.

בהצלחה!

ואם מותר לשאול\לחטט (בכל זאת גיבוב),מה הכיוון? מה אתה רוצה לעשות?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לא יודע, מה שיש.

אני יודע הרבה מאוד דברים, אבל אין לי תעודה בכלום, בקושי בגרות עשיתי, ככה שהאפשרויות שלי הם לא גדולות.

אני יודע שיש לי פאק באישיות, העבודה בשבילי היא ערך בפני עצמה ולא רק אמצעי להשיג כסף, לכן גם אם רע לי, אני אמשיך ללכת לאותו מקום עבודה, ככה החזקתי 10 שנים באותו מקום (שהסתיימו בגלל סיבות שלא קשורות אליי, משחקי כוח בין הוועד וההנהלה), אבל עם עבודה אי-אפשר ללכת למכולת.

• תוכן חדש...