Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דוד,שאלת אותי? (אופיר,לא איתמר :) ) ביומיום לא וגם לא בבית,דווקא לאחרונה חשבתי להתקין ולהשתעשע קצת בנושא.

יש לי שרת סידבוקס שמריץ דביאן,ואני עושה עליו כל מיני ניסויים מפעם לפעם.

אתה אפילו לא חייב לפרמט או ממש להתקין,יש להורדה LIVE-CD שמראה איך זה נראה ואתה יכול לנסות ולהתרשם.

דיטו - מעולם לא הכחשתי שאני זקן ממרום גילי המופלג (32) :) זה מה שזכרתי "בשליפה".

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

רופני, אתה לא מדמיין, יש גם כאלה. ג׳וקים מכל המינים, הצבעים והגזעים.. יכול להיות שגם ג׳וקים על טורבו, לא התעכבתי.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
צודק, עכשיו תסביר לי בבקשה מה שקוף לך. ומה זה ליינוקס? ליינקס?

embadded? מה זה? למה הוא חשוב?

תודה!

שקוף לי זה אומר שזה לא מעניין אותי, כלומר בחלקים שאני כותב בתוכנה אין לי התייחסות אם זה לווינדוס, או לינוקס או אנדרואיד או כל יצור אחר.

כלומר אני כותב תוכנה בצורה אחת שעובדת איכשהו על הכל.

יש אנשים שהתפקיד שלהם בעולם זה לממש את הדברים הספציפיים (למשל עבור וינדוס, או עבור לינוקס) בצורה דומה כדי שאותי זה לא יעניין ויהיה לי שקוף.

לינוקס הסבירו לך, לגבי Embedded זה סוג של Windows (במקרה שלנו דובר על XP) שמיועד למערכות "חלשות" או מובנות, למשל רדיו דיסק דאבל דין? אתה יכול לתכנן אותו להריץ XP Embedded.

ה-Embedded אומר שיש לו הכנות לכל מיני דברים מעניינים שאין ב-XP הרגיל (בעיקר דברים מאחורי הקלעים), ומצד שני הוא מופחת בהמון המון שטויות כדי לרוץ על מערכות חלשות יותר.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אגב, בהמצלמה לא קלטה את הכמות.. יש עוד הרבה מעבר. עמישראל אוהב ג׳וקים.

זה הגייז של מדינה ישראל.....

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

בקרתי היום במקום שעזרתי להקים לפני כמה שנים טובות, נתקלתי בזה לגמרי בטעות:

uploadfromtaptalk1397141199808.jpg

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
כמובן שכמו שיש הרבה גרסאות WINDOWS,יש הרבה גרסאות לינוקס (mandrake,debian,ubuntu,centos ועוד)

רק דבר אחד קטן, אם אני לא טועה, ללינוקס יש כבר מאות גרסאות (פשוט כי אחד יכול לתכנת אותה ולהוציא שחרור משלו) ולווינדוז יש בערך 10, תלוי איך סופרים.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
רק דבר אחד קטן, אם אני לא טועה, ללינוקס יש כבר מאות גרסאות (פשוט כי אחד יכול לתכנת אותה ולהוציא שחרור משלו) ולווינדוז יש בערך 10, תלוי איך סופרים.

זה תלוי בהגדרה שלך של "לינוקס". בעיקרון, לינוקס זו רק הליבה. כל השאר זה "הפצות" שכוללות ליבה ושאר התוכנות (שהן בד"כ מבית היוצר של GNU) הן צד ג'. נגיד, אם לינוקס היה מנוע VR6, אז הרי לא היית קורא ל-Q7 ולגולף בשם "VR6", נכון? למרות שכביכול הן חולקות את אותה הליבה. זה אותו העיקרון, פחות או יותר.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם
אני מתה מעייפות.

אתמול הלכתי לחתונה שבה בעיקר באתי לשמח את הכלה (חברת ילדות). אני שמחה שהיא מתחתנת, אבל ממש לא שמחה על הבחור שהיא מתחתנת איתו (אם נקצר ומבלי לנדב יותר מדי מידע - אם אני מסתכלת עליו כל מה שהוא יכול לתרום לה בחיים זה צרות וחובות).

למרבה הפלא החתונה עצמה הייתה בסדר - האוכל היה מעפן, אבל המוזיקה הייתה נחמדה והחברה הייתה נחמדה מאוד (המון חברים שגדלתי איתם).

מצד אחד היה ערב גזור ומצחיק, מצד שני נורא עצוב לי שהיא בחרה להתחתן עם ה-Poor excuse for a man הזה.

לצערי כל מה שאני רואה בעתיד שלה עם היצור הזה הוא שחור. מצד שני אם יש פעמים שבהן אני רוצה להיות טועה - זו אחת מהן.

הבעיה היא שאני לרוב צודקת.

מה כל כך רע בבחור ?

בקרתי היום במקום שעזרתי להקים לפני כמה שנים טובות, נתקלתי בזה לגמרי בטעות:

[ATTACH]376949[/ATTACH]

אני בכל פרוייקט מוודא שהשם שלי כתוב איפשוהוא, בתוך הקירות, בבטון מתחת לריצוף, תמיד.

[ATTACH]376958[/ATTACH]

כתב של כוסיות.

haters will hate

פורסם
מה כל כך רע בבחור ?

אני בכל פרוייקט מוודא שהשם שלי כתוב איפשוהוא, בתוך הקירות, בבטון מתחת לריצוף, תמיד.

כתב של כוסיות.

uploadfromtaptalk1397149031157.jpg

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• תוכן חדש...