Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי המון מתחרים, חברות גדולות בעלות מוניטין, קהל הלקוחות שלי נאמן, אין לי שום פרסום ואפילו אתר באינטרנט ויש לי לקוחות שמחכים. אני לא עושה שום דבר מיוחד למען האמת, אבל אני נותן שירות מצויין והמון תשומת לב וזה משהו נדיר. שוב, נדיר לא ייחודי.

זה שוק שבו תחרות היא דבר מבורך ועבודה יש בשפע

haters will hate

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש לי המון מתחרים, חברות גדולות בעלות מוניטין, קהל הלקוחות שלי נאמן, אין לי שום פרסום ואפילו אתר באינטרנט ויש לי לקוחות שמחכים. אני לא עושה שום דבר מיוחד למען האמת, אבל אני נותן שירות מצויין והמון תשומת לב וזה משהו נדיר. שוב, נדיר לא ייחודי.

זה שוק שבו תחרות היא דבר מבורך ועבודה יש בשפע

אני לא בא נגדך, אני לחלוטין בעדך.

אבל שנינו,אם מחר אין עבודה מנתקים אותנו מחשמל.

עכשו גיבוב אישי,

נראה לי מיציתי את המקום עבודה הנוכחי,אחרי כמעט 5 שנים בא לי משהו אחר.

קיבלתי כמה הצעות,השאלה היא אם מגיעים לי פיצויים בעזיבה,אם כן אני אתחיל לחפש מקום אחר,אולי רווחי יותר.

אתחיל מסלול קבלה מייגעים ומגעילים לאחת הענקיות.

מה אתה אמור בנצי?

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

אני בעד שינויים כל עוד יש אפשרות להתפתח יותר.

אם חלילה מחר אין עבודה ומנתקים מחשמל... יש לי בית בלי משכנתא.

ואני יכול לעשות הכל. גם לעבוד בשביל מינימום ולחיות טוב.

haters will hate

פורסם
אני בעד שינויים כל עוד יש אפשרות להתפתח יותר.

אם חלילה מחר אין עבודה ומנתקים מחשמל... יש לי בית בלי משכנתא.

ואני יכול לעשות הכל. גם לעבוד בשביל מינימום ולחיות טוב.

אני גם ככה,

למרות שהתחום שאני נמצא בו הולך לעלות ולעלות בזמן הקרוב.

חברות משתגעות בקטע הזה וזה מעולה בשבילי.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

אהא! לא קראתי את הגיבוב מאתמול ב19:00, עכשיו השלמתי (יאי, היה לי מה לקרוא על הבוקר!)

מיסטר אפל, התחום שאתה נמצא בו הולך לעלות? אתה מדבר על הנדסת תוכנה או משהו ספציפי בה (אם כן אז מה?)?

מיסטר בנצי,

אגו שנשבר זה טוב, מכניס קצת לפרופורציות. אני הפוך ממך (רק בקטן), אני מרוויח את הכסף שלי וחוסך את רובו (טוב, באיזור ה 50%+ מהמשכורת), זה שהפסקתי לשתות אומר שכשאני נכנס לפאבים אני יודע שהחשבון שלי לא יכול לעבור את ה 20-30 שקלים אלא אם כן אני מחליט לאכול (זה הוצאה שוטפת שחסכתי).

הסיבה היחידה שאני לא קונה עדיין מיאטה זה כי אני "קמצן", חבל לי על ה40 אלף שקל האלה. אני חושב שכשהייתי בתקופה יותר קשה כלכלית אז למדתי לסנן בין need ל nice to have, והתחלתי לקנות פחות. חבל שהכסף שלי סתם יושב בבנק, אבל אין לי באמת מה לעשות איתו.

נראה לי שאתה חושב שהאורח חיים הבלייני שלך בסופשים מחזיק לך קצת קשרים ו"פוזה" על לקוחות קיימים ופוטנציאלים, לכן כשמדובר בלצמצם אותו טיפה אתה חושש שמה זה יפגע בהכנסות שלך. צודק או טועה בגדול?

saay

לגבי what makes me tic, אני לא יודע איך מצאת את זה, אני חי על חוט דק שמנסה להחזיק אותי אבל אני שמן אז קשה לו, מתנדנד כול הזמן.

היה לי רגע שאמרתי לעצמי: "טוב בוא נראה לאן כול זה יזרום" ומאז המשכתי, האם טוב לי? לא ממש. האם אני יודע מה לעשות עם זה? "לא ממש". אני יודע שטוב לי לעשות שטויות עם הרכב, זה מעלה לי חיוך על הפנים. אני יודע שכשהתאמנתי והרמתי משקולות זה גם עשה לי טוב (אבל זה כי הגוף משחרר ממש מלא שטויות במוח) וזהו, זה בערך כול מה שטוב לי, חוץ מזה הכול סביל. אז אני לא יודע what makes me tic או מה באמת גורם לי לקום בבוקר (הסיבה היחידה לקום זה כי צריך לעבוד). אני חושב שבפנים בפנים , להרבה וורקוהוליקים יש בעיה דומה, זה הרבה יותר קל ללכת ולהיות עבד של מישהו אחר ולעבוד מלאאאא גם מעבר למה שצריך מאשר למצוא משהו שבאמת 'מגדיר' אותך עוד שעושה לך טוב. יום אחד אולי אכתוב את אחת הדעות שלי בנושא, שכול זה בולשיט, שהגשמה עצמית זה סתם שקר, אולי אפילו כתבתי את זה כבר, אני מקנא באנשים פרימיטיביים שלא ראו טלוויזיה או שמעו רדיו בחיים שלהם, שחיים באיזה בקתה באיזה יער ומנותקים לגמרי מהמציאות שלנו, מה רע להם.

פ' מתחתן היום, אני רוצה לתת לו מתנה אבל לא יודע מה.

פעם דיברתי עם פ' והוא אמר לי שלדעתו אחד הדברים שטובים בהתנהגות שלי זה שלא אכפת לי מה אחרים חושבים (בערך נכון). אני לא יודע עד כמה זה טוב. אם היה אכפת לי אז הייתי בטוח מרזה , בטוח הייתי מוציא איזו תעודה שמראה שאני 'מישהו' (או בעצם שהצלחתי לשבת 3 שנים באיזשהו מוסד אקדמאי) ואז הייתי חי בשקט עם האימפרזה, בטח גם הייתי מוצא לעצמי איזו בת זוג כי לכולם יש והייתי כמו כולם, אולי לא הייתי שמח ואולי כן.

ש

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לגבי אנדרואיד לא קשה ברגע שאתה מבין שאתה מדבר עם לינוקס תכלס, ואז השמיים הם הגבול כי בלינוקס באמת השמיים הם הגבול. נתקלתי במעט מאוד בעיות עם אנדרואיד, וכמעט כולן במכשירים סיניים מוזרים.

אבל אני לא מתכנת ל אנדרואיד (משמע אפליקציה) אלא בעיקר דברים שעובדים דרך USB Debugging.

לגבי אייפון שוב אני בצד ה-PC, והיעדר USB Debugging וכאלה מקשה מאוד, והתלות ב-iTunes מתסכלת. ומה שלא דרך אייטיונס מגיע אחרי דם יזע ודמעות.

לגבי WP8 זה פרויקט בייבי שלי כבר כמה חודשים, לצערי זה צריך לרוץ כרגע על XP למרות שהוא כבר לא מקבל תמיכה, ו למרות שרשמית סדרת הלומיה של נוקיה לא מקבלת בכלל תמיכה ב-XP, אלה המגבלות שלי ו צריך לעקוף אותן.

לגבי ה-XP עצמו זה ייקח עוד כמה חודשים ואז כנראה יוחלף במשהו מבוסס Windows 8.

סלח לי אני היום פירפרתי על 4 דברים במקביל וכשגובבתי על זה עוד הייתי בעבודה, כשבעבודה עדיין אז מותר לגובה, אפילו (ובמיוחד) אם אתה תפוחי ומחכה לשיחת ועידה ב-2 לפנות בוקר.

אם ככה, אז צודק. ניתן לך רשות לגובב על עבודה כי זה קקי ובגיבוב שופכים את הלב. :-P

דוויד, הסמלון שלך ענק! אבל מוציא אותך יותר גיי :lol:

תראה, בגדול אתה צודק, קשה מאוד למצוא מה בדיוק אתה ואיך בדיוק אתה מגדיר את עצמך היום. אנשים מחפשים שנים ולרוב לא באמת מוצאים (ככה אני רואה את העולם ממבט של ילד בן 21 בקושי על אנשים אחרים). חבל, כי בעולם שלנו אתה יכול להיות הרבה. ממש הרבה. הבעיה שכולם מחפשים להיות מנהלים, אחראיים ובעלי טייטלים עצומים אבל שוכחים דבר קטן- לעשות מידי פעם מה שהם אוהבים!

חבל.

פורסם

אאוץ' לוקו, משתתף בכאבך.

אני תיכף חוזר לרכב על אופניים, כשהערבים יתחילו להיות יותר נעימים (ושיהיה ל קצת יותר זמן פנוי).

אגב, זה אומר שיש לך פטור מכביסה? :D

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

מצד אחד אני מבין את בנצי, מצד שני התפוח צודק.

בנצי, לא צריך 20 מכוניות בשביל העסק, אז נכון שזה זול יחסית אבל זה כסף שאתה יכול לחסוך ולהשאר עם 2 מכוניות לעבודה וליום יום שלך.

עכשיו קח את דוגמת המכוניות ותשליך על תחומים נוספים בחיים שלך, ותראה כמה אתה מבזבז ללא קשר לעסק בכלל.

לעבוד ולשרוד במינימום זה לא חכמה, הרעיון זה שתוכל לשמר את רמת החיים שלך אם יהיה לך גליץ' כזה או אחר, ובשביל זה אבא שלך אומר לך לחסוך ולא לבזבז סתם. ועם כל האהבה שלי לרכבים, להחזיק מספר מכוניות שלא זזות, זה ביזבוז.

אני במקומך, מכין טבלה עם רשימת הוצאות (של כל דולר שאתה מוציא) ואז לבדוק איפה אפשר לחסוך. לדוגמה סיגריות, זה לא דבר הכרחי וניתן לחסוך בו, עכשיו תבדוק כמה דברים לא הכרחיים כאלה יש לך במהלך החודש, תסכם כמה הם שוים בכסף ותראה כמה אתה יכול לחסוך.

יש לי היום בבנק סכום קרוב לסכום שדרוש למשכנתא, אני לא חייב לקנות בית כי בעתיד אני מסודר עם 2, ועדיין אני לא מבזבז את הכסף הזה כי אני כן רוצה לקנות עוד דירה במטרה לגור בה ושהבתים האחרים יכניסו לי רווח (בתקווה שאחד מהם ימכר ויהפוך ל-2 ואז יהיו 4 דירות).

או לחילופין, הכסף הזה ישמש אותי כדי לקחת אשראי מהבנק או אני ארצה או לאיזה גליץ' כלכלי. וכמובן, פנסיה! אף אחד לא יכול לחיות פה מביטוח לאומי.

לוקו, עכשיו אתה יודע שיש לך בלמים טובים באופניים :)

החלמה מהירה

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

עכשו גיבוב אישי,

נראה לי מיציתי את המקום עבודה הנוכחי,אחרי כמעט 5 שנים בא לי משהו אחר.

קיבלתי כמה הצעות,השאלה היא אם מגיעים לי פיצויים בעזיבה,אם כן אני אתחיל לחפש מקום אחר,אולי רווחי יותר.

אתחיל מסלול קבלה מייגעים ומגעילים לאחת הענקיות.

Welcome to the dark side

שיהיה בהצלחה !

כעקרון לא מגיע לך פיצויים כי אתה לא מפוטר.

מה שכן בטח שיחררו לך את מרכיב הפיצויים מהקרן פנסייה.

שים לב!

זו לרוב מלכודת דבש, במיוחד שמודבר בתקופת עבודה ארוכה .

יתרון ענקי של משיכה של הפיצויים זה פאקינג כמות גדולה של כסף.

חסרונות ענקיים של זה, אתה משלם על זה מס, וזה פוגע לך בהפרשות העתידיות של הקרן פנסיה.

תקרא על זה קצת.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

איך לא לעוף קדימה מהאופניים לומדים בגיל 14.

אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם :wink:

בנצי, אני מסכים שיש מקום לשדר הצלחה כדי למשוך לקוחות עתידיים.

העניין הוא שאפשר לתחזק סגנון חיים כזה בפחות ממה שנדמה (וזה בא ממי שעובד כמהנדס ומגיע לעבודה באוטובוס, יא בייבי!)

לגבי כל השאר

תמשיכו איפה שהייתם, גם ככה אני קורא הכל אבל לא ממש עוקב...

מתחדשת*

• תוכן חדש...