Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת, יש מצב, אני לא ממש מקשיב למה שאומרים לי.

אגב, שמתם לב שכיוונו את השעון של הפורום ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא יכול להתחצף לאמא שלי, למרות שסביר להניח שחלק לא קטן מהשערות הלבנות שלי מקורם בה, היא עדיין אמא שלי.

לא להתחצף, להציב גבולות ברורים בנושא המדובר.

לפעמים צריך להיות קצת חרא כדי שיבינו את הרצינות שלך. הגעתי כבר למצב שאמרתי לאמא שלי שאם היא תמשיך להציק לי (בנושא מסויים) גם להלוויה של סבא שלי אני לא אגיע. מאז היא ממשיכה להציק, אבל הרבה פחות ובעדינות יתרה. לפני זה היא חפרה לי ועשתה לי ריגשי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם (נערך)

מעניין אותי כמה נשים בוכיות וגלמודות ישבו לבד בבית מול המחשב שלהן והקלידו את השאלה הזו לגוגל ע"מ שזה יופיע ב-10 הראשונות באוטוקומפליט.

Untitled77.jpg

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

מי זה עמוס תמם?

אני חווה משבר בעבודה, לחוץ כלכלית זאת מחמאה.

כל הזמן שואלים אותי שאלות, אנשים שצופים מהצד, כמו אבא שלי שיהיה בריא, שעובד אצלי ומרוויח מצויין.

מטיפים לי, אתה מבזבז המון, אתה חי כאילו יש לך מיליונים בבנק, מסעדות גורמה, מסיבות מטורפות, בגדים יקרים, שטויות במיץ.

אני רוצה לשפוך קצת על הנושא הזה, חלק יבינו, חלק אולי יעקמו פרצוף.

אני אדם די פשוט, מאוד בסיסי, מסתפק במועט ותמיד מוצא את הטוב בכל סיטואציה, עניין של גישה בריאה.

אבל, זה לא אומר שאני לא רוצה להצליח בחיים, עבדתי יותר מדי בשביל אחרים, אפילו הרווחתי מצויין, בעבודה האחרונה שלי כשכיר הרווחתי 300 דולר ביום אחרי מיסים, לפני עמלות וכולל דלק, לא רע בכלל, 72k$ בשנה משכורת בסיס ועוד עמלות שנעו בין 2500 ל8000 בחודש.

יצא שבסה"כ הרווחתי באיזור ה11000 בחודש. אבל עבדתי בשביל שמוק שלא העריך את העסק שבניתי לו, מישהו שהידע שלו היה עשירית משלי, אבל מה? הוא לא פעל לפי החוק הכי חשוב, תשמור על אלה שעובדים עבורך, הוא שיחק עם תשלומים לקבלני משנה, לפועלים, כאשר אני הוא האדם שהם רואים ממולם.

הייתי מביא בכל שבוע בין 30 ל60 אלף דולר, וכן הגיע היום שגם איתי שיחקו עם כסף.

המרמור הזה גרם לי לרצות לעזוב את התחום, חיפשתי עבודה בתחום אחר, אני איש מכירות מעולה ומעבר לכך, אני מאמין בשירות.

מצאתי כי עבודות מעניינות אבל אז התעוררתי, התפכחתי, הבנתי שהידע שלי, הניסיון שלי, זה משהו שאני צריך לנצל בשבילי, אז הייתי עם האשה, אהבת חיי, אמרתי יאללה, נבנה לנו עתיד.

היו לי לקוחות ומכרים שרצו את השירותים שלי וככה הכל התחיל.

אני מאוד טוב במה שאני עושה ואני יודע את הפוטנציאל של העסק, עבדתי בחברות שמחזיקות מחזור מכירות של למעלה מ3 מיליון דולרים בחודש, עבדתי בחברה קטנה שמרוויחה, רווח נקי! של 4 מיליון דולרים בשנה.

את העבודה הראשונה מכרתי ב70k, סיימתי בחודש וחצי ויצאתי משם עם 22k רווח, לקראת שלבי הסיום התחלתי עבודה קטנה של 10k שאותה סיימתי עם עלויות של 6.5k ואז עוד אחת ב18k עם עלויות של 9k וככה התגלגלתי, מרוויח עשיריה פה עשרים שם, עושה כסף לא רע. איך הכל מתחבר לסגנון החיים שלי?

אני מאמין בחוק המשיכה, law of attraction, בשביל להצליח תשדר הצלחה.

חן פרחי אמר לי פעם שאני כמו חתול רחוב, שאני תמיד נופל על הרגליים.

הכל אצלי זה בגלים, עשיתי המון כסף אבל הייתה לי מנטליות שונה, לא ראיתי את התמונה הגדולה, חייתי את הרגע במקום לחיות את העתיד.

היום אני בלי האישה, פרידה שהחזירה אותי כמה צעדים לאחור.

בניתי מעגל חברים חדש, הקפתי את עצמי באנשים מצליחים מאוד ואני חלק מהחבורה, אנשים מקסימים בגילאי ה30-40, רופאים, עורכי דין, אנשי עסקים.

הם מסתכלים עליי ורואים משהו.

זה לא הכסף, זה האמביציה, התושייה והראש שחושב חמש צעדים קדימה, כמובן שגם הכייף שאני מביא עימי.

זאת גישה של מצליחן, וזה טוב לעסקים.

אני חי בעיר שבה יש המון שופוני, העסק שלי מתרכז בעיקר בלקוחות שהם הי-הנד, השם שלי ללא רבב והרזומה שלי מרשים מאוד, אם זה הלקוחות המפורסמים, או אפילו רק המיקום של העבודות. יש מעין הילה של יוקרה מסביב לעסק שלי, היום אני נמצא בנקודה שיש איזה חמישה אנשים שרוצים להכנס איתי לשותפות.

הסגנון חיים שלי הוא הכרחי בשביל העתיד שלי, אם אני מגיע למצב שמכר שואל אותי במסיבה אם אני גם עובד על פרוייקטים רגילים או שאני מכיר מישהו שיכול לשפץ לו את הבית בבוורלי הילס, זאת הייתה מחמאה מצויינת, מסתבר שכולם חושבים שאני במינימום דונלד טראמפ.

אמרתי לו שהוא חבר ושמה שהוא צריך אני אעשה בכייף, גם אם זה משהו קטן.

אז עכשיו אני עובד איתו מול חברת הביטוח שלו, היה לו נזק מצינור שהתפוצץ ולאחר מכן שיפוץ מאסיבי.

אנשים מצליחים נמשכים לאנשים מצליחים, אנשים מצליחים בוחנים אותך, כסף נמשך לכסף וסגנון חיים מסויים מושך אלייך אנשים עם אותו סגנון חיים.

אז לא אכפת לי, בשורה התחתונה אני חי טוב מאוד, גם אם היום קיבלתי אימייל מהבנק. זה הכל עניין של סבלנות, אני כמה טיפות מלעלות על הגל, והכל עניין של זמן.

אבא יכול להטיף לי מוסר כמה שבא לו.

צריך להחזיק מעמד, אני במגעים עם כל כך הרבה אנשים שרוצים להכנס לתחום שבו אני מתמחה, לרכוש נכסים, לעשות פליפים לנכסים, יש לי בערך 3 מיליון דולר אצל משקיעים והכל בגלל שהם רואים מולם אדם מצליח.

בסוף יוני מישהו שאני מכיר יסיים את כל ההכנות לשיפוץ של נכס שהוא רכש לאחרונה ב18 מיליון דולר, הוא כבר דיבר איתי על סכומים של השקעה ראשונית, חילקנו את הכל ל3 שלבים שהראשון יכניס לי לחשבון למעלה מחצי מיליון דולר, ואז אני על המפה.

אבל עד אז.... עד אז צריך לחייך, להתרחק מכלים חדים ולשמור את כל החרא בפנים.

תודה לחברים בגיבוב שעוזרים לי לשמור על השפיות .

haters will hate

פורסם (נערך)

גישתך בנושא כסף שונה משלי אבל לאדם מהסוג שלך היא בדיוק מה שאתה צריך כרגע.

אתה לא סתם טיפש ששורף כסף, יש לך תוכנית.

תמשיך לעבוד כזה ולהנות מהפירות, אם יש שכל ומוסר עבודה הכל יהיה בסדר.

נ.ב

רק תמיד תשים לב שלא מארגנים לך איזה עוקץ.

כשמתעסקים עם אנשים שיש להם הרבה כסף נתקלים בזה בשלב כזה או אחר.

עריכה אחרונה על ידי ExoduS

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם (נערך)

תשמע,

במהלך השנים שהייתי בטיפול, אחד הדברים שהיה לי קריטי להבין זה WHAT MAKES ME TIC, שזה במילים אחרות "למה אני עושה את מה שאני עושה?".

עכשיו, אני לא יודע באיזה שלב עברת לחו"ל ואם זה היה בעקבות הפרידה או שלא, אבל אני מאמין שיש לך תוכנית, ואני מאמין שאתה מאמין בה, יחד עם זאת, אתה צריך להיות סופר-כנה עם עצמך ולענות על כמה שאלות-

א. האם אני מנסה לברוח ממשהו? (זה יכול להיות משהו פיזי, או רגש כלשהו)

ב. אם כן, ממה?, ולמה אני מרגיש את הצורך לברוח?

ג. אני יודע שיש לי תוכנית, ואני יודע שאני בורח מאותו משהו, כמה כל רכיב, באחוזים, נמצא בתוכנית שלי והאם הוא משפיע על החשיבה העסקית שלי.

במהלך הטיפול הבנתי שכל החלטה בנוגע לחיים שלי היא לגיטימית כל עוד אני יודע בדיוק למה אני עושה דווקא אותה ומודע להשלכות, אני משתדל לחיות בצורה מודעת באופן כזה, שלא יהיה כוח שישפיע על שיקול דעתי מבלי שאני אהיה מודע אליו.

אם אתה יודע שאתה לא בורח מכלום, ושהתוכנית הכלכלית שלך חסונה, לך על זה.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

עברתי לארה"ב לפני 7 שנים

הפרידה המדוברת היא חצי שנה אחורה

לשאלותיך:

א. לא מנסה לברוח משום דבר, כן רגשית נשברתי לגמרי מהמערכת יחסים האחרונה וכן ברחתי למדבר לכמה חודשים, זה מאחורי.

ב. יש לי צורך להצליח, הזמן טס, אני מסתכל אחורה ומרגיש שבזבזתי כמה שנים מאוד יפות אבל לא מתבאס על זה, למדתי שיעורים חשובים מאוד.

ג. אני לא מפקפק ביכולות שלי, אני יודע שאני שונה מהמתחרים שלי מכיוון שהשם שלי הולך לפני ואני אקריב הכל בשביל לבנות את העתיד שאני רוצה.

הייתי כבר במקום שהצלחתי, שבניתי משהו מאפס ונתתי לרגשות להרוס את הכל, עכשיו זה הליך מזורז ואני מפריד רגש ממחשבה.

מבחינתי הסיפוק הכי גדול יהיה להביט לאחור ולצחוק, אני יודע שבמהלך חיי עברתי משברים רבים ואני אדם מאוד חזק נפשית בכדי תמיד לראות את הטוב ותמיד להחזיק את הראש מעל המים.

אני לא מתעסק בתפל, אני מתעסק בעיקר ומה שמניע אותי זה מעין שיחה שעשיתי ביני לבין עצמי לפני כשנה כשהחלטתי לצאת לדרך עצמאית, שאלתי את עצמי איפה אני רוצה להיות בעוד 5 שנים, לאחר מכן שאלתי את עצמי מה אני צריך לעשות בשביל להגיע לשם, אם אתה חולם תחלום בגדול, זה לא בעיה לעשות כסף, לא בעיה למצוא מישהי שתשים את הראש שלה על שלי כשאני הולך לישון בלילה, לאכול ולשתות, לישון בנוחות, אלה דברים בסיסיים שאני מעריך ואוהב אבל אני רוצה יותר, אני רוצה להוריד את החבל מהצוואר.

שקט נפשי מבחינה כלכלית יגיע כשיהיו לי מיליון דולר בחשבון בנק, ואז אכפיל אותם ואשלש אותם.

בינתיים אני עושה את זה בשביל אחרים ואני עושה את זה טוב מאוד.

אני מודה לאקסית בכל יום, שלמרות כל החרא והייסורים היא ביגרה אותי, פתחה לי את העיניים והכניסה אותי לפוקוס.

כל החתיכות של הפאזל יפלו למקומם וזה עניין של זמן, אני עושה כל מה שאני צריך בשביל להגיע לאיפה שאני רוצה להגיע.

haters will hate

פורסם

אז יש לי נזילת דלק מהמשאבת דלק של האופנוע, גם כן קידמה, האופנוע מוזרק ולכן יש משאבה, לא כמו פעם שהדלק ירד עם כוח המשיכה...

חיפוש קטן באינטרנט ומצאתי ריקול של היצרן, התקשרתי לדילר.

מסתבר שהאופנוע שלי כבר טופל במסגרת הריקול ממש לפני שקניתי אותו, הוחלפה משאבה והוחלף הטנק.

אפרק את הטנק השבוע, יש שלולית של דלק מתחת לאופנוע והכל מסריח, לא בא לנסוע עליו ככה, אם התיקון אמור לעלות יותר מ500 דולרים אני אקח אותו לדילר ואעשה טרייד אין.

יש לדילר אחלה אופנועים למכירה כרגע, אולי הגיע הזמן לחזור לאופנועי ספורט :/

VP3576278_9_large.jpgVP3576278_3_large.jpgVP3576278_1_large.jpg

הדבר הזה ממש סקסי . יהווה תחליף ראוי לדוקאטי דיאבל עליו אני חולם לילות וימים.

haters will hate

פורסם

זה היה צפוי שיקרה, נפלתי מהאופניים...

הייתי בירידה ולחצתי בטעות על הבלם הקידמי במקום האחורי.

עפתי על האספלט והאופניים לא איחרו לנחות עליי.

כואב.

img20140410_071148.jpg

Gn'f'R

פורסם (נערך)

הברכיים, מפרקי ידיים, סנטר, אייה.

והבושה, אוי הבושה! נעלמתי מהשטח בכזאת מהירות, איזה פאדיחה.

מרגיש כמו אנלוגי..

עריכה אחרונה על ידי locomotive

Gn'f'R

פורסם

בנצי,כתבתי לך משהו והפורום החליט שהו תוקע לי ארור והכל נמחק.

תהיה פחות יהיר ובטוח בעצמך.

אם אתה לא מצליח לשמור 15 אתה לא תצליח לשמור 500.

תן למישהו שיודע לנהל כסף לעשות את זה בשבילך.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

אני מצליח לחסוך כשאני צריך ועובדה שבכל התקופה שלא עבדתי חייתי לא רע.

אני לא יהיר, אני פשוט מודע למצב בשוק ומודע לעצמי, להגיד לך שאני כל יכול? אני לא מסוגל, אני יודע טוב מאוד מה אני רוצה ומה אני מסוגל ואני יודע שזה עניין של לתת תחת ולהשקיע.

וזה לא העניין של לשמור את הכסף, כשיש לי מטרה אני משיג אותה, וכשיש כסף אני מכפיל אותו, לא בתור הצהרה אלא בתור עובדה, זה ידוע שצריך כסף בכדי לעשות כסף.

אני לא מסוכל לעבוד בשביל X כי תמיד אפשר לעשות יותר ולהתפתח, אני מקבל הצעות עבודה על הזמן ומסרב בנימוס.

haters will hate

פורסם
אני מצליח לחסוך כשאני צריך ועובדה שבכל התקופה שלא עבדתי חייתי לא רע.

אני לא יהיר, אני פשוט מודע למצב בשוק ומודע לעצמי, להגיד לך שאני כל יכול? אני לא מסוגל, אני יודע טוב מאוד מה אני רוצה ומה אני מסוגל ואני יודע שזה עניין של לתת תחת ולהשקיע.

וזה לא העניין של לשמור את הכסף, כשיש לי מטרה אני משיג אותה, וכשיש כסף אני מכפיל אותו, לא בתור הצהרה אלא בתור עובדה, זה ידוע שצריך כסף בכדי לעשות כסף.

אני לא מסוכל לעבוד בשביל X כי תמיד אפשר לעשות יותר ולהתפתח, אני מקבל הצעות עבודה על הזמן ומסרב בנימוס.

תבין שזה יכול להיפסק,זה לא משהו נצחי ואין שום סיבה שמחר לא יבוא מישהו לתחום שלך וייקח לך חצי מההכנסות,זה לא שאתה בעל משהו שאין לאחרים...

אתה מסתכל קצר מידי.

והאמרה המטופשת ''שצריך לחסוך אני חוסך'' מראה שאתה לא בדיוק יודע מהי התנהלות כלכלית,כי חוסכים כשלא צריך.

ואז כשצריך יש.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• תוכן חדש...