Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
You mean ma nishmaa?

לגבי העורכת דין, אל תקשיב לתפוח, 4 שנים מעליך זה 4 שנים יותר ניסיון במיטה, תהנה!

4 שנים זה כלום, אין קשר בין ניסיון במיטה וגיל, זה כמו שיש מכוניות ישנות בלי הרבה קילומטרים ויש חדשות שעוד רגע השעון שלהן מתאפס.

היה לי איזה קטע עם מישהי שככל הנראה גדולה ממני באיזה 30 שנה ויותר, לא שאלתי לגילה, השאלות היו בכיוון אחר לגמרי, בסגנון של "היית פעם עם 2 גברים?", "מכירה מלון טוב באיזור?", "אני נכנס רגע לקיוסק, להביא קונדומים, את צריכה דבק לשיניים?"

היא אישה.

רק לא מושכת..

בולשיט, חזה קטן זה יפה.

חזה גדול וטבעי יתחיל ליפול מהר מאוד, אחרי הנקה או ללא הנקה, באיזור סוף שנות ה20 החזה מתחיל לאבד מזוהרו.

haters will hate

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
4 שנים זה כלום, אין קשר בין ניסיון במיטה וגיל, זה כמו שיש מכוניות ישנות בלי הרבה קילומטרים ויש חדשות שעוד רגע השעון שלהן מתאפס.

היה לי איזה קטע עם מישהי שככל הנראה גדולה ממני באיזה 30 שנה ויותר, לא שאלתי לגילה, השאלות היו בכיוון אחר לגמרי, בסגנון של "היית פעם עם 2 גברים?", "מכירה מלון טוב באיזור?", "אני נכנס רגע לקיוסק, להביא קונדומים, את צריכה דבק לשיניים?"

בולשיט, חזה קטן זה יפה.

חזה גדול וטבעי יתחיל ליפול מהר מאוד, אחרי הנקה או ללא הנקה, באיזור סוף שנות ה20 החזה מתחיל לאבד מזוהרו.

זה עניין של טעם בנצי

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

עברנו לדיבורים על ציצים, תזהרו יש רז מרחף מעלינו.

בהחלט באג בפני עצמו, אבל מעניין לאף אחד את התחת, צריך למצוא דרך לעקוף את הבאגים המובנים של אייפון.

גם עוד באג בפני עצמו, וגם את הבאגים המובנים שלו צריך לעקוף.

ת'כלס אנדרואיד, המכשירים הנורמליים (לא MTK חסרי שם, לא ZTE ו-Huawei מוזרים) לא דופקים לך תקלות מוזרות והזויות.

המכשירים הלא נורמליים ידפקו לך תקלות שלא תדע איך לאכול אותם.

מצד שני גם אייפון דפק לי עכשיו באג שאני לא יודע איך לאכול אותו.

ו-WindowsPhone8 הכי קל בעולם לעבוד איתו, כל עוד אתה עם ויסטה ומעלה, עם XP אני אוכל ממנו מרורים.

לאנרואיד יש הרבה הזיות, אם יש לך ניסיון עם לינוקס אז אתה מכיר את רובם אם לא, תכין את עצמך ללילות בלי שינה.

אני עכשיו עובד על פרוייקט דיי מעניין בהקשר שגורם לי להזיע לא מעט.

לא יצא לכתוב הרבה לאייפון אבל גם כשנתקעתי, תמיד חיפוש בגוגל עזר והראה לי איזה פוסט של מישהו אם אותה בעיה ב xCode.

למה לעזאזל אתה עובד עם windows phone8 וXP???

מזוכיזם?

או שהחבר'ה אצלך לא שמעו שאין יותר תמיכה בנבלה..

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

הלו הלו! כל ההיטקיסטים, הזמן שלכם ל**ין את המוח בכל הקשור לכתיבת דברים משעממים שיפעילו דברים מעניינים זה בבוקר- צהריים. עכשיו זה סתם ז**ני שכל! ;)

פורסם
הלו הלו! כל ההיטקיסטים, הזמן שלכם ל**ין את המוח בכל הקשור לכתיבת דברים משעממים שיפעילו דברים מעניינים זה בבוקר- צהריים. עכשיו זה סתם ז**ני שכל! ;)

מתי אתה מתחיל עם בנות בוינגייט?

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

יש לי חברה, אז להתחיל עם בנות אני לא מתחיל.

כשלא הייתה התחלתי והיו כאלה שזרמו והיו כאלה שלא.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא לא צריך, האפיקומן משנה שעברה עוד נשאר שם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מרק, לא היה שירוש שלם על איך פתרת את בעית הגודל?

כמו כן, יש לשנות את הכותרת מ"שדיים" ל"פין" ומ"בנצי" ל"מרק".

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה החזה שאני הכי אוהב:

3976192331_90e415c22b_o.jpg

אם אין אני מוכן להתפשר גם על כזה:

Marinated_Chicken_Breast_Small.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...