Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי אין בעיות כאלה, יודעים שאני קובע ואם חופרים לי אני עונה בצורה מגעילה ומכאיבה.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קיצר הוא בן 36.

תגיד להם שאתה הומו. כשהמשפחה המורחבת התחילה להציק לי ללא סיבה (הייתי בן איזה 18 או משהו כזה) לגבי חתונה, אמרתי להם בשיא הרצינות שאני הומו.

זה החזיק איזה שנה עד שהם הבינו שעבדתי עליהם. אבל היי, לפחות היה לי שנה של שקט.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אז מה הפאקינג ביג דיל? חסרים אנשים שמתחתנים בגיל 30? 33? 35? יש הרבה כאלו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
קיצר הוא בן 36.

תגיד להם שאתה הומו. כשהמשפחה המורחבת התחילה להציק לי ללא סיבה (הייתי בן איזה 18 או משהו כזה) לגבי חתונה, אמרתי להם בשיא הרצינות שאני הומו.

זה החזיק איזה שנה עד שהם הבינו שעבדתי עליהם. אבל היי, לפחות היה לי שנה של שקט.

אמרתי שאני משקיע בקריירה,עובד אחלה.

וגם אבא אמר לא להתחתן לפני ,30.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם (נערך)

אני לא יכול להתחצף לאמא שלי, למרות שסביר להניח שחלק לא קטן מהשערות הלבנות שלי מקורם בה, היא עדיין אמא שלי.

וכן, היא יודעת את זה וחולבת את הפרה הזאת עד תום.

ולא, אני לא מתכוון להחביא את זהותי המינית.

אני אוהב נשים ולא בא לי לשים טבעת על אף אחת כרגע.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

באסה, כמעט מצאתי עבודה באוטומוטור אבל יש איזה משהו שאני לא יכול לבטל.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
לאנרואיד יש הרבה הזיות, אם יש לך ניסיון עם לינוקס אז אתה מכיר את רובם אם לא, תכין את עצמך ללילות בלי שינה.

אני עכשיו עובד על פרוייקט דיי מעניין בהקשר שגורם לי להזיע לא מעט.

לא יצא לכתוב הרבה לאייפון אבל גם כשנתקעתי, תמיד חיפוש בגוגל עזר והראה לי איזה פוסט של מישהו אם אותה בעיה ב xCode.

למה לעזאזל אתה עובד עם windows phone8 וXP???

מזוכיזם?

או שהחבר'ה אצלך לא שמעו שאין יותר תמיכה בנבלה..

לגבי אנדרואיד לא קשה ברגע שאתה מבין שאתה מדבר עם לינוקס תכלס, ואז השמיים הם הגבול כי בלינוקס באמת השמיים הם הגבול. נתקלתי במעט מאוד בעיות עם אנדרואיד, וכמעט כולן במכשירים סיניים מוזרים.

אבל אני לא מתכנת ל אנדרואיד (משמע אפליקציה) אלא בעיקר דברים שעובדים דרך USB Debugging.

לגבי אייפון שוב אני בצד ה-PC, והיעדר USB Debugging וכאלה מקשה מאוד, והתלות ב-iTunes מתסכלת. ומה שלא דרך אייטיונס מגיע אחרי דם יזע ודמעות.

לגבי WP8 זה פרויקט בייבי שלי כבר כמה חודשים, לצערי זה צריך לרוץ כרגע על XP למרות שהוא כבר לא מקבל תמיכה, ו למרות שרשמית סדרת הלומיה של נוקיה לא מקבלת בכלל תמיכה ב-XP, אלה המגבלות שלי ו צריך לעקוף אותן.

לגבי ה-XP עצמו זה ייקח עוד כמה חודשים ואז כנראה יוחלף במשהו מבוסס Windows 8.

הלו הלו! כל ההיטקיסטים, הזמן שלכם ל**ין את המוח בכל הקשור לכתיבת דברים משעממים שיפעילו דברים מעניינים זה בבוקר- צהריים. עכשיו זה סתם ז**ני שכל! ;)

סלח לי אני היום פירפרתי על 4 דברים במקביל וכשגובבתי על זה עוד הייתי בעבודה, כשבעבודה עדיין אז מותר לגובה, אפילו (ובמיוחד) אם אתה תפוחי ומחכה לשיחת ועידה ב-2 לפנות בוקר.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
החגים האלו מוציאים את כל הרעל המשפחתי החוצה.

לחלוטין.

אבל בלי הרעל היינו סתם חבורה של זרים שמנסים לריב אחד עם השני.

אם יש עוד מגובבים בסצנת הדייטים, זה מוקדש לכם:

ככה באמת נראים כל הדייטים שלי, חוץ משאת המסומם מחליף החרש, אני מנייק אם הוא לא סגר מרפסת מהכסף שנתתי לו במהלך הדייטים.

ורופני, אתה בגיל הזה שלא תזהה טון רטורי גם אם הוא יפול לך על הראש.

עריכה אחרונה על ידי saay222

• תוכן חדש...