Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש שתי אופציות,

לקבל הערכת מצב ומחיר ממרפאה נוספת ובמידת הצורך להעניק את הטיפול

(בהנחה שהסכום הוא הגיוני ואני יכול להתמודד איתו ).

ובמידה וכשלו הניסיונות אז להמשיך עם האנטיביוטיקה

עד הנקודה בה תפסיק להשפיע.

בכלל, לא מובן כלל כיצד הגוף שלה מקבל אנטיביוטיקה

לאורך זמן כה רב ולא קורה לה כלום.

כשהיא על כדורים היא בריאה לחלוטין, מצב רוח להיט, והכל בסדר.

אבל גם אהבל כמוני יודע שמתישהו הגוף עלול לקרוס.

אבל כמה? היא כבר מעל שנה על כדורים.

Gn'f'R

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יפה כתבת שזו תהיה "הערכת" מצב.

רפואה היא עדיין לא מדע מדויק, ויש לקחת כל אבחון והמלצה בערבון מוגבל.

מתחדשת*

פורסם

יש בית חולים לחיות בבית דגן (ביציאה מראשון לציון), אני יודע שזה רחוק לך אבל נסה קודם בטלפון.

נסה גם דרך עמותות לבעלי חיים, הוטרינרים שלהם עובדים לרוב במחיר נמוך יותר ואולי גם קצב תחלופת הכלבים אצלם גדול יותר ואולי יש להם ניסיון יותר טוב.

ובנוסף, כנס לפורום כלבים בתפוז, אני לא אתפלא אם יש שם וטרינרים שיסכימו לעשות את זה במחיר מופחת או אנשים שנתקלו בתופעה ויכולים לעזור.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
כנראה שאצטרך למצוא בית חולים אחר לא בנגב.

לא יודע כיצד אעמוד בעלויות.

אם יש לך המלצה אשמח לקבל, ננסה טלפונית קודם.

להתייעצויות אני יכול להפנות אותך לוטרינרים שמטפלים בכלבים שלי, כשניתן לעזור דרך הטלפון הם עושים את זה.

יש בית חולים וטרינרי אוניברסיטאי באוניברסיטה העברית בירושלים (דרך כביש 90 אני מניח שזו האופציה הכי קרובה אליך), בזמן שלמדתי בירושלים שמעתי עליו המון המון המון דברים טובים, זה היה לפני 8 שנים, לא יודע אם הם עדיין טובים.

יש את הבית חולים הוטרינרי בבית דגן שאני יודע על קיומו אבל אין לי מושג איך הם בטיפולים.

יש מרפאה בחנות שאני קונה ממנה הרבה פעמים אוכל בפתח תקווה.

תכווין אותי ואנסה לעזור

אני יכול להבין אנשים שנותנים את כל רכושם עבור טיפול בקרובי משפחה ואנשים אהובים אחרים.

קצת פחות כאלה שמוכנים להקריב עבור בעל חיים.

עם כל הקור שבדבר.

בן משפחה לכל דבר, רק כזה שהולך על ארבע.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

וטרינרים זה תעשייה, רק מנסים לדחוף לך טיפולים והוצאות

כשהכלב שלי היה בן 16 רצו לעשות לו "טיפול 10,000", את האמת אני בכלל לא בטוח שהוא היה שורד את ה"טיפול" הזה.

בקיצור אל תקשיב לאינטרסנטים האלו שמנצלים את הבעלים ומנסים לסחוט עוד כסף.

לצערי יש הרבה וטרינרים שעובדים ככה וקשה למצוא "צדיקים"

פורסם
אני תמיד רעב,גם אם ברגע מסוים ישבתי ואכלתי ארוחה שלמה ומסודרת,זמן קצר לאחר מכן אני רעב שוב כאילו לא אכלתי כלום.

אמרו לי פעם שככה עם זה עם אנשים גבוהים\בעלי חילוף חומרים מהיר,האמת שיש טיפת הגיון.

או, סופסוף מישהו שמבין אותי !

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
יש שתי אופציות,

לקבל הערכת מצב ומחיר ממרפאה נוספת ובמידת הצורך להעניק את הטיפול

(בהנחה שהסכום הוא הגיוני ואני יכול להתמודד איתו ).

ובמידה וכשלו הניסיונות אז להמשיך עם האנטיביוטיקה

עד הנקודה בה תפסיק להשפיע.

בכלל, לא מובן כלל כיצד הגוף שלה מקבל אנטיביוטיקה

לאורך זמן כה רב ולא קורה לה כלום.

כשהיא על כדורים היא בריאה לחלוטין, מצב רוח להיט, והכל בסדר.

אבל גם אהבל כמוני יודע שמתישהו הגוף עלול לקרוס.

אבל כמה? היא כבר מעל שנה על כדורים.

הכלבה שלי גם הייתה על אנטיביוטיקה זמן ארוך מאוד ללא השפעה כמעט בכלל (הייתה לה בעיה בעור שללא האנטיביוטיקה התפשטה לכל העור בקצב מאוד מהיר ועם פשוט נשארה סטטית. לא התפתחה אבל גם לא ירדה מאוד). רק אחרי כמה חודשים שנלקחה תרבית פעם שנייה נתקלו 2 חיידקים על העור ועליהם האנטיביוטיקה הספציפית לא משפיעה כמעט בכלל. החלפה ל2 סוגים שנוים םתרה את הבעיה.

כשהכלבה שלי הייתה מאושפזת (פעמיים בשנה וחצי האחרונה) לקחנו אותה לכפר הירוק. ניסיון עם בית דגן יש מחברים טובים מאוד של ההורים ושלי (וגם לנו יש ניסיון רחוק מאוד) ואני יכול להגיד לך שמבחינת יחס- בכפר הירוק הרבה יותר טוב!

כשהשארנו אותה שם בפעם הראשונה היא בכתה כל הזמן, אבל בשביל לתת את הטיפול הטוב ביותר היינו חייבים להשאיר אותה שם. הבאנו אותה בשישי, הגענו לבקר בשבת וביום ראשון קיבלנו טלפון של "תקשיבו, היא עדיין לא אוכלת. כשאתם הגעתם היא אכלה קצת, אז כדאי שתחזירו אותה הבייתה כי כאן רע לה יותר" (לכלבה שלי יש חדרת נטישה).

כשהגענו הם אמרו לנו שבעיקרון הם צריכים להשאיר אותה שם לפחות עוד יום ועדיף יומיים (במינימום) אבל היא לא אוכלת, בוכה כל הזמן וומש רע לה. אז הם החליטו לשחרר אותה הבייתה (ולהם מה אכפת בכלל? הם מרוויחים כסף על כל יום שהיא שם.) אבל היינו צריכים להגיע פעמיים ביום לוטרינר לקבל טיפול בנוסף לכדורים שהיא קיבלה בבית.

כמובן שכל יום הם התקשרו לעדכן מה קורה, ואיך היא. גם היו קשובים לשאלות וענו באריכות על על כל שאלה ופירטו איזה טיפול היא תקבל/ קיבלה ולמה ככה החליטו ואיזה עוד דברים ניתן לעשות בנוסף/ במקום.

תכלס? היינו מאוד מרוצים! גם בגלל שאנחנו מנויים אצל הוטרינר קיבלנו הנחה יפה שם (סביב 20-25 אחוזים אם אני זוכר נכון. מנוי עולה 400-450 שקל אז רק על זה הוא כבר השתלם וכיסה את עצמו, שלא לדבר על כל הביקורים הדו יומיים).

פורסם

גם אני ככה.

כמה שאוכל לאחר מכן אני שוב רעב.

אני רזה וגובה 1.86 אז יכול להיות שיש בזה משהו.:-)

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
וטרינרים זה תעשייה, רק מנסים לדחוף לך טיפולים והוצאות

כשהכלב שלי היה בן 16 רצו לעשות לו "טיפול 10,000", את האמת אני בכלל לא בטוח שהוא היה שורד את ה"טיפול" הזה.

בקיצור אל תקשיב לאינטרסנטים האלו שמנצלים את הבעלים ומנסים לסחוט עוד כסף.

לצערי יש הרבה וטרינרים שעובדים ככה וקשה למצוא "צדיקים"

אצלי שילמתי לוטרינרים על הדברים הבאים:

* חיסון משושה (הוריקן ב-2 זריקות) + שבב

* כלבת + רשיון שהולך לעיריה

* מנוי (הם הציעו לפני ולא קיבלנו את ההצעה שלהם בהתחלה, אח"כ עשינו חשבון ועשינו מנוי אחר אבל זה לא משנה, כל שנה הם מקבלים חיסון משושה)

* מנוי לכלב השני (הפעם לקחנו מנוי שמיועד לגורים וכולל את המשושה + שבב), התשלום לעיריה מתבצע בנפרד.

* תשלום על תרופות, פעמיים אנטיביוטיקה (נדמה לי באיזור 40 שקל, לא זוכר כמה כדורים) ופעם אחת כדורים אנטי-אלרגניים (59 שקל ל-14 כדורים)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תודה!

ההסטוריה בקצרה היא שמה שהתחיל ונשמע כמו שעלת מכלאות

התגלה כדלקת ("מיסתורית" לדברי הרופא) בכניסה לריאות.

כן, המקומות שציינתם רחוקים אבל אין הרבה ברירות.

Gn'f'R

פורסם

דרך אגב, בענייני עבודה עסקינן.

חנכו מחלקה חדשה ומשלבי הידיים והמגרבצים קיבלו שי לא צנוע.

תנחשו מה קיבלו העבדים הקטנים מסביב? אפילו לא מילת תודה, כלום!

Gn'f'R

פורסם
אצלי שילמתי לוטרינרים על הדברים הבאים:

* חיסון משושה (הוריקן ב-2 זריקות) + שבב

* כלבת + רשיון שהולך לעיריה

* מנוי (הם הציעו לפני ולא קיבלנו את ההצעה שלהם בהתחלה, אח"כ עשינו חשבון ועשינו מנוי אחר אבל זה לא משנה, כל שנה הם מקבלים חיסון משושה)

* מנוי לכלב השני (הפעם לקחנו מנוי שמיועד לגורים וכולל את המשושה + שבב), התשלום לעיריה מתבצע בנפרד.

* תשלום על תרופות, פעמיים אנטיביוטיקה (נדמה לי באיזור 40 שקל, לא זוכר כמה כדורים) ופעם אחת כדורים אנטי-אלרגניים (59 שקל ל-14 כדורים)

אין בעיה עם כל מה שרשמת, השאלה מה קורה כשיש בעיות (כשמזדקנים) ...

פורסם

המנוי שלנו כולל:

*ביקורים חינם.

*חיסונים בעלות נמוכה/ חינם תלוי בחיסון

*כדורים מוזלים

*מחיר מוזל על אוכל

*הנחות בכפר הירוק/ בבית דגן

ואולי עוד משהו ששכחתי לציין. אנחנו מנויים ב"בית הכלב" בפ"ת למי שמכיר. הכלבה שלי תיהיה בת 12 שנים בחודש מאי השנה.

פורסם (נערך)

תנחשו מה קיבלו העבדים הקטנים מסביב? אפילו לא מילת תודה, כלום!

ככה זה בכל מקום גדול\קטן שהקודקודים בו לא מעריכים כלום,אלא את אלה ששמים ז' בעבודה ובוכים 7\24

הם פשוט לוקחים כמובן מאליו את מי שמשקיע בעבודה\מתאמץ ומגדיל ראש.

אני רזה וגובה 1.86

כנ"ל

לגבי הדיון הפורה על כלבים שהולך פה,מעדיף לא לכתוב,רק מעלה לי דמעות בעיניים על הכלבה שהייתה לנו..

מה שכן,אנחנו לא יודעים עד היום וכנראה לעולם לא נדע אם היא נפטרה או נמצאת איפשהו,כי היא פשוט נעלמה בערב אחד ללא שוב.

קראתי פעם שכלבים יכולים להרגיש מתי סופם מתקרב בצעדי ענק,והם מעדיפים לברוח ע"מ שהבעלים לא יסבול.

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

קראתי פעם שכלבים יכולים להרגיש מתי סופם מתקרב בצעדי ענק,והם מעדיפים לברוח ע"מ שהבעלים לא יסבול.

בימים האחרונים הכלבה מבלה בחצר הבית האחורית, הרחק מאיתנו.

שברת אותי עכשיו.

Gn'f'R

• תוכן חדש...