Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רוסי, טורכי.

כשאני אומר קומוניזם, אני לא מתכוון לביצוע הכושל של הרעיונות הללו בידי המשטר הסובייטי, אין לרוסים מונופול על המניפסט.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דויד,

לפני כשנתיים נכנסתי לבקש תוספת שכר, המנהל דאז אמר לי:

"אתם העובדים מזיזים כוס מצד לצד ומבקשים על זה כסף,

לא הכל מסתכם בכסף".

בסוף אותה השנה הוא גרף בונוס של 80k.

Saay,

אבי יליד טורקיה של שנות ה30, מבין טוב על מה אתה מדבר.

Gn'f'R

פורסם
לא רוסי, טורכי.

כשאני אומר קומוניזם, אני לא מתכוון לביצוע הכושל של הרעיונות הללו בידי המשטר הסובייטי, אין לרוסים מונופול על המניפסט.

באופן כללי לא יכול להיות מצב של קומוניזם מוחלט. האמת צריכה להיות איפשהו באמצע.

לא כולם יכולים להיות שווים (והאמת. גם לא צריכים) אבל גם לא יכול להתקיים מצב של פערים עצומים בחברה כמו שלנו.

פורסם

אני מודע לעובדה שקומוניזם מוחלט זהו דבר תיאורטי לחלוטין, אבל קפיטליזם מוחלט זהו מצב מציאותי לחלוטין, אנחנו עדיין לא שם, אבל כל התנאים החברתיים כבר קיימים, לכן אם יהיו מספיק אנשים שימשכו לכיוון הקומוניסטי, אולי נוכל לחזור לימים של לפני "המהפך" המפורסם, אולי יהיה פה משטר סוציאל-דמוקרטי אמיתי.

פורסם (נערך)
דויד,

לפני כשנתיים נכנסתי לבקש תוספת שכר, המנהל דאז אמר לי:

"אתם העובדים מזיזים כוס מצד לצד ומבקשים על זה כסף,

לא הכל מסתכם בכסף".

בסוף אותה השנה הוא גרף בונוס של 80k.

לא ידעתי אם אני רוצה לפתוח פה את הנושא או לא. אספר בקצרה.

בשבועיים האחרונים פוטרו שני עובדים: אחד שלא עשה כלום (באמת כלום, אפס תוצאות בחצי שנה) והשני זה מישהו שנסגר הפרוייקט שלו ורצו להעביר אותו לפרוייקט אחר אבל אף אחד לא מוכן לעבוד איתו כי הוא נכה חברתית. ככה התפנו להם כמעט 40K ש"ח בחודש.

הגו אצלינו רעיון לשדרג את התוכנה שאני עובד עליה למשהו שהוא כמה רמות מעל, מצאו לזה לקוחות וחשבו שהבחור שפוטר יעזור.

מכשגילו שאף אחד לא מוכן לעבוד איתו קראו לי ולעוד כמה אנשים ואמרו להם ככה:

"בלה בלה בלה ונצתרך להיכנס קצת ללחץ, לעבוד יותר כול יום ולהגיע כול שישי שני למשרד.

בתמורה תקבל עוד קצת כסף, האם אתה מוכן?"

התקופה שדובר עליה היא של לפחות שנה, לא דיברתי על כמה רוצים להוסיף אבל מניסיון אני אגיד בבטחה שזה לא מעל 3-4K. התנאי "כול שישי שני" יהפוך ל"כול שישי" ובתכלס עדיין ניהיה בלחץ גם אז. לא משתלם בעליל לסבול ככה שנה בשביל עוד גג 20K נטו בסוף השנה, אני יודע שנפשית אני לא אשרוד את זה, 20K זה לא מספיק כסף כדי שאני אחטוף איזה breakdown.

חוץ מזה, צימצמתם עובד שאי אפשר לעבוד איתו ואתם רוצים שאני אקח חצי מהעבודה שלו? תנו לי חצי משכורת, שיהיה הוגן ולא יצא שאתם חוסכים עלי כסף.

סירבתי להצעה, יום-יומיים אחרי כינסו אותנו כדי להגיד שוב קצת בלה בלה בלה וכמובן להוסיף שאנחנו צריכים לתת יותר מעצמינו, לתת עוד שעות אם אפשר אז עוד ימים וכנראה שנקבל על זה משהו. המנהל ציין שכול פעם שהוא עבד יותר והשקיע הוא קיבל בונוסים שמנים (אהא, מעניין מי מספר למנכל כמה הוא התאמץ, ברור שאתה כול הזמן בוכה לו שאתה עושה מלא עבודה ושמגיע לך משהו ומפה ברור שאתה מקבל כסף.)

הא, שלשום הצעתם לי תשלום ועכשיו זה אולי תקבל משהו? זיבי אני עובד יותר.

עוד הוא ציין ש: ידוע שמי שמתאמץ מקבל כסף והעלאות, רק מוזר שאני עם אותה משכורת יותר משנה, שנה שבה שיחררתי שתי גרסאות כמעט לגמרי בעצמי, עכשיו סיימתי את השטות לiOS , הגרסא האחרונה שכתבתי די מוצלחת ואין כמעט באגים, ועדיין אני עם אותה משכורת, איפה ההערכה פה? כבר שנתיים שאני סוגר המון המון דברים לבד, מרוויח לכם כסף בתכלס ומרוויח רק אלף יותר?

יש פה משהו שלא מסתדר.

אה כן, קיבלתי בונוס. טיסה ליפן.

שניה... ברמת העיקרון זאת טיסה כדי לעבוד, 4 ימי עבודה ביפן ואם לא הייתי מבקש כמה ימי חופש אז היה קורה לי מה שקרה לי בארהב, טסתי - עבדתי מצאת החמה עד צאת הנשמה - טסתי חזרה. וואלה, לא בדיוק צ'ופר, עדיף בלי צ'ופרים כאלה.

כי אין כמו לטוס כמעט 24 שעות לכול צד בשביל ארבע ימי עבודה, שתכלס אני די מיותר בהם.

מזל שלקחתי יומיים בקיוטו.

אבל מה אני אעשה, אני קצת מזוכיסט והרבה וורקוהוליק, מגיל 16 הזמן הכי ארוך שהייתי מובטל היה חודש, העבודה זה מה שמחזיק אותי מלהשתגע בבית.

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

saay, קומוניזם מוחלט היה למעט מאוד זמן ברוסיה אבל לנין הבין מהר מאוד שזה יהיה מצב בלתי אפשרי להתחדשות ולהתקדמות.

תחשוב שיש לך שדה ואתה מגדל אורז וגם לשכן שלך יש שדה והוא מגדל אורז. אממה, השטח שלו קטן משלך ב-50%. אתה תעבוד קשה יותר, תגדל יותר ובסוף תקבלו אותו דבר!

מכאן שאתה לא תתאמץ לעבוד קשה יותר ותעשה את המינימום ההכרחי, שהרי בכל מקרה תקבל אותו דבר. בגלל זה קומוניזם מוחלט לא אפשרי. מסכים איתך אבל לחלוטין!

עריכה אחרונה על ידי ZX2.0

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עוד הוא ציין ש: ידוע שמי שמתאמץ מקבל כסף והעלאות...

אם דבר אחד אני יודע לבטח מניסיון חיי הדל, מי שמתאמץ יותר לא מקבל יותר כסף. הוא אולי מקבל יותר ניסיון וידע.

מי שמלקק, מוצץ ומשפיל את עצמו מקבל יותר כסף.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בדיוק היום דיברתי על זה עם אמא שלי.

אמרתי שחבל שאני לא טיפש ובלי כבוד עצמי, הייתי אז הרבה יותר מאושר ועם יותר כסף.

מה לעשות, אני לא מרגיש בנוח לבוא למישהו ולהגיד לו "מגיע לי יותר, תביא".

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
אם דבר אחד אני יודע לבטח מניסיון חיי הדל, מי שמתאמץ יותר לא מקבל יותר כסף. הוא אולי מקבל יותר ניסיון וידע.

אחחחח כמה אמת יכולה להיות במשפט אחד

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אני אוסיף את ניסיוני הדל ואחזק את הטענה הזו.

מי שעסוק כל הזמן בעבודה ובעשייה-מבלה הרבה זמן הרחק

מן הצלחת שסביבה מתרכזים כל הבטלנים האפסים שבסופו של דבר

הם מקבלים את מה שלעולם לא תקבל. כי אתה עסוק בעבודה.

Gn'f'R

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בעידן שלנו בלבולי מח, הבטחות ללא כיסוי, פירסום מסיבי וכושר שכנוע חלקלק החליפו מזמן את העבודה האמיתית, את היצירה העמל והיזע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...