Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

גלעד,כמה סיפור זה להוציא אשרת עבודה אירית? דרכון אירופאי גם לא בנמצא :p

לוקו,אתה גאה בכל מי שיש לו פאביה וקנה מרצונו החופשי? (לי יש אחת כרגע,ולפניה הייתה עוד אחת)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

בנצי, זה אף פעם לא רע לשאוף אבל צריך פרופורציות בחיים. אם אני ישאף להיות ראש הממשלה, כוכב NBA ואסטרונאוט במשרה חלקית כנראה שאני יסיים באיזה פח זבל עם בקבוק וויסקי סוג ז'. או אפילו יותר גרוע, עם קרייזלר סברינג מפוצצת בכביסה שצריך לקפל. :lol:

אני שואף לבית צמוד קרקע, 2 מכוניות עממיות נחמדות ועבודה מעניינת עם אתגר שתשאיר לי זמן להתעסק בתחביבים שלי. יותר מזה אני לא רוצה. למבורגיני, פרארי, מזראטי ומסיבות בארמון עם טונה של בחורות וים אלכוהול לא עושים לי את זה (טוב, חוץ מהבחורות).

כבר כילד למדתי שגם חלומות צריכים להיות הגיוניים כי לא חינכו אותי בשיטה המפגרת של "אתה יכול להיות הכל, רק תרצה".

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בנצי עזוב יועצת.

עשו לי איבחון תעסוקתי בגיל 18 בערך, אחרי שיש תוצאות, מזמנים אותך לשיחה כדי להגיד לך מה מתאים מה לא מתאים.

אמרו לי שאני לא אהיה יותר ממוכר פשוט בחנות. ממש במילים האלו.

אנשים לא יודעים מה בנאדם עובר בחיים ושופטים אותו סתם ככה וקובעים מה הוא כן ומה הוא לא.

בעניין הכספים אני הפוך ממך, לא יודע לעשות אבל יודע לשמור טוב טוב.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
גלעד,כמה סיפור זה להוציא אשרת עבודה אירית? דרכון אירופאי גם לא בנמצא :p

סיפור מהתחת. או שאתה מתחתן עם איזה מישהי עם דרכון אירופאי כלשהו וזה הכי קל בתיאוריה.

או שיש לך מקצוע מבוקש כמו רופא עם התמחות שחסר להם או שיש לך חברה שרוצה שתבוא לעבוד בשבילה והיא עושה את זה (גוגל לדוגמא עושים את זה וזה לא זול אבל יש להם הרבה כסף).

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

לוקו,אתה גאה בכל מי שיש לו פאביה וקנה מרצונו החופשי? (לי יש אחת כרגע,ולפניה הייתה עוד אחת)

תלוי, אתה מכיר את הבדיחה על הענק והגמד?

Gn'f'R

פורסם

טוב, אז היו היה הסופ"ש האחרון, ובסופ"ש המדובר קפצנו כמה חברים לזולה הקבועה על גדות הירדן, היה בן של יונה! (אפילו נשאר זרזיף מים) אבל לא לשם כך התגובבנו פה היום.

הרבה שיחות עברו בזמן שהתבוננו מטושטשים במדורה לקול רחש המים, לפחות 8 מהן היו על בחורות. באחת השיחות אחד החברים טען שאני מפספס כשאני לא משתמש בפייסבוק ובשטויות כאלה להכרת בחורות. לטענתו עברו הימים שהיו מכירים בחורות בסיפריה\ בבית הקפה בגלל שעכשיו כולם יותר מידי עסוקים בעצמם ובטלפונים שלהם ולא בסובבים אותם.

כמובן שמיידית טענתי שהוא מפגר, שהכישורים החברתיים שלו נרקבו בגלל הטלפון הטיפש והאינטרנט והוא איבד את היכולת לתקשר עם אנשים אחרת.

אממה לאחר חשיבה עם עצמי ותצפיות סביבתיות שביצעתי הבנתי שאולי יש משהו בדבריו, באמת רוב הסביבה חיה בבועה שלה.

פעם זה לא היה ככה, היה יותר זרימה בין אישית, ולברנש כמוני, שאוהב לראות את מי שהוא מדבר איתו, הייתה גם חברה.

מה דעתכם? אני מפגר טכנולוגית שעוד מאמין בקשר בין אנשים ולא בין מסכים? או שכרגיל אני צודק וכולום טועים ?

פורסם
תשמע בנץ, אין לי מושג כמה אתה מרוויח, בכל מקרה אם אתה יכול לחיות מ75% מההכנסה החודשית את ה25% הנותרים תחסוך.

שמור אותם בבנק או בגומיות מתחת למיטה...

תגיע ל100 אלף נדבר :)

אני לא יודע לחסוך. לא יודע. לא קיים אצלי בלקסיקון, אני חי בגדול, למעלה, למטה זה לא משנה, אני תמיד חי טוב ומצליח לתחזק רמת חיים גבוהה, זה לא משנה כמה אני מרוויח, גם כשאני מכניס 30k בחודש אני מוצא דרך לבזבז 40k.

בכל מקרה החלטתי למכור חלק מהעסק שלי, להכניס שותף, ככה אני פשוט אקבל משכורת שתספיק לי ובסוף שנה הרווחים יכנסו לחיסכון. שותף רדום, אני מנהל את העסק, הוא נהנה מהפירות, יש פוטנציאל אדיר וככה מבחינה נפשית לפחות אני ארגיש שיש מישהו איתי כי לבד אני משתגע.

וכן, אני יכול לנהל חיים טובים מאוד עם 5k בחודש, ברגע שיש לי משכורת אני עובד אחרת. השותף יתן לי פוש להגדיל את העסק ועם הידע והניסיון שלי וכמובן מעגל הלקוחות שמקיף אותי, זאת השקעה טובה, אני גם ככה מכור לעבודה. לפי התוכנית, אחרי שאני מכניס שותף, יקח לי בערך 3 שנים לחסוך חצי מיליון דולר. וגם לו.

היא יודעת שהכל בצחוק ושאנחנו אוהבים אותה :) (לא בקטע מיני)

דבר בשם עצמך

סוטים.

כדי שלא תגיד שאנחנו סוטים מהנושא

y4yzynam.jpg

haters will hate

פורסם
טוב, אז היו היה הסופ"ש האחרון, ובסופ"ש המדובר קפצנו כמה חברים לזולה הקבועה על גדות הירדן, היה בן של יונה! (אפילו נשאר זרזיף מים) אבל לא לשם כך התגובבנו פה היום.

הרבה שיחות עברו בזמן שהתבוננו מטושטשים במדורה לקול רחש המים, לפחות 8 מהן היו על בחורות. באחת השיחות אחד החברים טען שאני מפספס כשאני לא משתמש בפייסבוק ובשטויות כאלה להכרת בחורות. לטענתו עברו הימים שהיו מכירים בחורות בסיפריה\ בבית הקפה בגלל שעכשיו כולם יותר מידי עסוקים בעצמם ובטלפונים שלהם ולא בסובבים אותם.

כמובן שמיידית טענתי שהוא מפגר, שהכישורים החברתיים שלו נרקבו בגלל הטלפון הטיפש והאינטרנט והוא איבד את היכולת לתקשר עם אנשים אחרת.

אממה לאחר חשיבה עם עצמי ותצפיות סביבתיות שביצעתי הבנתי שאולי יש משהו בדבריו, באמת רוב הסביבה חיה בבועה שלה.

פעם זה לא היה ככה, היה יותר זרימה בין אישית, ולברנש כמוני, שאוהב לראות את מי שהוא מדבר איתו, הייתה גם חברה.

מה דעתכם? אני מפגר טכנולוגית שעוד מאמין בקשר בין אנשים ולא בין מסכים? או שכרגיל אני צודק וכולום טועים ?

יש לי פרופיל בכמה אתרי היכרויות, אני כבר לא משתמש בהם ממש, בפייסבוק אני לא מתחיל ולא אתחיל עם זרים.

טינדר זה כייף במיוחד בפקק ובחורות אני מכיר בדרך הישנה והטובה אז אל דאגה, זה לא נעלם.

הקאתי רישמית.

בכל מקרה, לא התכוונתי אליכם.

הקאת? יופי! עכשיו תבלע הכל.

haters will hate

• תוכן חדש...