Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצוין,הבוס שלי תפס אותי בוהה למישהי בתחת ברגע של שעמום.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עדיף משהיה תופס אותך בוהה בתחת של מישהו מתוך שיעמום

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
תודה לוקו ותודה לך על העשרת הגיבוב שמלווה אותי בכל שעה :lol:

בנימה זו: אני מחפש מישהו לעבודה במכירות עם ניסיון קודם ודרכון אירופאי או אשרת עבודה אירית. מי רוצה להחליף אותי?

לא מדובר ברילוקיישן אבל אם מישהו יכול לעבור לאירופה ולא עשה את זה כי לא מצא עבודה, הנה אני מציע אחת.

אז כמו שאמרתי: נסיון במכירות, מתפקד טוב תחת לחץ ויודע לעבוד עם אופיס וכו'.

התנאים לא רעים ויש גם ביטוח בריאות וכל מיני פיצ'יפקס.

כמובן שלא אני מראיין לעבודה אבל אני אולי יכול להשפיע על התוצאה הסופית.

והבנפיט הכי טוב: אירלנד!!!

אחח, אם הייתי צעיר (ורווק, ונטול עבודה) בכמה שנים..

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
סטוקי

אומרים שנשים נמשכות לפרומונים שמשתחררים בזמן סקס, לא סתם זיעת-ביצ'חי-מסריחה.

גם גברים נמשכים לריח של זיעה, לפחות אני, הייתי מסוגל להסניף לאקסית את הבצ'חי אחרי החדר כושר, פיזית הייתה ביננו התאמה לא נורמלית, מנטלית זה כמו להניע רכב עם כבלים ולחבר אותם הפוך. מכיוון שאני ממודל חדש יותר המחשב שלי נדפק.

היא הייתה אוהבת את הריח שלי, מי יודע יכול להיות בגלל זה היא שמרה כמה חולצות שלי, אולי היא משחקת עם עצמה כשהחולצות שלי תקועות לה בפה.

גם עכשיו אני פוגש מדי פעם בחורות שהריח משחק איתם תפקיד חשוב.

גם כשאני מתקלח 3 פעמים ביום, אני מזיע והריח מתערבב עם הדאורדורנט ומשום מה בחורות שנצמדות אליי תמיד מחמיאות לי על הריח, במיוחד כשהן שתויות ומרוחות עליי.

זה לא - מעניין לי וכיף לי - אז למה להשאר במקום?

מאיפה לי לדעת מה אני אעשה כשאגיע למקום שבו יש לי את כל מה שציינתי? כנראה שיהיו לי כבר רצונות אחרים ושאיפות אחרות (אני מעדכנת אותן עם הזמן). חוץ מזה - את השאיפה לראות עולם אי אפשר באמת לממש עד הסוף - תמיד יהיה עוד מה לראות.

כרגע - עם כוס תה ירוק

מצויין, תמיד לשאוף לעוד, מישהו התלונן שאין על מה לגובב, חשבתי שזה יהיה נושא מעניין.

בגלל זה השאיפות צריכות להיות ראליות להגשמה. לפעמים המטרה לא שווה את המאמץ ומבינים את זה אחרי מרדף ארוך כשמתחילים להרגיש שחיקה ומיאוס.

תראה, הבנתי בגיל צעיר יחסית שבבזוקה סתם עבדו עליי ולירח לא אגיע, מי יודע אולי בעוד כמה שנים יהיו טיסות שכר לשם אבל זה לא יעד נחשק מבחינתי, הירח בשבילי הוא חלק מהתפאורה בתיאטרון החיים.

לגביי שאיפות.... לשאוף ולרצות כמה שיותר זה לא רע, לא צריך לאבד את המצפון בדרך אבל זה לא רק מותר לשאוף זה הכרחי.

לגביי הגשמה, אני הגשמתי כמה חלומות ילדות, בתור חובב רכב הגעתי למצב שאיפושהוא די מיציתי את ההתלהבות, זה נגמר? לא. הרצונות השתנו ללא ספק וגם החלומות, כבר לא חולם על למבורגיני חדשה, אבל כן רוצה רפליקה של קונטאש. כן אחלה שאיפה.

תמיד להסתכל 5 שנים קדימה, איפה אני רוצה להיות בעוד 5 שנים, ואז לחלק את זה לשנים. ולראות איך כל שנה מקרבת אותך ליעד.

מותר להיות חומרני אך לא צריך לשים את החומריות כתלות לאושר.

אני רוצה להיות עשיר ובריא מאשר עני וחולה.

לא יודע למה אני ער... 5 בבוקר פה אבל גובבתי לי עבודה חדשה אז אני שמח!

רופני בהצלחה!

מברוק, פעם הבאה כשאתה ער ב5, תעשה כוס תה ותתקשר.

רופני בהצלחה.

רצוני החופשי. עוד חצי שנה הרכב יוצא למכירה גם ככה

אני אספר לך משהו, לכולם יש ציפיות ממני (משום מה), וכולם מתאכזבים על בסיס קבוע.

אני איתך, הבעיה היא שלי גם יש ציפיות מעצמי, אז אני נכנס לבאסה על בסיס קבוע.

זה לא שאני מסודר כלכלית בגלל זה, פשוט חשבו שיצא ממני משהו...

בבית הספר היועצת אמרה שאני לא אגיע לשום מקום בחיים, ברצינות, היא אמרה לי שאני אהיה נרקומן/בכלא/מת.

נה נה בננה, in your face, אני חי, במדינה שבה לחופש יש משמעות ואני לא משתמש!

אני לא מסודר כלכלית, אני בחור מאוד בעייתי בנושא כספים. ז"א אני יודע איך לעשות כסף, אני לא יודע איך לשמור עליו.

אני נע בין "שיט, נגמר לי הכסף" ל"איפה אני מוצא חניה ליד החנות של סטפנו ריצ'י" .

haters will hate

פורסם
מצוין,הבוס שלי תפס אותי בוהה למישהי בתחת ברגע של שעמום.

מה אכפת לך? אם זה תחת יפה אז זה תחת יפה.

זה יותר מוזר כשאני תופסת אנשים בוהים לי בחזה. עדיין לא הגעתי למצב שבו אני אומרת להם שהעיניים שלי יותר למעלה (מצד שני, לא באמת אכפת לי כל עוד הם לא מדברים איתי תוך כדי ואז הם מחויבים להסתכל לי בעיניים ואבוי להם אם לא)

פורסם

ממי, זה ווגאס, לא לובשים חולצות בווגאס. ואת האבטיח מקבלים חתוך לקוביות בקערה ליד הקאבאנה בבריכה.

אני צריך לחשוב את מי להביא איתי לווגאס.... הזמן טס ועוד חודש יומולדת.

haters will hate

פורסם
אני מבקש תמונה של החזה ליד אבטיח

מצטרף לבקשה :)

בנצי,להיות עשיר ובריא זה לחיות נכון, ואתה כבר כמעט בגיל שבו קשה להתחיל להיות בריא.

קח את עצמך בידיים!

Infiniti G37-Sold

Ford Focus 1.5 2016

פורסם
כרגע אני במצב של עני ואני.

תשמע בנץ, אין לי מושג כמה אתה מרוויח, בכל מקרה אם אתה יכול לחיות מ75% מההכנסה החודשית את ה25% הנותרים תחסוך.

שמור אותם בבנק או בגומיות מתחת למיטה...

תגיע ל100 אלף נדבר :)

Infiniti G37-Sold

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

היא יודעת שהכל בצחוק ושאנחנו אוהבים אותה :) (לא בקטע מיני)

Infiniti G37-Sold

Ford Focus 1.5 2016

• תוכן חדש...