Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי ללכת לישון מוקדם אבל רק לפני רבע שעה סיימתי לעבוד מהבית, חייב קצת להירגע, גם ככה במצב הזה לא הייתי נרדם.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רציתי ללכת לישון מוקדם אבל רק לפני רבע שעה סיימתי לעבוד מהבית, חייב קצת להירגע, גם ככה במצב הזה לא הייתי נרדם.

גם אני רציתי לישון מוקדם אבל אני צריך לחכות כי שמתי

על הגז תפו"א וביצה. מחר מלמדים את הילדים בגן את חג הפסח,

ביקשו גם חסה אבל לזה לא צריך לחכות.

Gn'f'R

פורסם
טוב, אז היו היה הסופ"ש האחרון, ובסופ"ש המדובר קפצנו כמה חברים לזולה הקבועה על גדות הירדן, היה בן של יונה! (אפילו נשאר זרזיף מים) אבל לא לשם כך התגובבנו פה היום.

הרבה שיחות עברו בזמן שהתבוננו מטושטשים במדורה לקול רחש המים, לפחות 8 מהן היו על בחורות. באחת השיחות אחד החברים טען שאני מפספס כשאני לא משתמש בפייסבוק ובשטויות כאלה להכרת בחורות. לטענתו עברו הימים שהיו מכירים בחורות בסיפריה\ בבית הקפה בגלל שעכשיו כולם יותר מידי עסוקים בעצמם ובטלפונים שלהם ולא בסובבים אותם.

כמובן שמיידית טענתי שהוא מפגר, שהכישורים החברתיים שלו נרקבו בגלל הטלפון הטיפש והאינטרנט והוא איבד את היכולת לתקשר עם אנשים אחרת.

אממה לאחר חשיבה עם עצמי ותצפיות סביבתיות שביצעתי הבנתי שאולי יש משהו בדבריו, באמת רוב הסביבה חיה בבועה שלה.

פעם זה לא היה ככה, היה יותר זרימה בין אישית, ולברנש כמוני, שאוהב לראות את מי שהוא מדבר איתו, הייתה גם חברה.

מה דעתכם? אני מפגר טכנולוגית שעוד מאמין בקשר בין אנשים ולא בין מסכים? או שכרגיל אני צודק וכולום טועים ?

תמיד הכרתי אנשים דרך מסגרות, צבא, חברים, חברים של חברים וכו', לא חושבת שהכרתי אנשים דרך הרשת ולא יודעת עד כמה זאת הדרך הטובה. אבל להכיר זר מוחלט סתם ככה בחוץ אף פעם לא יצא לי.

טוב, אני אצל הרופאה, חדר קבלה שקט מוות. קראתי והתפוצצתי מצחוק ,עכשיו בחיים היא לא תאמין לי שאני חולה.

בסוף נדבקת מהילד? תרגיש טוב

בכל מקום לצערנו היום אפשר לראות את הניצול המחפיר של עובדים בשכר מינימום.

מדכא שהפכנו לחברה כזו שמקדשת את הקפיטליזם החזירי.

סיימתי לראות עכשיו את הפרק האחרון של "איך פגשתי את אמא"

אחרי שהעונות האחרונות היו ככה ככה, הסיום היה מדהים!

קצת צפוי, קצת קיטשי מאד אמריקאי.

אבל יפה, לא מתבייש להגיד הזלתי דמעה.

שוש, בלי ספויילרים, צריכים לראות היום יותר מאוחר.

הלך למיונים של מאבחנות פסיכוטכניות. איך היה?

מה אומרים על המאזדה 3 החדשה מנוע 2.0?

ההורים מחפשים משפחתית כבר הרבה זמן ויש סיכוי טוב שזו תהיה אופציה.

הבנתי ש1.5 די עגלה אבל 2.0 אמורה להיות סבבה, אם הולכים על הספיריט היא גם מאובזרת עד האוזניים בערך. יצא לי לראות על הכביש אחת לבנה הצ'בק, תשמע, לא האמנתי שהדבר הזה יצא מסוכנות מאזדה איך שהוא, פשוט יפייפה.

בפורום המקביל היו שמועות שיש מבצע "חבר" על מאזדות.

כל הדיבורים על העבודה הזכירו לי את מקום העבודה האחרון שלי. כרגיל "התקדמתי" להיות אחראית משמרת מאוד מהר בגלל מוסר העבודה הרוסי שלי, ואז אכלתי הרבה קש מהמנהלת שאהבה להפיל עלי את כל המשימות שלה ולא הייתה תורמת כלום לעבודה בצוות כשהיא בעצם תפסה תקן במשמרת ידענו שאנחנו X-1.

אבל כשמנהל איזור לא היה מרוצה כל הצוות היה חוטף חוץ ממנה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
[ATTACH=CONFIG]375785[/ATTACH]

מוכן!

תזהר שאני לא יבוא לאכול לך אותם,כולל הצלחת,אני כולה שלוש שעות עגול ממך בשיוט רגיל.

למנוע 1.5 יש צליל של שואב אבק תעשייתי.

זה טוב ליהודים?

גיא אני חושב שהאוקטביה עדיפה בכל פרמטר.

תקנתי לך.

ד"א מישהו יודע אם בסקודה סופרב,יש את ה DSG6? או DSG7? משום מה כל תקלות הDSG7 קורות בעיקר באוקטביה ובגולפים 122כ"ס.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

תגיד אדון שינקלי, לא אמרת שאתה מגיע בשישי לביג ? הברזת בסוף.

סלואורייד אתה מגיע בשישי הזה כן ?

יורי גם אתה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אין דבר יותר מעצבן מאשר למצוא את הקצה של הניילון הנצמד,

וגם כשאתה מוצא ומושך אז חצי נשאר דבוק על הגליל.

איזוף, אתה עד כדי כך רעב? קניתי היום שסק נהדר אם בא לך.

Gn'f'R

פורסם
אין דבר יותר מעצבן מאשר למצוא את הקצה של הניילון הנצמד,

וגם כשאתה מוצא ומושך אז חצי נשאר דבוק על הגליל.

יש לי רק בירה במקרר

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

בירה זה עוד טוב, היו תקופות שהייתי פותח את המקרר ומסתנוור מהאור.

היה רק מלפפון עם מעיל פרווה לבן שעישן ג'ויינט במגירה התחתונה.

Gn'f'R

פורסם

אני תמיד רעב,גם אם ברגע מסוים ישבתי ואכלתי ארוחה שלמה ומסודרת,זמן קצר לאחר מכן אני רעב שוב כאילו לא אכלתי כלום.

אמרו לי פעם שככה עם זה עם אנשים גבוהים\בעלי חילוף חומרים מהיר,האמת שיש טיפת הגיון.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

היה לי היום ריאיון עבודה. נראה לי שהיה בסדר, נדע סופית יום ראשון.

חוזרים ללמד פסיכומטרי/מתמטיקה ברבאק

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.

• תוכן חדש...