Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קבלתי הודעה לנסיעת מבחן על המונית RS החדשה של סקודה, יהיה מגניב!

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם (נערך)
חברה שלי מזה 4 שנים אשכנזייה.

מהאלה שמזדעזעות במימונות וחינות, אני עוד צריך להרגיל אותה לעניין.

תכלס מסכנה, עבדו עליה. היא חתמה על קיבוצניק שלומד מדעי המחשב. לצערה תפסה את הקיבוצניק המרוקאי היחיד :lol:

4 שנים והיא עוד לא התרגלה?

האמת שכבר למדתי להכין דגים מרוקאים, מרק קוסקוס ופעם אחת אפילו הכנתי מרק קובה.

אמרתי פעם לאבא בצחוק שאני יוצא עם אתיופית,

היה שם מיני התקף לב

הורים רוסים רגישים לנושא.

אמא שלי תמיד אמרה לי: לא ביקשתי רוסי, לפחות אשכנזי. האמת, את הנוכחי הם אוהבים בכל זאת.

תאמיני לי, את עושה בשכל! אחרי החתונה תכניסי לו את השטרונגולי

אין קשר לחתונה, בינתיים הוא עובד שישה ימים בשבוע ואני רק לומדת (טוב זה גם היה סידור כשהייתי עובדת מלא שעות שנה שעברה).

גם אני מעדיפה לעשות כביסה ולדעת שמה שלא צריך להגיע למייבש לא מגיע ומה שדורש 30 מעלות כביסה לא עובר 60 מעלות. אני גם מגהצת 5 חולצות בחצי שעה כשלו לוקח יותר משעה.

הכל בגדר הבינתיים והוא מודע לשינוי שעלול להגיע בכל רגע ללא תלות בטבעת.

לנה, תגידי לו שזה איפה ששמים את החומץ.

V אומנם אני צעיר אבל החיים יכולים להשתנות בשניה, תשלים עם אבא שלך לפני שהוא יעלם לך ותצטער על זה (שימו לב שאין חס וחלילה כי זה יקרה, מתישהו ואין מה לעשות עם זה).

לוקו, אתה לוקו וערן שכועסים עליך.

נראה לך שהוא שם את החומץ? רק ביקשתי שישאל כי אני חזרתי עם ידיים שחורות בגלל החומר של הצמיגים. גם השטויות שנכתבו על המרכך לא היו באחריותי.

טוב לדעת שאתה אוהב קניידלך, פעם בכמה זמן יש דרישה בבית למרק קניידלך, אני מכינה אבל אף פעם לא מסיימים אותו.

בקשר לנושא האבא, אתה צודק, כל מילה נוספת מיותרת.

מזמן לא שתיתי ליטר בירה, מקווה שלא היו הרבה שגיאות כתיב, אם כן, קבלו את התהצלותי הכנה.

עריכה אחרונה על ידי Murzilka

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אני רק אגיב כאן כדי שתדעו שאני עוכב אחריכם וקורא הכל. אני חי ואתם לא צריכים לדאוג לי.

יש מצב שבקרוב אגובב לכם את ה-סיפור מהחיים שלי. שנה של מלחמה נגד עצמי. וזה כשהייתי בן 8.

המשך יבוא.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

מכירים את זה שאתם קמים בבוקר והיום יפה והכל אחלה, ואז מרפי מתחיל לעבוד והכל מתחרבש? אז היום.

הבעיה היא שמגיע הלילה הזה, שאחרי היום המחורבן ואתה לא רוצה ללכת לישון כי אתה כבר יודע בדיוק, אבל בדיוק, איזה טלפונים הולכים להעיר אותך למחרת וכמה מבאס יהיה לצאת מהמיטה מחר בבוקר. גם יודע שמחר יהיה מלא בהפתעות, ולא מהסוג הנעים.

ולכל פותח ליבם בפורום, אם זה משנה משהו - קראתי כל מילה, אני אוהב אותכם באמת ובתמים (לא שתיתי כלום היום, לצערי, נשבע!) ושווה לעבור את כל החפירות בשביל הגיבובי חיים האלו, וזה גם נחמד לראות צרות של אחרים :wink:.

יאללה, אינשאללה נעבור גם את החרא הזה, לפחות אין לי קרייזלר סברינג, אקסית ממורמרת, צו גיוס או חובה לאכול קניידלעך, החיים יפים.

נ.ב.

אני יודע למה מרפי התעורר, לפני יומיים אמרתי לחבר שאני באחלה תקופה כרגע.

פורסם

כרגע סיימתי לראות את "רכבת הקרח", סרט לא פחות ממדהים, מזעזע ומבחיל.

זהו למעשה משל עבור השיטה הקפיטליסטית החזירית והחברה שאנחנו חיים בה, מתת התנאים של המיאיון התחתון אל הנהנתנות המנוונת של זה העליון, והפער הבלתי-נתפס שביניהם.

סצנת הסיום היא לא פחות ממניפסט שפורט את השיטה הכלכלית הקפיטליסטית לשורה של טענות קטנות שכל אחת מהן הגיונית בפני עצמה, אבל כולן ביחד מאפשרות את הזוועות שראינו בסרט, ובמציאות.

חלק מהדיאלוגים בסרט מתנהלים בקוריאנית, אז תרגום לעברית/אנגלית הוא נחוץ.

פורסם

הבדיחות הכי טובות אצל מורי נהיגה.

אני אראה את הסרט בטיסה אם לא יתחשק לי להשלים אנטומיה של גריי.

תמיד מזכיר לי מה אני כבר לא אהיה...

אני מחפש את הסרט pink subaru מי שמוצא שיגיד

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

לוקו, יש אצלך קציצות פרסה בפסח?

בוודאי! ולא רק בפסח. לאחרונה אשתי למדה מאימי להכין גם.

יאללה, אינשאללה נעבור גם את החרא הזה, לפחות אין לי קרייזלר סברינג, אקסית ממורמרת, צו גיוס או חובה לאכול קניידלעך, החיים יפים.

נ.ב.

אני יודע למה מרפי התעורר, לפני יומיים אמרתי לחבר שאני באחלה תקופה כרגע.

תאמין לי, נראה לי שחשמלאי הרכב מאוהב בי.

אשכרה הבית השני שלי כאן.

אפילו יש לי כיסא גיבוב קבוע אצלו.

Gn'f'R

פורסם
אני רק אגיב כאן כדי שתדעו שאני עוכב אחריכם וקורא הכל. אני חי ואתם לא צריכים לדאוג לי.

יש מצב שבקרוב אגובב לכם את ה-סיפור מהחיים שלי. שנה של מלחמה נגד עצמי. וזה כשהייתי בן 8.

המשך יבוא.

יודע על מה אתה מדבר, מחכה לשמוע ומקווה שלא אתה ולא אף אחד בכלל ימטרכו לעבור משהו כזה. בטח לא בגיל ילדות!

מרפי הבן זונה, גם אותי השבוע הוא תפס כמה פעמים..

מרפי זבל! אני עדיין זוכר איך הוא צחק עליי מלמעלה אחרי שזרק לי רגל של גוזל על אוטו שניקיתי 15 דקות קודם!

כרגע סיימתי לראות את "רכבת הקרח", סרט לא פחות ממדהים, מזעזע ומבחיל.

זהו למעשה משל עבור השיטה הקפיטליסטית החזירית והחברה שאנחנו חיים בה, מתת התנאים של המיאיון התחתון אל הנהנתנות המנוונת של זה העליון, והפער הבלתי-נתפס שביניהם.

סצנת הסיום היא לא פחות ממניפסט שפורט את השיטה הכלכלית הקפיטליסטית לשורה של טענות קטנות שכל אחת מהן הגיונית בפני עצמה, אבל כולן ביחד מאפשרות את הזוועות שראינו בסרט, ובמציאות.

חלק מהדיאלוגים בסרט מתנהלים בקוריאנית, אז תרגום לעברית/אנגלית הוא נחוץ.

התלבטתי אם ללכת לראות, אז אם אתה ממליץ אני הולך! השאלה מתי.

הסופ"ש יוצאים עם החברה עם אוהל ללילה בים המלח.

פורסם

לוקו, תודה! יבדק.

מה קרה לקרייזלר עכשיו? זה הבדיקה של המזגן?

V, גם אצלי יש בעיה עם המשפחה. למזלי זה רק עם המורחבת- סבא וסבתא. אני יגובב על זה בהזדמנות כשאני יהיה על המחשב.

• תוכן חדש...