Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אנלוגי, לפני הכל:

תדע שאני מאוד מעריך את העובדה שאתה הולך ונובר כך בתוך המוסיקה.

אתה מגיע לאמנים שמבחינתי אין סיכוי שאני הייתי מגיע אליהם

אולי כי אני לא סקרן, אולי כי אני עצלן.

האזנתי אתמול לשיר שהעלת, חיכתי לדקה ה3 כפי שאמרת

ואז התחיל סולו "שבור". כלומר, משהו שמאוד רוצה ומבקש להיות

בלוז כבד אבל מרגיש עצור. אולי זה מכוון.

אני לא נובר. זה ספציפית הגיע מאיזה עמוד בלוז בפייסבוק, ואת סמדר רונן שמעתי ב-88FM, התחנה היחידה שאשכרה גורמת לי להקשיב ולהתעניין בדברים חדשים.

לגבי הסולו - אני מסכים איתך. שמעתי את כל האלבום ולא היה שום דבר בכיוון. תיארת מאוד יפה את הסולו, נראה שזו איזו התפרצות של משהו עצור שלא ממש מוצא את דרכו החוצה. בעיני, דווקא בזה כוחו. גם שם השיר, ״בוז לירח״, שמשדר לי איזה סוג של חוסר אונים מתחבר יפה לסולו. בקיצור, מצא חן בעיני.

(אנלוגי, אני לא מצפה שתקנה לי באמת, אבל אם אתה קונה אני אשמח לGTI או לפחות אחת אדומה).

קראת הכל נכון? קודם גיטרה (יש), אח״כ אופנוע (עוד אין) ואח״כ 205. חכה בסבלנות.

ימים של קריעת תחת אחושרמוטה, אני מחליף מישהי שיצאה לחופש, קפצתי ראש למים שאני לא מכיר, ביומיים הייתי צריך לעשות איתה חפיפה על פרוייקטים משוגעים. היום, אחרי שכל הבוקר אני מנהל איזה מבצע בשדה ולא מבין איך היא מתמודדת עם זה בשוטף, הסתבר לי שלקחתי על עצמי להיום יותר מפי 2 ממה שהיא עושה בד״כ. נראה לי שהשתלטתי על זה לא רע בסוף.

הצלחתי לבדוק את עמידות היד המחוזקת שלי היום, בנפילה מטומטמת (לא רצים עם רדבק מוצפות במים, גם ככה הן לא מחזיקות את הרגל, אז עם גרביים ספוגות מים עוד הרבה פחות). וואלה - החזיקה לא רע. מה שכן - כואב לי עדיין. איתות אזהרה, אמנם היא מרגישה די בסדר אבל עדיין מחלימה.

בנצי, אתה אמן. ככה, פשוט. ולא בתור חנופה או מחמאה, בתור עובדה. אני מאחל לך למצוא את הדרך לבטא את היצר האומנותי שלך, זה מאוד יעזור לך לנקז רעלים.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חשבתי שכבר השגת את המספר שלי. מתוך שלושה מגובבים שיש להם את המספר שלי אחד ישחרר אותו בוודאות, האחרים אולי.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

כוסעמק המזל שלי היום.

מגיע לשברולט אחרי שחניתי על המדרכה בתוך שיח,שריטה על הדלת

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם
חשבתי שכבר השגת את המספר שלי. מתוך שלושה מגובבים שיש להם את המספר שלי אחד ישחרר אותו בוודאות, האחרים אולי.

יש עוד דרכים לאתר את המספר שלך גם בלי עזרה מחברי פורום.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אתה רוצה השכמה או לא?

Gn'f'R

פורסם

זהו, החיות שלי החליטו לשגע אותי סופית, כבר שעתיים ש-2 החתולים שלי עומדים על המדף הגבוה שבחדר שלהם ועושים פרצופים לכלב, שמצידו מצפצף ומיילל עליהם וכל כמה דקות מגיע אלי עם פרצוף של "תגיד להם".

פורסם

לא מעיף את החתולים ולא מתערב, שיתמודדו לבד עם המריבות המטומטמות שלהם.

ואם הכלב היה מרשה לי הייתי מביא עוד אחד, אבל הפעם האחרונה שניסיתי להביא כלב אחר הביתה (גור לברדור מעורב חמוד) זה עלה לי מעל 5K ש"ח בנזקי קנאה של כלל החיות שגרות איתי.

• תוכן חדש...