Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה לא בעיה להגיע לפייסבוק של מישהו אם מכירים כמה חברים שלו, תמיד יש משהו משותף ואם יש מספיק סבלנות לחפור אז אפשר למצוא את כולם.

חוץ מסלאורייד ומי שאני חבר שלו בפייסבוק לא מצאתי אף אחד מהגיבוב, אבל לא חיפשתי, עדיין.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לא נראה לי שיש פה מישהו שתופס ברצינות פה לוקו (כמחמאה, לא כאילו אתה שלא שווה להתייחס אליו)

מההודעה הראשונה שלך שקראתי פה הבנתי את זה בערך

לי יש שריטה רצינית בנוגע לביטחון מידע מהצבא, ככה שאני תמיד מעדיף לסתום את הפה.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

עובד אבל מסיים בערך ב2.

אגב כדאי לדעת גם את השם של האדם שמחפשים.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
רוגטקה ?

גם השם ? הגעתי לפייסבוק שלך פעם אני חושב.

רוגטקה צריך הרבה אימון להגיע לדיוק למרחק גדול. אני מנסה לפתח כמו X-BOW לכדורים האלה.

להגיע לפייסבוק זה לא בעיה, אבל חוץ מלראות תמונה וחצי של הרקע הזה והפרצוף אי אפשר לראות כלום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מצחיק אותי הכתבות על אלה שמרוויחים 20 אלף נטו,נוסעים ברכב חברה ובוכים שאין כסף לבית,מה נהיה?!

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם
דיויד בוא נתארגן ליד הרכב של סלאורייד עם מסכות סקי, מעניין אותי לראות איך הוא יגיב.

תן לי שעה ואני מוצא אותו, אבל אין לי באמת כוח לעשות את זה, אם הוא היה רוצה הוא היה כבר מזמן קובע משהו או לפחות מזמין לקפה בפסל.

רופני נגיד הגיע לפייסבוק שלי די בקלות ונראה לי לפייסבוקים של חצי מהגיבוב.

אה, עכשיו הסתכלתי ומסתבר שיש לנו חבר משותף. השם משפחה שלו נורא דומה למילה "ריהוט" ברוסית.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

גניבת רכב זה חלום, יש לי מקיף טוב לכל דבר, מבחינתי שיגנבו את הטנדר עם האופנוע על הארגז עם העגלה שיש לי לגרירת רכבים כשעליה הוולוסטר ושלא ישכחו לחזור בשביל הב.מ.וו.

זה יהיה יום מאושר מאוד.

haters will hate

פורסם

צלם זה נשמע מגניב.

ממה הכדורים האלה עשויים ? זה משהו קנוי ?

איך אומרים ריהוט ברוסית ?

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

מי שמשתמש באינטרנט צריך להבין שאוטומטית הוא מוותר על הפרטיות שלו. כנ"ל לגבי סמארטפונים.

מי שמגובב בכלל צריך להבין שהפרטיות שלו בסכנת נפשות (10 מליון צפיות, מה רציתם? :-D)

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מי שמשתמש באינטרנט צריך להבין שאוטומטית הוא מוותר על הפרטיות שלו. כנ"ל לגבי סמארטפונים.

מי שמגובב בכלל צריך להבין שהפרטיות שלו בסכנת נפשות (10 מליון צפיות, מה רציתם? :-D)

למה לוותר? צריך לדעת מה לחשוף ומה לא.

האמת שדברים שבמציאות אתה לא חולק עם אנשים אתה בטח לא תשתף באינטרנט.

אם באמת רוצים למצוא אותך אפשר לעשות את זה גם ללא חשבון פייסבוק, זה פשוט יקח יותר זמן ויעלה קצת כסף. ובזה אי אפשר להאשים את האינטרנט, אלא את חברות הטלפונים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בנצי לא הרגת מישהו עם העצים בהום דיפו,? חחח יא גמור.

לא, הרגתי את הריפודים של היונדאי.

אני שוב בהום דיפו, הם צריכים לפתוח מחלקה על שמי.

haters will hate

• תוכן חדש...