Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה זה הגלגלי כרום האלה, אתה במקרה איזה טייקון סמים מקומי בערד? :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה ממש שלג דק דק אם תשים לב. בכל אופן, רופני, לא בקטע של לרדת עליך חלילה, אבל אתה לא יכול לצלם תמונה נורמלית של הרכב ולשים כרקע בפייסבוק? תמונה זוועת עולם.

מאיזה בחינה זוועתית ?

זה שהיא חתוכה ? האוטו ? הפוזיציה ?

שיניתי, איך עכשיו ?

רגע יש לי אחת יותר טובה.

אם כבר מדברים על תמונה מזעזעת אז התמונת פרופיל שלי על הפנים, בערב קרניבורים אני דורש בוק.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
מה זה הגלגלי כרום האלה, אתה במקרה איזה טייקון סמים מקומי בערד? :lol:

אז עוד לא ראית את לוחית הרישוי :lol:

שמונה (חמש פעמים שתיים ) שמונה.

דניקס, באמת הבהלת אותי!

Gn'f'R

פורסם

יהודי יקר,

זו מדינת האיחוד, כולם מתאחדים כאשר יש איום גרעיני או תופעת טבע קצת חריגה.

למחרת נחזור לשנוא אחד את השני.

לשאלתך,

אתה מגובב כבוד מזדמן.

Gn'f'R

פורסם
בערב קרניבורים אני דורש בוק.

מתי בפעם האחרונה ראית תמונה נורמאלית של מישהו בזמן שהוא אוכל בשר?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

רופני הכל... הצילום הפוזיציה החיתוך... כלום לא קשור נראה כאילו ילד בן 5 צילם וגם לא.

נחזור לשנוא אחד את השני :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מתי בפעם האחרונה ראית תמונה נורמאלית של מישהו בזמן שהוא אוכל בשר?

אז נעשה לפני, אני כבר מתחיל להתאמן על פוזות

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אז נעשה לפני, אני כבר מתחיל להתאמן על פוזות

מעולה!

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

תהנו לכם!

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

שלג בערד - לכל ה"מבינים" כאן שזילזלו בלוקו:

מה תהנו, תבוא גם. הבנו שאתה לא מהמתחברים י'כבד, אבל תבוא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
קיבלתי נשיקה מאחורה,לפחות הכל תקין...

שום דבר לא זז,כוסעומוק!!!

גם הכניסות,הכל עומד.

ממש בית זונות פה

נשמע שהיה חם בירושלים.

הגיבוב מוציא משלחת חיפוש אחר אנלוגי והיאריס בדרכים.

שבתי בשלום. למרות הסערה שעברה על כולכם - בצפון (עמק יזרעאל וגליל תחתון) הייתה שמש, מעונן חלקית יפהפה. טיפת גשם לא ראיתי כל היום, עד לא מזמן בואכה הרצליה.

יצאתי לדרך. אני קצת מתרגש האמת, הולכת להיות פגישה חשובה שבסופה ייקבע מה אני עושה עם עצמי. יש לי פרפרים בבטן, מה זה פרפרים, חסידות. אוטובוס לאחי. היאריס קרה, חנתה בדיוק איפה שהשארתי אותה שבוע שעבר. אחי לא הזיז אותה מטר. ניקיתי את העלים והסחל׳ה שהצטברו עליה, איפסתי מחשב דרך והיידה לדרכים. קר בחוץ, אבל לא היסטרי, ולא גשום. במחלף כפר שמריהו אני רואה חייל עטוף בדובון עם הצ׳וקו על הראש, ונזכר איך החזרתי את דובון הא׳ במצב חדש דנדש. מי לובש דובון על א׳? שרוולים מקופלים כל השנה. מה זה הביזיון הזה? בטח גם היה לו סוודר מתחת. ליד וינגייט אני רואה צנף עם שרוולים מקופלים, ונרגע.

נחמד לנו לי וליאריס, התנועה בכביש החוף זורמת ואנחנו על המהירות שכבר גילינו ששנינו מאוד אוהבים, 95. לא זז מהימני, ושר עם הרדיו. יצאתי מוקדם מדי כי חשבתי שתהיה סערה ויהיו מלא פקקים, אבל כלום. הנה כבר מתקרב מחלף קיסריה בו תכננתי לפנות לכיוון ואדי ערה, אבל איך אעביר את הזמן? נזכר שבמהלך חיפושי הגיטרה נתקלתי באיזו חנות בחיפה שרציתי לבקר, יש לי לפחות שעה ספייר, אז קדימה לחיפה. ממשיך צפונה, ופתאום שלט קורץ אלי. באמת, פגעה בו קרן שמש, כמו מסר מאלוהים, ואני לא מתווכח עם אלוהים. ״בית אורן״ הכריז השלט. טוב נו, ניכנס לחיפה מלמעלה.

תחתית הכביש של בית אורן. בודק את מחשב הדרך, היאריס שתתה מעט, ממש מעט. 4.8 ליטר למאה קילומטר. 72 קמ״ש מהירות ממוצעת. מאפס. לוקח שני קליקים קדימה במושב. הכביש ריק, אבל בכל זאת אני מחכה בתחתית הכביש עד המכונית הראשונה שתגיע מאחורי, שיהיה כמה שיותר פנוי בהמשך. בינתיים מחפש תחנה טובה ברדיו. 98.5, מוזיקה קלאסית. ממשיך לזפזפ, וחוזר אחורה. דווקא טוב קלאסית, לא צריך אטרף. מגיעה משאית, אני יוצא לדרך. הכביש קצת רטוב ונפלו אבנים מהצדדים, כנראה בעקבות הגשם. אני תוקף את הפניות אבל בזהירות, מכיר את הכביש היטב ובדיוק בגלל זה שומר על מרווח ביטחון ועל הנתיב. היאריס מבסוטה! יש לה שלדה לא רעה יחסית, היא די משעשעת. בפנית ה-180 הרחבה שמתחת לכלא דמון אני מקבל נו נו נו מפקח רשות שמורות הטבע שעומד בצד. מה אתה רוצה, אני לא בטבע. מושך את היאריס עד למעלה, לבד על הכביש! איזה תענוג. בצומת ה-T אני מציץ במחשב הדרך. 15 ליטר ל-100 קילומטר, 52 קמ״ש ממוצע. עולה כסף לנהוג בעליות.

ממשיך לכיוון חיפה, המפרץ יפהפה, קרן שמש פוגעת בו מבין העננים. לא יודע מה יש לאלוהים לחפש בחיפה. אני נכנס לפניקה קלה שאולי אתקל בו שם, אולי גם הוא רוצה גיטרה. שובר ימינה בחדות לכיוון הירידות לנשר. גם הכביש הזה רטוב ובחלק מהפניות יש בוץ, אבל עדיין אני נכנס חזק. לא הכי חזק, נגיד 7 מתוך 10 (כש-11 זה נשיקה למעקה בטיחות), זה מספיק לי כדי לחייך מאוזן לאוזן. היאריס הממזרה ממש טובה בזה, יחסית לרכב שכ״כ לא מתיימר. מי אמר שהיא אפורה? אני חייב סיבוב על יאריס ספורט.

בכביש לכיוון צומת יגור אני עוצר בצד, עובר לצד השני של המעקה ומדליק סיגריה. משתדל לא לעשן לאחי באוטו, הוא לא אוהב את זה. יותר נכון אשתו לא אוהבת את זה, ואני איתה לא מתעסק. פתאום אני שם לב שפרחו החסידות, עפו הפרפרים, אני רגוע ומבסוט לגמרי. קור אימים אבל יש שמש, בדיוק כמו שאני אוהב. מבט בווייז, יש לי קצת פחות משעה נסיעה ועוד שעה וחצי לפגישה. מצויין, אני רעב.

ממשיך בנסיעה איטית, כמעט חולמנית, מכיר את התדרים בצפון, 107 FM. עוצר באיזו תחנת דלק, אוכל סנדביץ שניצל מחורבן. כל פעם אני נופל עם השניצל הזה, אבל מה לעשות, לא אוכל טונה לפני פגישות. קפה, ולדרך. הווייז אומר שאגיע חמש דקות לפני הפגישה. מתאים לי לגמרי.

משרדי החברה. יש לי חניה מטר מהבניין. תענוג. עולה לפגישה. הכל הלך על הצד הטוב ביותר, עברנו על החוזה, הוא אפילו יותר טוב ממה שסיכמנו בעל פה בפגישה הראשונה. לא הרווחתי משכורת כזאת בחיים. המון שעות, אבל זה לא מטריד אותי, להיפך. העבודה משחררת, ואני צריך להשתחרר. התלוש בסוף החודש יפתח לי אופקים חדשים להשתחררות. באמת שלא התקרבתי לסכומים כאלה, ועוד עם טנדר 4X4 צמוד. ודלקן. וטלפון. ולפ טופ. אני הייטק של עבודת האדמה. אין דברים כאלה. כל החבר׳ה מסביב מסתובבים עם מגפיים אוסטרלים מלוכלכים בבוץ. מתאים לי כמו כפפה. כמו גבבה.

חזרה למרכז. נוסע לאט, מה׳כפת לי. מריץ בראש את כל הלוגיסטיקה שאצטרך לבצע, למצוא דירה בצפון ולעזוב את שלי. חפיף, יהיה קל. או שלא, אבל לא יהיה אכפת לי. קצת פקקים, כ״כ לא מעניין אותי. החיוך לא יורד מהפנים. בואכה הרצליה מתחיל גשם, מבול. כולם בבת אחת בולמים. מה יש לכם, מכוניות מסוכר? עובר למוד נהיגה עירונית, נכנס לדרך נמיר, ים של סבלנות יש לי היום. תתדחפו, תצפצפו, תגלשו מהנתיב. אותי לא תרגיזו היום.

מנצל את היאריס לאיסוף המגבר מתיקון, עלה יותר ממה שקיוויתי להוציא, אבל מה זה משנה. עוד מעט המינוס ייסגר. חוזר הביתה, יש לי חניה ברחוב. טוב חלאס, זה כבר יותר מדי טוב ליום אחד. מחבר את הטלקסטר, היא נשמעת פצצה. פתאום הכל עובד, לא שמעתי את הקלין של המגבר כבר ימבה זמן. הוא דווקא לא רע, אולי לא אחליף אותו. מה שכן - מגלה שיש לי בעיה בסוויץ׳ של הגיטרה, גם היא רוצה קצת יחס אוהב. תקבלי כפרה, ממש בקרוב. אם לי הולך להיות טוב, יהיה טוב גם לך.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...