Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 292
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם הכפר פלסטיני , וה XT עם לוחיות רישוי צהובות ,ככל הנראה הרכב גנוב , ובגלל זה הבעלים לא רוצה למכור (מפחד שיתגלה שהרכב לא שלו)

שווה לבדוק מס' רישוי באתר של משטרת ישראל ולבדוק אם הרכב מוכר כגנוב או לא.

פורסם
אם הכפר פלסטיני , וה XT עם לוחיות רישוי צהובות ,ככל הנראה הרכב גנוב , ובגלל זה הבעלים לא רוצה למכור (מפחד שיתגלה שהרכב לא שלו)

שווה לבדוק מס' רישוי באתר של משטרת ישראל ולבדוק אם הרכב מוכר כגנוב או לא.

אני עובר שמה כל שבוע בדרך לבסיס שלי יש שמה כמה רכבים שעומדים כולל חיפושית אחת שחורה יפה יש להם מספר צהוב לכולם הXT מודל 86 או 87

פורסם
אני עובר שמה כל שבוע בדרך לבסיס שלי יש שמה כמה רכבים שעומדים כולל חיפושית אחת שחורה יפה יש להם מספר צהוב לכולם הXT מודל 86 או 87

החיפושית השחורה שציינת מזכירה לי את החיפושית המשופצת השחורה שנגנבה מירושלים לפני שלוש שנים. מודל 1964, מושבים של מזדה ומספרה המקורי הוא 223610 (חיפשתי במיוחד את השרשור) אם היא דומה תוכל לעזור.

בברכה אריק

חיפושית.jpg

פורסם

בתור אחד שעובד בשטחים ומכיר את התופעות והחוקים, אין לפלסטיני שום דרך להיות בעלים חוקי של רכב בעל לוחית רישוי צהובה, ישנו הליך העברה של רכב לשטחים שבו הרכב מקבל רישוי פלסטיני ולוחית רישוי פלסטינית.

יש כמה אפשרויות:

1) הרכבים גנובים אך אני בספק שהם עומדים עם הלוחית רישוי אשר שייכת להם כי הגילוי אם הוא גנוב יהיה קל מדי

2) רכבים שהורדו מהכביש בישראל ''לפירוק'' ומשמשים לנסיעה בשטחים והכינוי שלהם הוא ''משתובה''

3) רכבים של ערבי ישראלי שגר שם או קרובי משפחה שלו גרים שם

4) מישהו ששם אותם לשיפוץ שם והם תקינים מבחינת רישוי.

ישנה בכללי תופעה בשטחים של רכבים שנמכרים לשטחים לאחר שהם הורדו מהכביש בארץ בגלל המחירים המאוד זולים, סובארו DL שתמכר אצלינו ב 3 אלף אצל הפלסטינים עם רישוי פלסטיני תעלה כ 20 אלף, האכיפה בנושא דיי מזערית ורק בזמן האחרון הנושא החל להתעורר מבחינת אכיפה. המשטרה נכנסת לכפרים האלו רק בליווי צבאי במבצעים מאורגנים ולכן הדבר כ''כ נפוץ ופשוט לתושב הפלסטיני.

כמובן שהמצב מאוד בעייתיכמו עוד הרבה דברים בארצנו.

עוד נקודה זה שלפלסטיני עם רשיון נהיגה פלסטיני בכלל אסור לנהוג ברכב בעל רישוי ישראלי וזה נקרא ''נהג לא מורשה'' (הזמנה לבימ''ש), את זה כדאי גם לדעת לכל הישראלים שמוסרים את הרכבים לטיפול בשטחים (שגם זה אסור).

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

ה XT לא נגנבה, זה הרכב שהיה למכירה מגבעון תקופה די ארוכה.

הוא במצב רע, בכדי לשקם אותו צריך חלקים שמאוד קשה להשיג ולשחזר, בגלל זה הוא הגיע לאן שהגיע, חבל.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

כפי שרשם ארז, ה-XT ממש לא במצב טוב ובטח שלא גנובה. הרכב היה שייך לחבר קרוב בעשור האחרון, מצבו היה יותר טוב כשהיה אצלו לפחות מבחינת הפחחות שנעשתה למרכב הרכב שהופשט בזמנו, אך גם אז היה ללא מנוע, גיר, צמת חשמל, מחשב, פנים חסר וכו' וכו' ושום דבר שקשור לדגם הנ"ל.

מאז החליף בעלות לסוחר רכב שמכר אותה לאדם אחר שהג'יפ בתמונה, חיפושית וה-XT שייכים לו (ולא למוסך המקומי).

אגב, היא כן למכירה (טוב יותר נכון הבודי) רק במחיר לא שפוי בעליל, שגם לברזל היא לא שווה הרבה אחרי שהרסו אותה טוטאלית, לצערי.

פורסם
איך אתה יודע שהיא תוצרת איטליה?

פיאט 127 עם 2 דלתות הן המקור האיטלקי,

סיאט ייצרה ברישיון 127 עם 3 ו 5 דלתות.

זו עם 2 דלתות.

NSU Club Israel

פורסם
פיאט 127 עם 2 דלתות הן המקור האיטלקי,

סיאט ייצרה ברישיון 127 עם 3 ו 5 דלתות.

סיאט ייצרה 127 עם 2 דלתות, 3 דלתות, 4 דלתות (דגם יחודי לסיאט שלא יוצר על ידי פיאט) וגם 5 דלתות.

seat-127-1010-anyo-79_1.jpg

SEAT_127_LS_rear.jpg

:turn-l:
פורסם
אני לא מכיר ולא מזהה את הרכב , אבל נראה לי שהוא יכול לעניין פה מישהו .

נמצא בהוד השרון

נראה כמו פולקסוואגן ברזיליה.

פורסם
סיאט ייצרה 127 עם 2 דלתות, 3 דלתות, 4 דלתות (דגם יחודי לסיאט שלא יוצר על ידי פיאט) וגם 5 דלתות.

seat-127-1010-anyo-79_1.jpg

SEAT_127_LS_rear.jpg

בדור השני הם ייצרו פגושי פלסטיק מאפיינים.

NSU Club Israel

• תוכן חדש...