Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יונדאי אלנטרה 2006

סקודה פאביה 2009

הצבע בקוריאניות הרבה יותר רך מהגרמניות אבל לא רך כמו של היפניות..

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נהנתי מהקריאה עוד ב10:15 אבל לא הספקתי להגיב.

חומרים טובים, תיעוד איכותי, כתיבה מעולה (לכל מי שמעלה פרוייקטים של שורה וחצי פשוט תלמדו מהפוסט הזה),

שמח לראות שיש עוד משוגע כמוני שקם מוקדם כלכך ביום החופשי שלו :-D

גאנטים משגעים, חם על האופטי בונד שלך! המון טיפים למתחילים שמפוזרים בין השורות. (את הפלסטלינה הראשונה שלי לא השכלתי לחתוך וכמובן שהיא נפלה לי בזמנו :evil: )

+1 לגבי ביגוד ייעודי (רצוי שיהיה בלוי ככל האפשר). אני כבר הזקתי למספיק חולצות ספורט שאני אוהב על ידי אבק בלמים עקשן שלא ירד מהן.

מפריע לי שעשית רק 15 דקות פלסטלינה, אני חושב שזה לא מספיק אבל זה כבר עניין אישי.

והרכב נראה פשוט מעולה!

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

לגבי הפלסטלינה, עצרתי כשהיא עברה חלק על הפח. הקפדתי לעבור כמה פעמים על אותו משטח. מה שכן עברתי במהירות ומקווה שזה מספיק.

מעבר לזה, תודה על התגובות, כיף לקרוא.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

יש לך רכב מדהים ואיזה כיף לראות אותו שמור ככה טפו טפו טפו,

איך יישמת את הספריי ווקס של אוטימום, השפרצה על אפליקטור ותנועות סיבוביות על הפח או שהשפרצה על הפח ובאפינג עם מיקרו פייבר? אשמח לפירוט על התהליך

ולגבי הפלסטלינה - אין לי מושג איך עשית אותה ב-15 דקות - אצלי התהליך לוקח לפחות שעה ונשברות לי הידיים, החטלתי שפעם הבאה שאעשה פלסטלינה אעשה את הרכב בחלקים כי פשוט לא נשאר לי זמן לעשות עוד דברים..

פורסם

מתיז ממש מעט על הפח (מעט!!!) ומנגב עם מטלית מיקרופייבר.

לא יודע למה אתם שוברים את הידיים בפלסטלינה, אצלי זה הלך ממש חלק.

היו כמה נקודות פה ושם שנתקע אבל בגדול היה במצב סביר ביותר.

פורסם

תלוי כמה הפח מלוכלך או כניראה בסוג הפלסטלינה,יש רכות יותר ויש קשיחות,כעיקרון אצלי גם לוקח כ 20 דקות על כול הרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היום על הפאביה לקח לי שעה וחצי (האוטו היה מטונף מאוד ומלא שרף עצים)

על האלנטרה שלא הייתה מטונפת ממש לקח חצי שעה במצטבר.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

שאני עושה פלסטלינה בהתחלה אני עושה כמה מעברים עם לחץ מינימאלי (רק כדי שהפלסטלינה לא תיפול) ואז מתחיל ללחוץ (ממש קצת) אחרי שניים שלושה עובר לחלק הבא, לא לוקח שעה אבל לא רבע שעה. (והפח אחרי זה מרגיש חלק).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אני חושב שלקח לי ממש מעט זמן להחליק את הרכב כי הוא תמיד עומד בחוץ, לא מתחת לעצים אז אין שרף, אין ציפורים שמלכלכות מעל, הרכב לא נסע הרבה אז אין מזהמים רבים וחוץ מזה הרכב עבר שטיפה קבועה כל שבועיים שלושה.

פורסם

שארקי,שאלה קטנה ברשותך:

ניסיתי גם ליישם אופטי בונד לצמיגי הרכב ומשום מה התוצאה הייתה לא ממש איכותית.

הייתי מעוניין לדעת כיצד אתה מיישם זאת?

פורסם

באמת שרשור מושקע,סחתיין על ההשקעה.

טיפ קטן,אם אתה משתמש בספריי וקס/QD תמיד תתיז על המטלית ולא על הפח,ככה לא יהיו מריחות,ולא תבזבז עודף חומר.

• תוכן חדש...