Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מוצא לא מעט קויילוברים באיביי, מחירים מצויינים ואפילו המשלוח חינם, הביקורת הכללית עליהם באינטרנט היא בסדר גמור אך פה עומד מולי השטח האפול של חוק יבוא חלקי רכב העדכני ומכס!

לדעתי השאלה יותר קשורה לפה כי אני מאמין שפה יש יותר סיכויים לקבל את התשובה, בכל זאת מדובר בחלק לרכב שהוא אפטרמרקט!

במידה ומצאתי את הסט ב 1400 ש''ח (משהו בסיסי), משלוח בחינם, מה עליי לחפש על מנת לדעת שבוודאות לא יהיו לי בעיות לשחרר אותו מהמכס? תקן כלשהו? אם כן איך אני בודק את קיום אותו התקן? מה אחוזי המיסים על חלקים כאלה? מה קורה במידה והחלק לא עומד בתקן? מה עוד נדרש?

הרכב כמובן על שמי ובבעלותי!, מדובר ברכב שנת 82 (בחתימה).

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אין תשובה וודאית וחד משמעית, לבד מאד קשה להזמין חלפים כגון בולמים וכו... ולהיות בטוח בזה שלא יעשו בעיות!

פורסם

מבירורים טלפוניים עם משרד התחבורה והמכס, הבנתי את הנ''ל:

במידה ואתה מזמין כל חלק לרכב, ללא קשר לעלות שלו, הוא נתקע במכס.

אתה יכול לשחרר אותו רק עם אישור ממשרד התחבורה, ותשלום דמי מכס ומע"מ.

אישור ממשרד התחבורה אתה מקבל תוך 5 ימים מהרגע שבו אתה שולח להם טופס לבקשת אישור יבוא בצירוף אישור ממוסך שהחלק תואם לרכבך.

את האישור שאתה מקבל ממשרד התחבורה אתה שולח למכס, בתוספת של תשלום משהו כמו 50% אחוז מערך המוצר כולל מחיר המשלוח שלו.ורק אז אתה יכול לשחרר אותו מהמכס.

אין לי נסיון אישי עם יבוא קפיצים/ בולמים מחו"ל.

הכתוב מתבסס על טלפונים למשרד התחבורה ולמכס.

הבנתי שלא כל חבילה בודקים, יש חבילות שעוברות חלק, ושמעתי על כמה אנשים שהביאו קפיצים בלי להתעסק עם המכס בכלל.אישית, לא הייתי לוקח את הסיכון.

עכשיו, הדעה האישית שלי היא שכל הקוילאוברים שתראה באיביי הם זבל טהור.

אלה מוצרי חרא חסרי מותג או איכות.

לעולם לא הייתי ממליץ למישהו לרכוש מוצר חסר מותג.

במידה ואתה כן מודע למותגים, בחנויות היבואנים הרשמיים של המותגים תמצא מחירים נמוכים בהרבה מבאיביי.

אם אתה לא רוצה להסתבך עם יבוא, יש לך יבואנים בארץ.

הם יתנו לך את המחירים שלהם לקוילאוברים שהם משווקים כאן.

במידה ואתה מעוניין במשהו ספציפי, אתה יכול לבקש מהם לייבא את זה. העלות בדרך כלל, היא מחיר המוצר+ משלוח לארץ בדולרים כפול 2.

זה בא לידי ביטוי בכך שלדוגמא קוילאובר בסיסי של 800$ יעלה לך באזור ה8k שח.

לא מומלץ, תשלם מחיר יקר על קוילאובר בינוני.

מה שאני כן יכול להמליץ, במיוחד כשמדובר ברכב נדיר ומיוחד כמו שלך, הוא לברר עם פיט סטופ לגבי קוילאובר של kw.

מנסיון איתם על סיוויק, המוצר איכותי ביותר מבית מותג על, נוח יותר מהמקורי, ויורד עד הרצפה. באופן מפתיע, גם המחיר סביר.

אל תתפשר על זבל איביי.

אשמח לשמוע דעתך.

Honda civic EJ6

פורסם

לא מדובר באיביי, האמתי שלא שמתי עין על משהו ספציפי אבל מביקורות באינטרנט של אנשים שהתקינו למשל (רק דוגמא) קויילוברים של jom הביקורות סה"כ לא רעות בכלל!

גם עשיתי קצת בירורים ויש חלקי רכב שהם ברשימת שחרור מהיר מהמכס (לצערי בולמים לא מופיעים שם ולכן זה נופל בין הכסאות), כמה שהבנתי הם אמורים להיות בעלי תקן ארופאי או אמריקאי, אישור ממוסך (רכב אספנות אז כל מוסך מורשה משרד תחבורה יתאים) זה לא בעיה, אם זה הכל אז הסיפור לא כזה מסובך!

ואגב חלק מהחברות הלא מוכרות הם בהרבה מקרים חברות בת של חברות יותר מוקרות

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

חבר שלי חיפש קוילאובארים לאיביזה הציעו לו JOM אצל E&A

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

תודה על התגובה הזאת, יבדק במיידי! בנתיים הכי טוב שמצאתי זה 210 יורו למוצר ו 90 יורו משלוח, ביחד ללא מכס כ 1450 ש"ח

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אגב בנתיים גיליתי 2 אנשים אשר כבר נוסעים עם מתלים מהסוג הזה ומאוד מרוצים, זה לא בנוי לקריעה במסלול או לעודף נוחות ואם זאת נשמע שזה תמורה מעולה לכסף! הרכב שלי עם המנוע 1100 החייתי בהחלט בזמן הקרוב לא יבקר במסלול וזה גם רכב פאן אז גם עניין הנוחות פחות מעניין.

לכל הספקנים מדובר בחברה גרמנית שגם דואגת לעמוד בתקנים (לא זבל סיני), אני יותר מעוניין במראה הנמוך, כרגע עם בולמים גמורים וקפיצים חתוכים (לא אני ביצעתי את העוול הזה) ולהחליף קפיצים ובולמים למקורי כנראה יעלה יותר או אותו הדבר, גם נחשק המראה הנמוך אז jom בהחלט יכולים לתת לי מענה! חבל שבנתיים לא מצאתי בארץ מישהו שעובד איתם, זה יכול ממש לתת מענה לסצנת האולדסקול בארץ!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אחרי שראיתי את ההודעה שלך לתגובה שלי התקשרתי לחבר ואכן הוא הטעה אותי, הם לא נמכרים אצל E&A, מצטער על טעות.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

שטויות, היו כמה רגעים של תקווה!

הקטע שאם הם ימכרו בארץ גם ב 2000 ש''ח זה עדיין יהיה משתלם!

בנתיים ניהלתי משא ומתן עם החברה הזאת לגבי יבוא, המחיר דווקא דיי נוח וגם המשלוח יחסית סביר (ביחד יצא כ 1450 ש''ח)

http://www.jom.de/products/gb/Special-Offers/Coilover-suspension-kit-JOM-BlueLine-VW-Golf-I-Jetta-I-74-883-Cabiro-979-693-155-Scirocco-I-II-53-B-thread-thread2.html

ויש עוד חנות ששולחת לארץ. אם לא ימצא מישהו שמביא אותם לארץ כנראה חודש הבא ארכוש אותם.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...