Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איזה סובל ? הוא נהנה מכל רגע !

מונה הכניסות הפך לאורגזמטרון שלו.

אני זה שסובל פה!

אז תחליפו !

אתה תהיה האקטיבי והוא הפאסיבי (או ההיפך).

פורסם

למעשה גם אני התחלתי לפזול לכיוון הזה-8 שבועות של החדרת אצבעות זה המון.

תביא בחשבון שגם ניתוח גורם כאבי תופת עם חופשת מחלה של שבועיים עד חודש, בהנחה שאין סיבוכים. אתה בין הפטיש לסדן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
זה לא יקרה אלעד.

רק עקב הסיבה הזו אני שוקל לבצע ניתוח של זבאנג וגמרנו.

בעצם זה יותר כמו:זבנג, השבתה של חודש בבית, וגמרנו.

כמו שאומרים ידידינו האינגליזים: Never say never. חוץ מזה אני בדעה שאדם צריך להתנסות בהכל בחייו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

1. מאמץ פיזי (שלשולים רבים וכואבים, לחיצות בזמן עצירות, הרמת משהו כבד במשך זמן רב, לידה וכדומה).

2. יש שאומרים שגם מצב נפשי קשה עלול לגרום לכך.

3. בעיות בכלי הדם (לחץ דם, אי ספיקה של הלב, לוקמיה וכדומה).

עריכה: ברוסית טחורים נקראים "מחלת הנהגים". אומרים שישיבה ממושכת במשך רוב שעות היום, גם עלולה לגרום לטחורים. אין לי מושג אם זה אמת או מיתוס.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אני רק שאלה, איך בכלל מגיעים למצב של טחורים?

ישיבה ממושכת המלווה במאמץ רב. לרוב עצירות גורמת להופעתם.

או כמו שכתב ניקו.

פורסם
דו רה מי פה סול.

דווקא את סיפור החוקנים שעשיתי העדפתי לחסוך מכם,

זה בליינד היה מקנה לי עוד התראת משתמש.

Gn'f'R

פורסם
ואתה לוקו, מה הסיבה לטחורייך?

הבעיה אצלי היא יותר בעניין הקלות שהם יוצאים,

מספיק שאני רק אטעם מעט ממאכל מתובלן או שאני רק ארים חפץ קצת כבד-למחרת הם כבר יגיעו.

אני סובל מזה כבר מספר שנים, אך כמו שציינתי, בשנה החולפת המצב התדרדר מאוד עד כדי הופעתם כל חודש לכמה ימים.

וזאת למרות כל אמצעי הזהירות שאני נוקט בהם כולל רמת היגיינה מאוד גבוהה.

אני גם לא מסתיר את העובדה שהייתי נתון ללחצים נפשיים לא פשוטים ששיבשו אותי ואת הגוף.

סתם כי הוא יכול.

סוף סוף מצאתי את הכוח העל טבעי שלי! ידעתי שאני מיוחד!

Gn'f'R

פורסם

אני לא יודע מה הכללים המדויקים, אבל נקיון מוגזם של האזור עלול ליצור יותר בעיות מאשר תועלת. יותר מדי יובש ויותר מדי סבון לא תורמים לבריאות אלא ההיפך.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...