Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוא נאמר שלאחר הטיפול אצל הפרוקטולוג אני צריך פסיכולוג.

בלי קשר לכישלון של גנה- לא חוזר אליו יותר בחיים.

אין לו רגש, הוא קר מזג, הוא לא אמר לי אפילו שיש לי גומיות חופשיות בפנים הרקטום.

Gn'f'R

פורסם

אז אני מבין שנהנית? :D אם כן, אני גם הולך לנסות.

בלי קשר, זה נראה כמו O-RING די סטנדטי. המוסכניק שלי, כבוד המר"ן פליקס שליט"א, מומחה בלהתקין כאלה, במיוחד כשהוא משתמש במכשיר המיוחד שלו למתיחת גרמושקות.

תרצה שאקבע לך תור אצלו?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
בוא נאמר שלאחר הטיפול אצל הפרוקטולוג אני צריך פסיכולוג.

בלי קשר לכישלון של גנה- לא חוזר אליו יותר בחיים.

אין לו רגש, הוא קר מזג, הוא לא אמר לי אפילו שיש לי גומיות חופשיות בפנים הרקטום.

תחזוקה מונעת עם שלל ההמלצות שקיבלת רק תעזור. הטחורים יכולים לעבור עם הזמן, ואם תשנה את אורח החיים שלך ל"אנטי המרויידס", אז תזכה לחיים ללא טחורים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

רחצת ידיים אחרי התמונה של הגומיה, נכון?

בכל זאת, לך תדע איפה היא היתה קודם...

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

תרצה שאקבע לך תור אצלו?

תודה, אבל החלטתי לקחת פסק זמן מתחום הפרוקטולגיה, נעשה לי יותר נזק מאשר תועלת.

למרות שמה ששמר תיאר בשרשור הbx מאוד דומה לתהליך. מוזר שברכב הצרפתי זה עבד ועלי לא.

, ואם תשנה את אורח החיים שלך .

מה שsaay אמר.. זה לא שעכשיו זה סקס סמים ורוקנרול.

כן, לוקו חי את החיים הפרועים, בגלל זה הוא קיבל טחורים.

נשמע טוב.

רחצת ידיים אחרי התמונה של הגומיה, נכון?

בכל זאת, לך תדע איפה היא היתה קודם...

התמונה הזו היא סיום עגום לשרשור הזה.

מסקנה :

כשאתם בוחרים את הפרוקטולוג שלכם יש רק פרמטר

אחד חשוב,

אם יש לו אצבעות של מכונאי- פשוט תלכו משם.

Gn'f'R

פורסם
תודה, אבל החלטתי לקחת פסק זמן מתחום הפרוקטולגיה, נעשה לי יותר נזק מאשר תועלת

תאמין לי, אחרי שפעם אחת תרגיש את מגע יד-הזהב של פליקס ומכשיר הפלאים שלו, יש מצב שאפילו לאשתך אתה לא תתן להתקרב אליך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

מה שsaay אמר.. זה לא שעכשיו זה סקס סמים ורוקנרול.

.

ברור נו.

הכוונה היא להימנע ממאכלים מסוימים, ממאמצים פיזיים , ועד כמה שאפשר מלחץ נפשי. זה בהחלט שינוי של אורח חיים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
תאמין לי, אחרי שפעם אחת תרגיש את מגע יד-הזהב של פליקס ומכשיר הפלאים שלו, יש מצב שאפילו לאשתך אתה לא תתן להתקרב אליך.

זה אותו פליקס שמטפל באלפות :screwy: ?

Gn'f'R

פורסם
הכוונה היא להימנע ממאכלים מסוימים, ממאמצים פיזיים , ועד כמה שאפשר מלחץ נפשי. זה בהחלט שינוי של אורח חיים.

וזה עובד, במיוחד הויתור על חריף; עם כל הצער שבדבר, חריף כימי אחראי ל-99 אחוז מאירועי הטחורים (ווסאבי לא מזיק).

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
זה אותו פליקס שמטפל באלפות :screwy: ?

כן, וזה אנדרסטייטמנט רציני לומר עליו שהוא מטפל באלפות - הוא לוחש להן בסתר קללות נמרצות, מלטף באהבה מהולה ביראה מחיידק הטטנוס את חמוקיהן המחלידות ומחדש ימיהן כקדם. פליקס הוא מכונאי אגדי ששמעו יצא למרחוק. מכל קצוות הארץ נוהרות אליו שקודה פאביות שפורט בהמוניהן, כדי לזכות במגע הזהב שלו.

גורלה של האוטוביאנקי שלי שפר עליה, שכן הוא הסכים לטפל בה. ופליקס, כך יעיד עליו כל מי שמכיר אותו, בורר את לקוחותיו בקפידה רבה.

20120727_104042.jpg

• תוכן חדש...