Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מכיוון אחר - מצטרף למילים הטובות על אסותא ... בהחלט חוויה חיובית יחסית למה שאני מכיר ושמעתי על הרפואה הציבורית. .

לא חושב שיש איזה קשר בין אסותא לבין הרפואה הציבורית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לוקו, כמדומני אתה מתגורר בערד. האם לא שווה להרחיק עד ב"ש בשביל פרקטולוג טוב? אולי דרך המשלים? אל תתן לחוויה ה"לא חיובית" עם גנה לעצור אותך בדרך לאיכות החיים שמגיע לך ולכולנו לאחר שהבעיה תיפתר והשרשור ינעל :lol:

פורסם
לא חושב שיש איזה קשר בין אסותא לבין הרפואה הציבורית.

בדיוק, וזו הסיבה שבחרתי בהם.

אני מבין איך זה היה יכול להתפרש כמו שהבנת, אבל במשפט הבא ציינתי שהסיבה היחידה שהלכתי לשם היא שהביטוח שלי מכסה ניתוחים פרטיים, כך שיכולת להבין שאני יודע שהוא בי"ח פרטי.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

Samg

לא ויתרתי, אני מוכן להרחיק לב"ש. יש לי ביטוח כלשהו של דקלה,

אני צריך לבדוק מה הוא מכסה.

ולמה כתבת "לא חיובית" במרכאות? זו הייתה חוויה על הפנים.

Gn'f'R

פורסם
חפש פרוקטולוגית או פרוקטולוג הומו, רוב הסיכויים שיש להם יותר כבוד לאיזור, אצבעות דקות יותר ומגע עדין יותר.

לא מניסיון, תודה לאל.

מישהי כמו אינגה?

tumblr_ljxfueHToW1qcx39wo1_500.jpg

או מישהו כמוהו?

2293487286_f9c1fc64fe.jpg

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

רופאי שיניים מתאמנים על בובות, רופאי עיניים על עיניים מלאכותיות, לא רואה סיבה שהפרוקטולוגים יופלו.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
אני אהיה קצר וקולע.

עברתי לא מזמן את החוויה.

לא נעים בכלל.

לא נורא בכלל.

המלצה- תבקש מהרופא לבצע שתי קשירות כל פעם כדי לקצר הליכים.

פרטים אם תרצה בה״פ.

גם ככה אני נבוך שבא לי למות

היתה תחושת אי נוחות קלה.

יצאתי מהרופא, הלכתי לשעתיים לקניות ונהגתי שעה הביתה.

עבודה כרגיל למחרת.

החלק הלא נעים הוא רק הפרוצדורה עצמה. אחר כך זה כלום.

( האחות מהרופא מאחוריך: תאירי לי בפנס!!)

עברתי את פרק ב', החוויה אותה החוויה וכך גם ההמלצה לשתי קשירות.

פורסם

שלום לך,

אני מאוד מעריך את העצה שלך, אספר לך סוד קטן - יש לי שרפרף דומה לזה שאני משתמש בו.

מצבי נכון להיום הוא טוב, אני שומר על עצמי מאוד ומקפיד על אכילת ירקות

ומאוד שומר על עצמי מבחינת מאמץ פיזי- כיפוף נכון וכדומה.

עד כה נרשמו 0 התקפים ואני מקווה שימשיך כך.

אני ממש לא רוצה לחזור שוב לפרוקטולוג ואני עושה הכל כדי לממש את המשאלה שלי.

Gn'f'R

פורסם
כן, וזה אנדרסטייטמנט רציני לומר עליו שהוא מטפל באלפות - הוא לוחש להן בסתר קללות נמרצות, מלטף באהבה מהולה ביראה מחיידק הטטנוס את חמוקיהן המחלידות ומחדש ימיהן כקדם. פליקס הוא מכונאי אגדי ששמעו יצא למרחוק. מכל קצוות הארץ נוהרות אליו שקודה פאביות שפורט בהמוניהן, כדי לזכות במגע הזהב שלו.

גורלה של האוטוביאנקי שלי שפר עליה, שכן הוא הסכים לטפל בה. ופליקס, כך יעיד עליו כל מי שמכיר אותו, בורר את לקוחותיו בקפידה רבה.

20120727_104042.jpg

קצת באיחור כנראה, אבל עברתי על השרשור רק היום.

א. בהצלחה ערן, מאחל לך שהשקט בגזרה ימשך.

ב. לא יודע איך זה עבר בשקט עד היום, אבל התמונה של אלעד עם הבחור בגופיה החיננית בגבו למצלמה תפור על השרשור הזה. יכול להיות שגם הוא לקוח של גנה, רק שאצלו גנה לא התאפק והתחיל לעבוד עוד לפני שהוא הפשיל את מכנסיו? בסוף יתברר שעם ערן הוא היה עדין.

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

שי, אני צילמתי את התמונה הזאת, כך שמי שמצולם שם זה ממש לא אני. פליקס זה ההוא עם הכפפות, אגב.

בלי קשר, אני עצמי לא שמתי לב לברנש בעל האגזוז הפתוח עד שהסבת את תשומת לבי :lol:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...