Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תאמינו לי, אין כמוכם:lol:

רק הבהרה:

לא נוגע בחריף, שוטף לאחר מעשה, ולא מסוגל לשתות חלב איך שהוא(רק בתוספת לקפה או משהו ).

צירפתי לשולחן ההתיעצות העגול את אימא שלי ואחותי(אחותי התפוצצה מצחוק כששמעה על מאורעות היום ) ושניהן כולל אשתי מעדיפות שאני אשים את התחת על שולחן הניתוחים.

למעשה גם אני התחלתי לפזול לכיוון הזה-8 שבועות של החדרת אצבעות זה המון.

Gn'f'R

פורסם

התייעץ עם הרופא. ניתוח עלול להיות יקר יותר, כמו כן אולי ישנם סיכויים לפגיעות/תופעות לוואי לא נעימות.

זה מה שמעצבן אותי, שאין יותר רומנטיקה. הוא דחף לך אצבעות, ושלח אותך לדרכך. בלי להסביר לך על האופציות, לדבר, לשאול מה שלומך. רק דוחפים ובורחים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אגב, גונזו בסימלון שלך עושה פרצוף שנראה בדיוק כמוך ברגע ההחדרה.

בכל מקרה, אחרי שתברר את כל היתרונות והחסרונות, שיהיה בהצלחה. היו לי פעם וחורים כמה ימים, וזה היה סבל טהור.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

אתה מספר את זה לבנאדם שביקש ממך לשים מצלמת DVR על המצח של גינדי.

אכן, הייתי משלם הרבה :)

פורסם
שמר, הפעם פקששת. אין תחליף ל-ligation. בעצם יש. ניתוח.

עריכה: שמר - דיברתי על המינוח.

זה לא פקשוש. מכיר את זה ששחקן כדורסל מחטיא בכוונה עונשין בשביל שיקחו ריבאונד ויעשו שתי נקודות?

בדוק בוויקיפדיה. במקרה שלנו Bondage מתאים הרבה יותר.

פרוקסימה, אתה מזכיר לי את אלה:

%D7%97%D7%A1%D7%99%D7%93+%D7%92%D7%95%D7%A8+%D7%9E%D7%9B%D7%A1%D7%94+%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%95+%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%97.jpg

תִֵסֵא בָּחוּס !!!

פורסם

בשונה ממנו אני דווקא בעד פורנו, לפחות זה לא מגעיל אותי.

בגלל האיסור על פורנו בפורום, החברים פה מסתפקים בתחת של לוקומוטיב כתחליף לריגוש זול וחוקי.

זה כמו לקחת ווליום כשבעצם רצית מריחואנה.

פורסם

מה הקשר בין מחט לתחת?

מגעיל אותך? אל תיכנס (או לפחות שים לובריקנט לפני שאתה נכנס, הבן אדם גם ככה סובל :-D).

פורסם
למעשה גם אני התחלתי לפזול לכיוון הזה-8 שבועות של החדרת אצבעות זה המון.

ברור לך שאתה ניצב בעיצומו של תהליך הדרגתי:

בתחילת התהליך אתה נגעלת לחלוטין מהרעיון שמישהו יציץ בעכוזך, אפילו שהוא רופא.

באמצע התהליך, שזה השלב שבו אתה נמצא כרגע, אתה משלים עם העובדה שרופא דוחף לשם את אצבעו.

בסופו של דבר אתה עלול למצוא את עצמך קובע מיוזמתך תור לרופא על בסיס חודשי רק כדי לבצע תחזוקה שוטפת.

שלא תגיד שלא הזהרתי אותך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בסופו של דבר הוא ימצא את עצמו באזור התחנה המרכזית מהלך שלוב זרועות עם בבה העולה החדש מסודן וחיוך של אושר נסוך על שפתיו.

פורסם
ברור לך שאתה ניצב בעיצומו של תהליך הדרגתי:

בסופו של דבר אתה עלול למצוא את עצמך קובע מיוזמתך תור לרופא על בסיס חודשי רק כדי לבצע תחזוקה שוטפת.

שלא תגיד שלא הזהרתי אותך.

זה לא יקרה אלעד.

רק עקב הסיבה הזו אני שוקל לבצע ניתוח של זבאנג וגמרנו.

בעצם זה יותר כמו:זבנג, השבתה של חודש בבית, וגמרנו.

איזה סובל ? הוא נהנה מכל רגע !

מונה הכניסות הפך לאורגזמטרון שלו.

אני זה שסובל פה!

אני לא מסתיר את העובדה שאני חושב עם עצמי

ותוהה על כוחותיו של טחור קטן ועגול ותשומת הלב שהוא מושך-לא בהכרח הטחור שלי, אלא באופן כללי.

לך יש האפשרות להתעלם,אני צריך לחיות עם זה

אז אני מעביר את זה בצחוק.

Gn'f'R

• תוכן חדש...