Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למצלמה הדיגיטלית שלי יש יציאת USB ו-FIREWIRE. חיברתי אותה עם הUSB ובתוכנת וידאו עשיתי CAPTURE שזו בעצם הקלטה של הסרט שהמצלמה מריצה באותו הרגע. הבעיה היא שהאיכות הייתה ממש לא טובה, בתמונה היו מלא פיקסלים והיא הייתה גם כהה. אני חושב שבגלל שהCAPTURE נעשה בריל טיים אז הUSB יותר מדי איטי כדי לקלוט את כל האינפורמציה, ולכן יש פיקסלים. השאלה האם זה באמת מה שקורה והאם אני צריך לקנות כרטיס FIREWIRE שהוא יותר מהיר ואז זה יצא טוב?

נ.ב ניסיתי להעביר את הסרט ביציאה SVIDEO והתמונה הייתה חלקה רק עדיין נשארה כהה

תודה על העזרה

פורסם

FIREWIRE עדיף...

איזו תוכנה אתה מישתמש? איזה כרטיס לכידת ווידאו?

אני מישתמש בVirtualDub, אחלה תוכנה וגם בחינם...

יש שם אפשרות לכוון את הרזולוציה ואת השיטה של הקידוד והסריקה.

יכול להיות שאתה מישתמש ב PAL במקום ב NTSC או להפך...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

מדובר במצלמה דיגיטלית או מצלמת וידאו דיגיטלית?

אם זאת מצלמה דיגיטלית אתה יכול להעביר את הסרט כמו שאתה מעביר תמונות בלי כל הסיפור שאתה מספר,איכות התמונה היא 320X240 שזה מאוד נמוך בשביל מחשב ונורמלי בשביל טלויזיה .

אם זאת מצלמת וידאו ה FIREWIRE יעביר יותר איכותי ברמה של DVD בערך.

תן נתונים איזה מצלמה ודגם

אייל

פורסם

המצלמה היא וידאו דיגיטלית מיני די וי של סוני. השתמשתי בתוכנה של ulead וגם בתוכנה שבאה עם המצלמה, ובשתיהן האיכות ביו אס בי לא טובה. ניסיתי להשתמש בוירטואל דאב אבל לא מצאתי איך להגדיר לה את אופן החיבור הדיגיטלי (למרות שכן הצלחתי להעביר באופן אנלוגי דרכה). כנראה שהבעיה בUSB היא שהוא לא מספיק מהיר לוידאו באיכות כזאת.

ד"א המצלמה מקליטה בNTSC. כמה פריימים לשניה אני צריך להגדיר לתוכנה ללכוד את הוידאו? יש המון אפשריות. עד עכשיו השתמשתי בMPG1 25FPS 320*240, אבל יש גם MPG2, DVD, VCD, SVCD. בסופו של דבר ארצה לצרוב את הקובץ על דיסק רגיל ושהDVD יקרא אותו (למרות שעותק במחשב בDIVX יהיה טוב). מהו הפורמט, רזולוציה, ומספר הפריימים המתאימים לסוג כזה של הקלטה?

תודה!

פורסם

אין לך שום סיבה להרוס פורמט כל כך איכותי כמו miniDV בגלל USB איטי.

פשוט תקנה כרטיס FIREWIRE (יותר מ-100 שקל יהיו שוד) ותוריד את הוידאו בתכולתו המלאה, אחר כך תשחק עם צריבות או דחיסות.

אני משתמש בשביל CAPTURE ב-ADOBE PREMIER.

• תוכן חדש...