Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פולקסוואגן גולף (דור II) - קבריולט!


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

 

אם כי אני ממעט לצפות בטלויזיה, קשה להתעלם מהרכיב המרובע, הפולט קולות וצבעים לכל עבר כאשר אני עובר בדרך מהמטבח לחדר... בהזדמנות האחרונה נצפתה פירסומת אשר בה נראית נוהגת בחורה צעירה בגולף קבריולט לבנה, במצב פתוח. לכל אורך הפירסומת נראה כי אנשים זרים לחלוטין מטים אוזן לצלילי השיר הבוקע ממערכת הסטיראו ברכבה ונזכרים, כל אחד בתורו, בפרק מן העבר האישי שלהם.

 

על מנת לא להלאות אתכם בפרטים שגם כך אינם רלוונטיים לנו, אגש ישר לפואנטה: האם אי פעם יובאה הגולף קבריולט הזו לארץ? אם כן, מה השנתונים? מה המחירים? עקרונית, היא כנראה יקרה משמעותית מה-CTi עליה שמתי עין, כמו גם פחות יפה ממנה. אך סתם מתוך סקרנות, אם למישהו יש מידע אשמח לשמוע...די נדיר למצוא רכבי קבריולט שהכיס מאפשר לרכוש בארצנו, לפחות לפי דעתי.

 

BTW: נסעתי על גולף קבריולט שחורה שכזו בביקורי האחרון בארה"ב; היא הייתה משנת 90 כמדומני, אוטומטית, שמורה מאד ועלתה לבעליה כ-5,000 דולרים אמריקאיים. הוא קנה אותה משומשת וייעד אותה לאישתו (לו עצמו יש שני רכבים מפוארים בגראג' הפרטי).

:idea:
פורסם

אני לא חושב שלדור השני של הגולף היתה גירסת קבריולט.

 

אני חושב שהמשיכו לייצר את גירסת קבריולט בתצורת הדור הראשון עד שהדור השלישי נכנס לייצור יחד עם גירסת קבריולט חדשה המבוססת עליו.

 

.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

הגולף שבפרסומת היא דור 1. (ואכן, הגרסה הפתוחה, ששווקה במקביל לגולף II מבוססת עליה).

מסתובבות לא מעט כמוה בכבישים.

:multi: רז .

 

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לא חסרות גולף קבריולט...

השבוע הייתי הבמפגש מועדון ה 5, היית שם אחת ממש ממש יפה, כמדומני הבעלים טען שהיא GTI

בצבע צהוב, כמו שלי.

 

מחירן מאוד מאוד יקר!

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

 

DFC

פורסם

אחח אתם מעלים בי נשכחות..:|

 

עד לפני מספר חודשים הייתה בבעלותה של אחותי אחת כזו...

גולף GTI קבריולט מיבוא אישי...מנוע 1800 טורבו.

אני מתבייש לומר שלא יצא לי לנהוג ברכב אפילו פעם אחת כי היא מכרה אותה לפני שקיבלתי את הרישיון!:mm_cry: :mm_cry: :mm_cry:

כמו שמישהו רשם פה, המחירון אכן יקר מאוד !

 

 

אדם.

מקווה שאבא מתכנן לקנות גם לי אחת :mm_eek:

×
×
  • תוכן חדש...