Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

קניתי לפני שבוע רכב רנו קנגו חדש מהחברה .

הרכב הוא דגם מפואר שמגיע עם מערכת רדיו מובנית עם שליטה מההגה .

שהתחלתי לקרוא את ספר הרכב וספר הרדיו , ראיתי שיש אפשרות לBT ברדיו אב לבדגמים מסוימים ,

הרדיו שיש לי אין לו את האופציה הזו . השאלה האם אפשר להתקין לו משהו שיעשה אותו עם BT .

תודה ,

פורסם

רנו קנגו חדש מהחברה .

הרכב הוא דגם מפואר

סלח לי על הסטיה מהנושא, אבל אני לא ממש מבין את השכנוע העצמי ומה הקטע בענין "הדגם המפואר".

אתה באמת חושב שקיימת קנגו מפוארת?

הקנגו מכונית מצויינת, אבל מפוארת היא לא.

יצא לי לנסוע מעט במכוניות מפוארות, אבל קנגו לא מתקרבת אליהן, גם לא בגרסה המאובזרת עם רדיו מההגה (ללא BT).

מקווה שתמצא פתרון לBT, פשוט מפריע לי השכנוע העצמי בענין "הדגם המפואר".

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הכוונה במפואר היא ביחס לדגם הרגיל של קנגו , אבל בכל זאת : חיישני גשם , חיישני תאורה , מערכת עם שליטה מההגה , מערכת תאורה עד לכניסה לבית , ובמיוחד שני שני דלתות צד עם חלונות חשמליים דבר שהרבה אנשים לא ידעו שיש בקנגו .

אבל לעניננו יש לי כניסה שהיא לא בלוטוס אל מין שני חיבורים אחד אדום ואחד לבן שאפשר לחבר אליהם מתאם USB ו AUX

האם זה עוזר והאם קישור למוצר

פורסם

razmel סלח לי אבל אני לא מבין את ההערה שלך

הרכב שהוא כנראה רכש (ואני לא מכיר אותו ולא את הרכב) הוא הדגם המפואר יותר מבין דגמי הרנו קנגו

מה הבעיה עם ההגדרה הזו ?

הוא לא יצא בהצהרה שהוא קנה "רכב מפואר" הוא ספציפית הדגיש שהוא קנה "רנו קנגו מפואר"

קצת פירגון ובטח למי שהוציא סכום של מעל ל 100.000 ש"ח לא היה מזיק פה.

עכשיו לעיניינינו : אני לא ממליץ על כל מיני מתאמים למינהם . מיותר ולא תמיד עובד כראוי

דיבורית BT שמתחברת למערכת השמע של הרכב וכוללת יחידת מיתוג שיודעת להשתיק את הרדיו בעת קבלת שיחה ויודעת להחזיר את הרדיו לאותו מצב שהיה בסוף השיחה ובנוסף דוברת עברית עולה די בזול ולכן היא האופציה המועדפת. בעיניי לפחות

אשמח לעזור בהמשך

תתחדש ובהצלחה

דרור

פורסם

דרור, אני איתך בנוגע לדיבורית אבל זול זה לא ממש (תלוי למי,ומה השאיפה מהאיכות), בכל מקרה, אם יש לך חיבור aux usb תוכל לרכוש מתאם שמתאים לשימוש ברדיו מובנה של רכב, הפיתרון מאוד זול, ואין לי ניסיון ככה שאני לא יכול להעיד על האיכות.

מניסיון עם דיבורית שמתחברת למערכת, זה באמת פיתרון עדיף.

פורסם

dj_dani אני מתנצל אבל לא אכנס למחירים אני מניח שאתה יכול להבין למה

אבל עדיין מחיר הדיבוריות שמתחברות לתוך מערכות הרכב הם זולות כמעט בכל קריטריון

וזאת אני אומר גם תוך כדי הסכמה מלאה איתך שזול ויקר זה עיניין יחסי. אבל יש סוג של מחיר למוצר, שיכול להיחשב "כסביר לכל כיס"

תודה דרור

• תוכן חדש...