Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמדומני שהם רוכשים חלקים מסויימים בחו"ל ומרכיבים בארץ על פי תכנון מקומי.

עד כמה שהבנתי לא כל המאווררים באתר הם מ"תוצרתה" של החברה והם כנראה מיובאים.

מכל מקום, הייתי רוצה לדעת אם למישהו יש ניסיון עם מאווררים אלו והאם הם שווים את ההפרש במחיר (לעומת מאווררי סטאר הנהנים ממוניטין טוב).

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• שנה מאוחר יותר...
  • תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לי כרגע מאורר של Gold Line, האלה עם העיצוב המודרני המוזר.

הוא רועש בטירוף, העוצמה שלו חזקה מדי גם על האפשרות הכי נמוכה וההרגשה היא שאתה יושב מול חלון

פתוח בכביש מהיר - רועש ומעצבן.

אני מחפש מאורר חדש, לא אכפת לי הגודל, רק שיהיה שקט ולא בעוצמות תעשיתיות

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הקיץ החם הגיע ואני שוקל לרכוש מאורר תיקרה

לפני שנים המליצו על סטאר, האם הם עדיין הרכישה הכי כדאית?

חשוב לי שיהיה שקט כי זה בחדר שינה

עוד דבר, מה גודל המאורר שצריך לחדר של כ-10-11 מטר רבוע? (בערך 3.5*3)

אני מצרף מודעה על מאורר סטאר מהעיתון של יום שישי, אך הוא נראה קצת יקר

והאם רכישה באילת עדיפה?

a2aresu4.jpg

פורסם

שלום,

יש לי כבר שנים בחדרים מאווררי תקרה של Westinghouse.

קומפקטי ועם 6 כנפיים (טורבו) .

לא תופס הרבה מקום, לא מכער את החדר, שקט, 3 מהירויות. אני חושב שהוא עולה כ- 400 שקלים כאשר אין עליו מבצעים.

ראיתי שעדיין מוכרים את הדגם בהון סנטר בלבן או כסף.

אני מאוד מרוצה ובזכותו המזגן כמעט לא מופעל (ובכלל לא בלילות) .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גם לנו יש westinghouse בחדר שינה, הדגם הפשוט של ה 4 כנפיים, עלה איזה 400 בהום סנטר.

אם אתה תולה אותו כמו שצריך הוא יעבוד שקט מאד ולא יהיו ויברציות.

הבעיה היחידה זה האור, המאוורר מגיע עם כיפת זכוכית גדולה וחוץ מנורת ליבון פשוטה אי אפשר להכניס לשם שום דבר.

פורסם
חפש "יונדאי ברזיל". עיצוב "צעיר" יותר (גימור פלסטיק שקוף) + שלט רחוק. כ-300-400 ש"ח.

http://www.amperel.co.il/products/109908

מצטרף להמלצה, יש לי כזה בחדר.

שקט מאוד, במהירות הכי נמוכה אני מצליח לישון איתו ואני אחד כזה שרעש מאוורר של מחשב לא נותן לו לישון.

שלט שמאפשר שליטה על אור, מהירות איוורור וטיימר לאיוורור, למדתי את השלט של YES/HOT פונקציות שלו וזה בכלל תענוג.

פורסם

אצלי בבית יש 5 ברזילים של יונדאי. 3 42" ו2 48". לכולם יש אי אלו בעיות. הכנפיים של 48 נשברו והוחלפו. ה42 במהירות נמוכה לא מורגש ובמהירות הגבוהה כבר עושה רעש. לא מומלץ לאומת ההמילטון שהמלצתי שמצטיין בשקט וספיקת אויר מעולה.

פורסם

אני יכול להגיד לך (מניסיון של חודשיים) לגבי המאוור של סטאר (זה של ה - 800 ש"ח):

1. לא מרעיש

2. לא נבדק מעל המהירות הנמוכה ביותר - המהירות הנמוכה מספיק טובה.

3. ניתן להטות את המאוור (יש מפרק כדורי)

4. לא ניתן להפעיל את המאוור או את המנורות ע"י מפסקי משיכה - רק דרך מפסקים בקיר (אם יש לך מפסקי גוויס, אז תצטרך להוסיף עוד 100 או 150 ש"ח עבור המפסק של המאוור). דרך אגב - ניתן להוסיף שלט בתוספת תשלום.

5. יש לו זכוכית חלבית -התאורה קצת חלשה (מנורות חסכוניות של 2X23W)

פורסם

תודה על התגובה

כעת יש לי בחדר מפסק רגיל, אז צריך לרכוש מפסק גויס ולהעביר עוד גיד שלישי למפסק ואז אפשר לשלוט על הכל?

האם 23W זה המקסימום האפשרי במנורות חסכוניות?

האם רכשת אותו ב-800₪ או שיש מבצעים והנחות למניהן?

תודה רבה

פורסם

י

תודה על התגובה

כעת יש לי בחדר מפסק רגיל, אז צריך לרכוש מפסק גויס ולהעביר עוד גיד שלישי למפסק ואז אפשר לשלוט על הכל?

כן.

האם 23W זה המקסימום האפשרי במנורות חסכוניות?

לא, יש מנורות חסכוניות יותר חזקות, אך הן גדולות מדי ולא מתאימות.

האם רכשת אותו ב-800₪ או שיש מבצעים והנחות למניהן?

רכשתי אותו בחנות של סטאר בתל אביב ב-800 ש"ח (לא כולל המפסק) ולא היו מוכנים להוריד אפילו שקל.

תודה רבה

כך בחשבון שעל המאוורר הספציפי הזה יש אחריות ל-10 שנים (שתקפה רק על חלקים מסויימים ובמקרים מסויימים), לעומת הסטאר 42 שיש לו אחריות על המנוע לכל החיים.

פורסם

יש לך מושג מה ההבדל בינו לבין הסטאר 42?

הוא נראה ויזואלית יותר יפה כי אין לו את החוטים האלה אבל מה באמת ההבדלים? והאם שווה לשלם עליו יותר ובין היתר לקבל פחות אחריות

תודה רבה

• תוכן חדש...