Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אצלי בבית יש 5 ברזילים של יונדאי. 3 42" ו2 48". לכולם יש אי אלו בעיות... ה42 במהירות נמוכה לא מורגש ובמהירות הגבוהה כבר עושה רעש...

בדוק אם הכנפיים נוקו מלכלוך לאחרונה, לכלוך שמצתבר על "שפת התקיפה" של הכנף הורס את העילוי וגורם למאוורר שמסתובב ומסתובב ללא יצירת דחף.

במידה ויש אצלך בורר "קיץ, חורף", ייתכן ואתה על מצב קיץ.

התקנתי לפני כשלוש שני שני ווסטינגהאווס שנרכשו במבצע "בלבית השתגע" בהום סנטר ועד היום מתפקדים ללא דופי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש לך מושג מה ההבדל בינו לבין הסטאר 42?

הוא נראה ויזואלית יותר יפה כי אין לו את החוטים האלה אבל מה באמת ההבדלים? והאם שווה לשלם עליו יותר ובין היתר לקבל פחות אחריות

תודה רבה

הכל שאלה של שכלול הפרמטרים הבאים:

גודל החדר - לפי דעתי לחדר ממוצע 42 יספיק

תקציב - ה-42 יותר זול מה-44 ועם יותר אחריות

נוחות תפעול - ה-44 הרבה יותר נוח לתפעול (בעיקר שאין צורך לעלות על המיטה ולהדליק/לכבות את המאוורר) . מה גם שניתן להתקין גם שלט ב-44.

תאורה - ניתן לקנות הלבשה של 3 מנורות כך שהתאורה תהיה יותר חזקה (רק ל-42)

פורסם

היה לי ווסטינגהוס שעבד 7 שנים מושלם

הוא התחיל להרעיש כי הלך לו המיסב, אז קניתי לפני חודשיים סטאר 36:

http://www.star.co.il/aecommerce/c15688/116776.php

עבד מעולה במשך שבוע, ואז התחיל להרעיש, רעש של זמזום בכל סיבוב.

פירקתי אותו, כך שנשאר רק מנוע - עדיין הרעיש.

החזרתי לאייס, החליפו לי בחדש.

החדש עבד שבוע ו....התחיל להרעיש, רעש של תיקתוקים במהירות בינונית וגבוהה, במהירות נמוכה שקט לחלוטין.

כנראה שבאמת טוב שם טוב משמן טוב.

אני חושב שבווסטינגהוס החדשים אפשר לשים תאורה חזקה יותר, אם כן, זה ההמלצה שלי.

בהצלחה בכל מקרה

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

ווסטינגהאוס נמכר בהום סנטר, כבר כתבתי את זה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
בווסטינגהאוס אחר ששמתי החלפתי את בית המנורה לאחד קרמי.

וזה איפשר לך לשים איזו עוצמת מנורה? (PL?)

פורסם

המאווררים עם 6 הכנפיים הקטנים יותר הם זולים, שקטים וחזקים הרבה יותר מהגדולים. לחדר הם יותר ממספיקים (לא תשתמש בעצמה החזקה כלל).

אם מוציאים את כיסוי המנורה אפשר לשים נורה חסכונית בכל גודל. זה קצת פחות יפה.

דני

פורסם

תחת הכיסוי של ווסטינגהאוס לא נכנס שום דבר שיותר גדול ממנורת ליבון פשוטה, והיות לא ניתן לקנות היום מנורה כזו מעל 60 וואט, צריכים להוריד את הכיסוי.

אגב בדקתי אתמול, במאוורר שתלוי אצלי עכשיו לא החלפתי לבית מנורה קרמי, נראה לי שהם שינו משהו וזה כבר לא כל כך פשוט להחליף אותה.

פורסם

noogie

תסתכל בקישור ש dny צירף

האם זה בדיוק המאוורר שיש לך? זה מה שמוכרים עכשיו בהום סנטר ושים לב במיוחד לאלמנט של התאורה, הוא שונה ממה שהיה לפני מספר שנים, גם לי היה את ה"טורבו שש" שלהם ובאמת מכסה התאורה היה נמוך מאוד, נראה שעכשיו אפשר להשחיל שם נורת PL גדולה..

פורסם

הייתי בהום סנטר וראיתי מאווררים של westinghouse מדגם Turbo Swirl בגודל 30'' וגם 42'' שניהם עם 6 כנפיים (טורבו)

החיסרון שיש להם רק מנורה אחת של 23W אם אני זוכר נכון אבל אחריות מלאה ל-10 שנים.

הנה התמונות

ה-30'' עכשיו במבצע ב249 ש"ח לעומת ה-42'' שעולה 529 ש"ח

האם שווה ללכת על ה-30'' או שהוא קטן מידי?

החדר בגודל 3.6x2.8 מטר, כלומר 10 מ"ר.

מה כדאי?

לבדוק גם סטאר?

ראיתי יונדאי ברזיל 42 אינטש כולל שלט ב-349 ש"ח בהיפר רוזנפלד אבל המאורר לדעתי פחות אסטטי

2014-07-29 13.06.55.jpg2014-07-29 13.10.46.jpg

פורסם

המאוורר הקטן עם 6 כנפיים מספיק מעל ומעבר לחדר של 10-12 מטרים.

יש לי שנים קטנים כאלה בחדרים - לא מפעיל אותם על המהירות הגבוהה, אין צורך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...