Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. אתמול התקינו לי מערכת ישנה שלי ברכב חדש-ישן שקניתי. כשאני סוגר סוויץ ומכבה מנוע המערכת נכבת גם כן ולא ניתן להדליקה שוב כאשר סוויץ סגור, כמובן כל ההגדרות ברדיודיסק לא נשמרות. השאלה שלי מה לא חיברו נכון? אני רוצה שהמערכת לא תכבה בסיבוב סוויץ. אין לי כח עוד פעם לנסוע למתקין לכן רוצה לדעת אם זה משהו פשוט שאני יכול לעשות לבד? המערכת היא רדיודיסק, מגבר, 4 רמקולים.

תודה לכל העונים. .

פורסם

חבר את החוט של המתח לחוט שמקבל מתח לפני סוויץ'.

צריך להיות אחד כזה בצמת הרכב שמיועדת לרדיו.

בעקרון מחברים אליו רק את החוט של הMEM (צהוב בד"כ) כדי שהמערכת כן תכבה, אבל הגדרות הרדיו לא ימחקו.

אצלך, חיברו הפוך- שמו את שניהם על החוט שאחרי סוויץ', ואז המערכת נכבית, וגם ההגדרות אובדות.

צלם את הצמה של הרדיו+הצמה של הרכב ואסמן לך מה לחבר למה.

חמש דקות עבודה ואתה מסודר.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
איזה רכב יש לך ?

מי התקין את המערכת ?

סיאט לאון 2002, התקנתי בבמקום של התקנות, ועוד כל מיני שטויות, אך התקנה לא ממש מקצועית.

פורסם
חבר את החוט של המתח לחוט שמקבל מתח לפני סוויץ'.

צריך להיות אחד כזה בצמת הרכב שמיועדת לרדיו.

בעקרון מחברים אליו רק את החוט של הMEM (צהוב בד"כ) כדי שהמערכת כן תכבה, אבל הגדרות הרדיו לא ימחקו.

אצלך, חיברו הפוך- שמו את שניהם על החוט שאחרי סוויץ', ואז המערכת נכבית, וגם ההגדרות אובדות.

צלם את הצמה של הרדיו+הצמה של הרכב ואסמן לך מה לחבר למה.

חמש דקות עבודה ואתה מסודר.

צילמתי..

תודה

20130612_180500.jpg

20130612_180532.jpg

20130612_180551.jpg

20130612_180638.jpg

20130612_180657.jpg

פורסם

תשמע, עשו לך עבודה יפה ונקייה. ממש כואב הלב לקלקל...

הכל נראה נכון, אבל בוא נבדוק משהו:

תבדוק (בעזרת פלוק או נורת ביקורת) אם כשהרכב כבוי יש מתח בחוט האדום שמצולם בחלק התחתון בתמונה הראשונה.

(רגל אחת דוקרת את הקונקטור שלו, רגל שניה דוקרת את החוט השחור באותה תמונה). אותו דבר עם הצהוב.

אם באחד מהם יש מתח כשהרכב כבוי, פשוט חבר אליו את השני ונגמר הסיפור.

(השחור נשאר לבד בכל מקרה, הוא המינוס)

אם בשניהם לא היה מתח:

נסה את אותו הדבר עם החוט האדום/לבן+החום מהתמונה השניה, ואח"כ עם האדום/צהוב+חום.

אם באחד מהם יש מתח, גשר בינו לבין האדום והצהוב יחד (נתק את החיבור המקורי לקונקטור של האדום והצהוב החלקים, ותשאיר את החיבור לקונקטור של החוטים עם השני צבעים, פשוט תתעלק על המשך החוט )

(החום נשאר לבד בכל מקרה, הוא המינוס)

אם גם הפעם לא מצאת מתח באף אחד משניהם (ונורת הביקורת/פלוק שלך אכן תקינים:lol:)

הבעיה שלך היא קומבינה שעשו בעבר בהמשך הצמה, במקום שלא צילמת, שלא ע"י המתקין שהתקין לך את המערכת הזו.

זה החשד המרכזי שלי. המתקין האחרון שלך, למרות שעבד יפה, לא בדק בעזרת הצב"ד שלו שבהמשך הקו עשו איזה מעקף קומבינה ואין לו בעצם שום חוט עם מתח קבוע (לפני סוויץ') בצמה שמגיעה לרדיו, והתוצאה היא מה שאתה חווה כרגע.

מי שעשה את הקומבינה הזו, בטח גם חתך חוטים והדביק אותם חזרה עם איזולירבנד צבעוני, ככה שיהיה לך קל לאתר את זה.

פשוט תעקוב אחרי החוט שמתחבר לקונקטור עם החוטים האדום/לבן והאדום/צהוב עד שתגיע למשהו שלא נראה כאילו בוצע ע"י מהנדסים יפניים...

כשתאתר, צלם לנו שוב, ונגיד לך איך להחזיר את המצב למקורי.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

לדעתי פשוט התבלבלו בחוט הצהוב והאדום.

2 החוטים הנ"ל מגיעים עם חיבורים מהירים (ניתן לראות זאת בתמונה האחרונה).

החלף בינהם - כלומר נתק אותם וחבר הפוך.

• תוכן חדש...