Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפקט מהיר ועצבני? סרט nfs חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה טוב! כל עוד הנושא של הסרט הוא מכוניות, הם יכולים להיות בטוחים שהן יקבלו את הכסף על הכרטיס שאני יקנה לראות את הסרט בקולנוע (אפילו שזה עם 50% הנחה)

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

זה מבוסס על משחק נייד פור ספייד, האמת שמשחקי נייד פור ספייד כבר מזמן הפכו למשהו הרבה יותר משעמם ואני כבר המון זמן לא משחק כי זה לא כמו המשחקים הישנים (קארבון או מוסט ואנטאד)

המשחקים החדשים של נייד פור ספייד אותו סיפור, בעצם אין סיפור אתה בוחר רכב וחוץ מזה כלום מסלול אתה לא יכול לבחור, אתה לא יכול "סתם לטייל" עם אימפרזה טורבו, לשנות בהגדרות המשחק לעבור לידני ולעביר ככה איזה שעה, בנוסף יא אפשר לשנות הגדרות של רכבים שלא נידבר על שיפורים, מה שכן אפשר לבחור זה הצד או נהג מרוצים או שוטר, ככה זה כל המשחקים האחרונים של נייד פוס ספייד מבאס רצח:evil:

הסרט נראה מגניב:-P

פורסם

וואו נראה הרבה יותר טוב מסרטי מהיר ועצבני, גם בגלל שהמכוניות שם הרבה יותר מעניינות, וגם כי נראה שהוא יתמקד יותר במכוניות מאשר בבעיות של הדמויות...

בכ"מ אני מקווה מאוד שהמשחק יתבסס על העלילה של The Run, מרוץ קוסט טו קוסט סטייל גמבול, יכול להיות מרתק :lol:

פורסם

לא נראה כמו חיקוי, נראה דיי מגניב.

כמובן שכל קשר בין מציאות לסרט יהיה זהה לזה שיש למשחקים אבל עדיין נחמד.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...