Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקצין רכב של מפעל טמבור נתן היתר לחנות בתחנה שצילמתי. אין זו תחנת אוטובוס והעבירה שנרשמה היא חניה במדרכה סעיף 72. האם זו באמת נחשבת מדרכה ? הגובה של המדרגה של "המדרכה" היא לא כמו של מדרכה רגילה אלא הרבה פחות... בנוסף לזה - שבהמשך יש חניה וכדי לחנות בה עולים על "המדרכה"...

מה דעתכם ?

מה עושים כאשר הכתב יד בדוח לא קריא ?

IMG_0947.jpg

IMG_0952.jpg

IMG_0950.jpg

פורסם

על פניו נראה שזו אכן מדרכה ורואים זאת בתמונה הראשונה.

זה שיש הגבהה לתחנת אוטובוס המוזרה לא אומר שלא מדובר במדרכה.

מה זאת אומרת הקצין רכב של טמבור נתן היתר להחנות שם? מה, הוא שוטר? הוא קצין משטרה? שהוא ישלם את הדו"ח :roll:

בכל מקרה המקום אכן מבלבל. ממי קיבלת דו"ח, מהעיריה או מהמשטרה?

פורסם

אני לא חושב שהדוח מוצדק.

זאת לא מדרכה, אלא מפרץ חנייה. זה שהוא טיפה מוגבה מהכביש - לא הופך אותו להיות מדרכה.

להלן ההגדרה החוקית של מדרכה :

מדרכה" - חלק מרוחבה שלדרך שאינו כביש, המצוי בצד הכביש, ומיועד להולכי רגל בין אם נמצא במפלס אחד עםהכביש ובין אם לאו;

מאחר והשטח הנ"ל לא מיועד לשימוש של הולכי רגל - אזי איננו מדרכה.

פורסם

זה אכן לא נראה מדרכה.

מציע שתביא עדות חתומה מקצין הרכב של טמבור, שבו רשום שהוא נתן לך הוראה/אישור לחנות שם, וללכת למשפט.

השאלה פה האם התחנה הזאת שייכת למפעל טמבור או שזה שטח ציבורי. אם קצין הרכב נתן לך היתר לחנות שם משמע הוא גרם לך לחשוב שמדובר בשטח המפעל, שם לפקחי העירייה אין סמכות לתת לך דוח.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
אני לא חושב שהדוח מוצדק.

זאת לא מדרכה, אלא מפרץ חנייה. זה שהוא טיפה מוגבה מהכביש - לא הופך אותו להיות מדרכה.

להלן ההגדרה החוקית של מדרכה :

מדרכה" - חלק מרוחבה שלדרך שאינו כביש, המצוי בצד הכביש, ומיועד להולכי רגל בין אם נמצא במפלס אחד עםהכביש ובין אם לאו;

מאחר והשטח הנ"ל לא מיועד לשימוש של הולכי רגל - אזי איננו מדרכה.

גויה מספיק להטעות. לפי התמונה מדובר במדרכה לכל דבר.

לגבי הקצין רכב- לפי התמונה זה מחוץ למפעל, לכן לקצין אין שום סמכות לאשר או לא לאשר.

פורסם

הקצין רכב של טמבור לא יכול לאשר כלום מחוץ למפעל. הוא לא שוטר ולא איש חוק.

במקומך הייתי מבקש להישפט ושהקצין רכב שלך יישא בקנס .

לגבי המדרכה זה שזה מונמך או מוגבה לא אומר כלום. זו מדרכה לכל דבר.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

אין טעם להישפט. מה הוא יטען? שקצין רכב אישר לו לחנות שם? אז התשובה של השופט תהיה שלקצין הרכב אין סמכות לאשר דבר כזה, והוא בתור אדם בר דעת היה צריך לדעת את זה. הקצין גם בטח יכחיש הכל.

פורסם

אני בדעתו של גויה כי אין בחוק מצב בו יש שתי מדרכות וכאן יש לנו זו שעליה חונים וזו הגבוהה יותר הצמודה לתחנת "האוטובוס" ולכן הוא חונה במפרץ בדרך.

זה עלול להיות דו"ח של 500 ש"ח כי ה"עבריין" חונה עם ארבעת הגלגלים על "המדרכה"

אני הולך למשפט , לא משנה בכלל אם קיבלת היתר של קצין הרכב לחנות שם.

אין גם משמעות שבהמשך חוצים מדרכה כדי להחנות. זה מותר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...