Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אבא שלי רוצה לרכוש את הרכב הנ"ל - נעול עליו ולא מוכן לרדת.

בהתחלה רצה את האימפלה 2006, אבל היה בסוכנות UMI וראה לבסוף מאליבו משומשת שנת 2006/5 עם 80K על השעון, יד ראשונה, מנוע 3.5 ליטר ובאיזור ה 240 כ"ס (אם איני טועה).

המחיר היה 39900.

לי זה נראה מחיר טוב, אבל לגבי הרכב אין לי מושג או דבר עליו.

השאלה שלי היא האם כדאי לו?

השימושים בעיקר עירוניים, הוא גר בדימונה, נוסע מהבית לעבודה מרחק של כ 8 ק"מ לכל היותר הלוך חזור.

נעול על הרכב בגלל שהוא רוצה רכב נוח - אבא שלי מת על אמריקאיות לאור נסיונו לאחר מגורים בארה"ב ונהיגה על לא מעט אמריקאיות (טוען שאין תחליף לנוחות, יש בזה משהו).

אשמח לעצות לגבי הרכב הנ"ל ספציפית, האם כדאי והאם לא.

תודה :)

Opel Adam S 2017

פורסם

שלום

קודם כל אבא שלך יודע למה הוא רוצה אמריקאית ולדעתי הוא צודק. אני מניח שעבור מי שמתרגל לאמריקאיות, קצת קשה לחזור "אחורה" למשפחתית "רגילה", בקטע הזה אני מבין אותו לגמריי כי זה באמת עולם אחר, גם הנוחות, גם הנסיעה עצמה.

לגבי הרכבים עצמם, לי אישית יש אימפלה 2005 מנוע 3.4L ואני מאוד מרוצה ממנה. אני מניח שהוא מכיר את צריכת הדלק עקב הכרות קודמת עם רכבים זהים\דומים, כן? כי אם כן אז אני באמת לא רואה מניעה לרכוש רכב כזה, אימפלה או מאליבו, מה שיחליט יהיה טוב כל עוד הרכב עצמו במצב טוב ולא עבר הזנחה.

לגבי המאליבו הספציפית שאתה מתאר, קצת קשה לדעת לפי התיאור שלך. רשמת 80K ק"מ אוקיי שזה באמת כלום ל 2005 או 2006, אבל חוץ מזה לא ידוע יותר מידי, למשל:

מה רמת הגימור? למאליבו מהדגמים הנ"ל אני חושב שיש לפחות 2 ואולי אפילו 3 רמות גימור? באיזה דגם מדובר?

מה מצב הרכב חוץ מק"מ? בדרך כלל לסוכנות כמו UI יש היסטורייה מפורטת של הרכב, אולי אפילו כולל בדיקה.

לגבי המחיר, צריך לבדוק לדעתי, 40K זה הרבה יותר מידי ל 2006 ובטח של 2005, עם השוק של היום אני אישית לא הייתי משלם על מאליבו 2005 יותר מ 25-26K ועל 2006 לא יותר מ 32-33K, מחיר בפועל (ז"א עזוב מה דורשים, תבדקו לאן אפשר להגיע איתם, UMI מכיירם את המחירים של עצמם ואני מבטיח לך שאם הם עשו טרייד-אין עבור מישהו, הם "שילמו" הרבה פחות מ 40K על מאליבו כזו, בהנחה שהיא 2006...)

בקיצור שיהיה בהצלחה, רק תבדקו כמה אפשר להוריד ולדעתי אל תשלמו יותר מידי, הרכבים האלו נמכרים הרבה מתחת למחירונים שלהם, ויש היצע לא קטן ביד 2 של מאליבו שאנשים מחפשים להפטר מהם ככה שאם לא הסתדר אתם תמיד יכולים לחפש במקום אחר.

עוד משהו, לא יודע כמה הרכב הולך לנסוע בפועל ואם זה ישתלם אבל אם מחירי הדלק כבדים לכם אתם יכולים בהשקעה של בערך 8K להתקין מערכת גז ככה שהרכב ייסע על גז (מה שנקרא גפ"מ). אצלי הרכב עם מערכת כזו והחיסכון בהשוואה לבנזין הוא בסביבות ה 35-40%, תלוי כמה אתם נוסעים ואיפה.

בהצלחה!

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

סליחה* אני אתקן מדובר בדגם 2007/2006

לא 2005.

וכן, אבא שלי נהג בזמנו על הרבה אמריקאיות וכרגע נוסע על מיצובישי כריזמה (שונא את הרכב הזה מהרגע שקנה אותו למרות שאני לא מתפנק). וכרגע רוצה לחזור לאמריקאית (אבל נשוי למרוקאית :p )

בכל אופן רמת הגימור ברכב לא זכורה לי לא הסתכלתי יותר מדי. ממה שזכור לי יש קרוז קונטרול אבל זה נראה כחלק מהסטנדרט.

בקרת אקלים לא ידוע לי אם קיים,

לגבי UMI יש לומר שהשירות שלהם היה ממש בטעם טוב, נחמדים מאוד אפילו שמדובר ברכב משומש, ואבא שלי הוא אחד שאם לא מקבל שירות טוב מתחפף בזריזות.

בכל אופן אם אתה אומר שביד 2 אפשר למצוא דברים טובים, נבדוק גם שם :)

Opel Adam S 2017

פורסם

אוקיי, ל 2007 אני חושב ש 40K כבר נשמע סביר למחיר בפועל. אבל לאור הק"מ הנמוך ולאור העובדה שמדובר ב UMI שזה טרייד-אין שמנסה מראש להרוויח כמה שיותר אני מניח שמדובר במקרה הספציפי הזה ב 2006. לדעתי תנסו בכל מקרה לדחוף למטה כמה שאפשר (ויש לאן לדחוף).

תבדוק ביד 2 מיד תראה שיש המון היצע בשנתונים האלו, תבין יש המון אנשים ששילמו בזמנו על הרכבים האלו יותר מ 100K כחדשים או בני שנה-שנתיים ועכשיו שהמחירון שלהם התרסק לגמריי הם לא רוצים להשחט עוד יותר ע"י חברת טרייד-אין, אז הם מנסים למכור, לפעמים צריך להעמיד להם מראה של המציאות כדי שיבינו את המצב (יש כאלה שחיים בסרט ודורשים מחירון על מאליבו...), לדעתי אם תחפשו טוב טוב בטח תמצאו אצל מישהו (או אולי אפילו בסוכנות) רכב כזה במצב טוב במחיר סביר.

לגבי אבזור, אני לא מדבר על בקרת שיוט או חיישני אורות או מושב נהג חשמלי (זה יש בכל אמריקאית מהסוג הזה, אפילו בדגם הבסיס, כמו אצלי למשל :)) אלא על עוד דברים שהם אקסטרה, למשל סאנרוף או הנעה מרחוק (שזה לדעתי יתרון חשוב, למשל, אפשר לחמם את הרכב בחורף לפני נסיעה או לקרר אותו בעזרת המזגן בקיץ לפני שנכנסים). כמובן שהאבזור לא קריטי בכלל ובכל דגם יש פינוקים שאופייניים לאמריקאיות. אם אתה רוצה תסתכל באתר זה על דגמי ה 3.5, נראה שיש 2 דגמים שהם LS ו LTZ המפואר יותר, אפשר לקרוא שם על מה יש בכל דגם בדיוק:

http://www.edmunds.com/chevrolet/malibu/2006/

דרך אגב שכחתי לומר לך שיש לך טעות למעלה, זה לא 240 כ"ס אלא יותר באזור ה 200, אבל זה לא ממש משנה, יש 31 קג"מ אם אני לא טועה וזה הרבה יותר חשוב :)

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

היי

מאליבו 2006 ו2007 מגיעות עם 210 כ״ס ברמות גימור ls ו lt כאשר במפואר יותר כבר מגיעים רפודי עור וחלון שמש.

לגבי הדלק , נסיעה של 8 ק״מ לכל כיוון יעלה לו כמו במונית שירות בערך אז ברור שעדיף מאליבו

בעניין המחיר, אני לא חושב ש40k זה הרבה כסף גם ל2006 ובטח עם 80,000 קמ

לפני כשבועיים הציעו לי ביו אמ איי מאליבו2005עם 76,000 קמ ( אאל"ט) ורצו עליה 35400 בטלפון.

אם האוטו שווה קח אותו. משיטוט ביד 2 תמצא שאין הרבה שנסעו קצת.

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

קודם כל תודה רבה לכם על התשובות!

כל המידע הזה ישירות הולך לאבא שלי ונתחיל לברר את העניינים, הוא באמת נעול על הרכב, גם לאחר בירור מול אחד שעובד איתי מסתבר שהוא גם בעל מאליבו משנתון 2006.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...