Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפעם - פעמיים שראיתי אירועים מהסוג הזה, הוצאתי את הטלפון אבל לא כדי לצלם, אלא כדי להתקשר למשטרה.

בדרך כלל זה נגמר בזמן שחייגתי

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האמת?

לפני שהייתי מתערב הייתי מחכה לראות מה עושה הענק. הרי לפי הסיפור הוא היה לא רחוק מלהוריד לו אחת. זה היה מאוד משמח אותי. אחרי שהילד היה חוטף את הבוקס של החיים שלו, אז הייתי מפריד.

לצערי, גדלתי עם אנשים כאלה (שכונת קטמון בירושלים) ולמדתי עם אנשים כאלה (אורט ספניאן למי שמכיר) והם לא מבינים שום דבר חוץ ממכות. מנסיון.

לדעתי לא היית צריך להתערב מסיבה אחת פשוטה - הקרסול שלך. אם המצב שלך לא היה כזה, אז כן להתערב אבל רק אחרי שהילד כבר קיבל את הכאפה/בוקס.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

כמו שמעלי הגיבו, לא הייתי מתערב כלל.

ילד כזה צריך להבין בדרך הזרוע והכוח שלא צריך להתעסק עם מי שלא בגיל שלך, וזו הדרך היחידה.

אין שום סיבה שאני אצא להגנה של זבל כזה.

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם

לא יודע מה הייתי עושה במקומך, סביר להניח כלום.

למי אכפת מאיזה ערס-wannabe בן 14 שחוטף מכות?

הדבר הכי מרגש שיצא לי לראות באוטובוס זה איזה סבא שחפן תחת של ילדה בת 15~ שעמדה לידו.

זה התפתח לקצת רעש של מי שהיה בסביבה המידית, וזהו בערך. כל אחד המשיך לדרכו.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

במקרה הזה שהקורבן הוא החזק לא הייתי מתערב ושיפרק את הערס. אם זה היה הפוך הייתי בהחלט מתערב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

באינסטינקט הראשוני, הייתי כנראה חושב לעזור, במחשבה שנייה, יש לי משפחה וילדים, במציאות של היום אי אפשר לדעת לאן זה יכול להוביל, אני אתן למי שצריך לטפל בעניין.

תזכרו "עדיף להיות שפן חי מאשר אריה מת " .

פורסם

אלרואי היקר, הרגל שלך ממילא פצועה. מה היה מפריע לך לראות את הזבל הזה חוטף מכות רצח? אני דווקא הייתי נותן לענק לכסח לו את הצורה ולהנות מזה.

פורסם
יש אנשים שצריך למנוע מהם לבוא לעולם. יש אנשים (לא הייתי קורא להם אנשים) שצריך למנוע מהם להביא ילדים לעולם. זאת הבעיה בישראל ובמדינות אחרות. ישנם כאלה לוזרים שלא ראוים לעמוד ברשות עצמם והם מביאים ילדים לעולם.

אין מה לעשות, העולם לא פייר. מצד אחד ישנם אנשים משכמם ומעלה אבל למרבה הצער נבצר מהם להביא ילדים לעולם ויש לוזרים שמביאים לעולם ילדים כאילו אין מחר.

אם מישהו באמת מתעקש אני יכול להביא דוגמה עגומה ממקור ראשון.

כל כך נכון...

לטעמי, עשית מעשה לא הכי חכם.

גם אני כמו הרבה אנשים רוצה לראות צדק, ואם הייתי במקומך הייתי עושה את אותו דבר.

אבל, וזה אבל גדול.

בניגוד לאותו ילד טמבל לך יש מה להפסיד, עם אותו נקניק היה מוציא אולר הייתה בבעיה רצינית.

או לחילופין אם הוא היה מגיש עלייך תלונה, אתה גם הייתה נכנס לבעיה.

לכן הכי חכם זה לא להתערב, במצב המעוות במדינה שלנו את העוד עלול לגמור בתור כותרת ב YNET " פדופיל תקף נער בן 14 באוטובוס" ולך תוכיח אח"כ.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

קרה לי מקרה דומה. רק שהייתי חייל על מדים, ומולי ישב שוטר שנמנם. הסברתי לרבים שיש כאן שוטר, וחבל. הם המשיכו. הערתי את הבחור, הוא קם וצעק על שניהם, נבהלו וישבו בשקט כל הנסיעה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הבעיה שלך היא מה היה קורה אם במקום פצצה לרגל זה היה נגמר בסכין לחזה ?(לא חסר דוגמאות).

אני מבין את הרצון שלך לעזור (לכול בנאדם טוב יש אותו) , היום זה לא שווה את זה.

הכי הרבה שהייתי עושה זה לנסות להרגיע את הבחור הגדול (ניסית ולא הלך) ,ולהזמין משטרה . יותר מזה אתה מסכן את החיים שלך - היום יש ילדים לפני בר מצווה שדוקרים כמו גדולים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
סתם מעניין אותי: מה אתם הייתם עושים?

כלום. תן לטבע לעשות את שלו. נער טיפש הציק לאיזה שרירן נפוח? תן לו להבין לבד למה לא עושים את זה.

לא מדובר פה בתקיפה של קרבן תמים שצריך לעזור לו. מי שמשתין על ארון חשמל יישא בתוצאות.

כמו שאתה לא מחפש להיכנס לויכוחים עם מטומטמים כך גם צריך לשאוף להתרחק מתגרות אלימות ביניהם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני לא מסוגל לעמוד מהצד. ומה היה קורה אם הענק היה שובר לציפלון משהו? אני לא סובל ערסים בני 14 שיכורים, אבל גם לא אוהב לראות אנשים מסתבכים. עשיתי מה שיכולתי. אני לא מבין למה ילדים כאלה עושים כל כך הרבה רעש..

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

שישבור לו.

אני תומך בקצת צדק מדי פעם.

אולי ככה הוא ילמד לא לעשות את זה שוב.

נכון שהוא ייפגע אבל במצטבר, הנזק שהוא עושה לסביבה שלו ולנו כמדינה וחברה הוא הרבה יותר גדול מהנזק שהוא ירגיש ביד שלו עם ישברו לו אותה.

פורסם

אף פעם לא הבנתי ולא אהבתי את כל המפרידים למיניהם.

אל תתערבו לאנשים בעניינים ותנו להם לסדר את מה שצריך בעצמם.

למד איתי מישהו שבא להפריד ונדקר כמה פעמים טובות, למד לא להתערב.

פורסם
נוסעים באוטו ונמנעים מאוטובוס.

לא לכולם יש אוטו.

לצערי אני גם מסתובב הרבה באוטובוסים, ולא חסר דברים הזוים.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

• תוכן חדש...