Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם

חזרתי היום מירושלים הביתה באיזור השעה 00:00. עליתי על קו 21 מהמושבה (מי שמכיר) ונסעתי לי בנחת. לפתע ילדון מכוער ושיכור בא לידי ועומד ליד שתי בנות (חמודות מאוד!) ועושה להן "אה מאמי? מה הולך?". הן לא עונות. הוא מנסה שוב. "אז מה, כוסית היום. לא מתאים לך לשתוק". פה הן נשברו וצרחו עליו שיעוף, והוא התחיל לקלל...

הוא חזר למקומו אי שם בקרון האחורי של האוטובוס ויחד עם החברים המפגרים שלו התחיל להציק לאנשים. הוא כנראה נפל על אחד חמום מוח, בגודל ובצורה של אלי האנה (והציפלון דומה לקבבון טלה) והוא התחיל להתחרפן. הציפלון צוחק לו בפרצוף והענק עוד שניה מקמט את האמא שלו.

בשלב זה התערבתי וניסיתי להפריד בין הניצים (כאשר שאר יושבי האוטובוס משמיעים "אוווו" ודברים כאלה. בניסיון ראשון להרגיע את הרוחות ניסיתי למשוך את הענק (ואני לא כזה קטנטן) - ללא הצלחה. ניסיתי עוד כמה פעמים ונחשו מה? חטפתי פצצה לרגל הפצועה. כאבי תופת, אבל לא בא לי לראות דם.

הנהג שואל בכריזה "הלו מה הולך שם" ורק מלבה את העניינים (נהג ערבי שנופל בפה של ילד שיכור ומפגר זה לא מתכון לאושר ועושר).באיזשהו שלב הצלחתי למשוך את הענק הצידה, והסברתי לו במילים עדינות שממש לא בא לו שיס"מניקים יפרקו אותו והוא עוד יישב במגרש הרוסים היום. עזר? לא ברור. בשלב זה ניסיתי לדבר אל ליבו של הבחור (שהתעצבן בצדק! הציפלון זרק עליו מלוא החופן גרעיני חמניה לא טריים! והוא אפילו לא היה שיכור הענק!).

הגיעה תחנתו של הענק לרדת, והציפלון זורק לו "חכה חכה! אני אפגוש אותך בנווה (נווה יעקב, החסר במקור) ואני אפרק לך את הצורה כל משפחת חסן תבוא עליך". הענק ירד מהאוטובוס והציפלון מתחיל לצחוק: "הוא לא מפחיד אותי האפס הזה". כששוטרי היס"מ עלו לאוטובוס הוא כבר יילל אחרת. אף אחד לא עזר לו, והוא קיבל קצת הבנה איפה הוא חי ועם מה הוא מתעסק.

בשלב זה אני ירדתי מהאוטובוס מפורק מכאבים, כי חטפתי פצצה לקרסול הפצוע. אבל לא נורא, לפחות אני שמח שלא ראיתי דם היום...

לילה טוב..

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הם מסתובבים על אופנועים והנהג צפר לאופנוע..

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

מזכיר קצת את הילד הזה שיצא לי לראות לא מזמן , לא חסר טמבלים ...

http://www.youtube.com/watch?v=sDW71u34R54 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

לדעתי טעית בכותרת;

קודם בא החינוך (חוסר החינוך במיקרה זה), אז בא הטימטום ומיד אחריו - האלכוהול.

כל אחד מביא קודם כל את מה שלמד בבית, את החינוך. זהו הבסיס.

פורסם
נוסעים באוטו ונמנעים מאוטובוס.

+1

אחת הסיבות שאני נסחב עם אוטו לכל מקום, זה חוסר רצון לראות טיפוסים כאלה וגירסאות הלייט שלהם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
סתם מעניין אותי: מה אתם הייתם עושים?

אני חושב שפעלת נכון.

גם אני מתערב בדרך כלל כשיש ריבים שהולכים להתדרדר למכות.

מעצבן אותי שתמיד יש אנשים סביב שרק מסתכלים ועוד שניה מוציאים את הסמארטפון במקום לעשות משהו.

פעם אחרונה התערבתי בריב על חניית נכים באיכילוב, מחזה משעשע, נכה ברכב מרביץ לבחור עם הקביים שלו כאשר ההוא בועט בו בתמורה.

החוצפן שבעט בנכה עוד התנגד בהתחלה כשליוויתי אותו מהמקום, כנראה בעולם שלו זה בסדר להרביץ לנכה.

העיקר לא להישאר בשטח יותר מדי זמן ולהחשף לשאלות וחקירות מיותרות.

עשה את מה שלדעתך נכון והמשך הלאה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

יש אנשים שצריך למנוע מהם לבוא לעולם. יש אנשים (לא הייתי קורא להם אנשים) שצריך למנוע מהם להביא ילדים לעולם. זאת הבעיה בישראל ובמדינות אחרות. ישנם כאלה לוזרים שלא ראוים לעמוד ברשות עצמם והם מביאים ילדים לעולם.

אין מה לעשות, העולם לא פייר. מצד אחד ישנם אנשים משכמם ומעלה אבל למרבה הצער נבצר מהם להביא ילדים לעולם ויש לוזרים שמביאים לעולם ילדים כאילו אין מחר.

אם מישהו באמת מתעקש אני יכול להביא דוגמה עגומה ממקור ראשון.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

פעם לא הייתי מתערב, אלא שותק כמו כולם ונותן למיעוט הקולני להגדיר את סדר היום.

היום, משום מה (לא מבין מאיפה זה הגיע, השינוי) אני מתערב.

משתדל לא להגיע למגע אם אפשר, אבל כשצריך אני אחד מהמפרידים.

אה, כן, ואני דווקא די חלשלוש... הכול בראש.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מזכיר לי את זה

http://www.youtube.com/watch?v=RZgHOh6wPUk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...