Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קודם כל, באמת ראיתי תמונה שלך.

שנית, אתה כבר שנים מצליח לשמור על אחד הבימרים המטופחים והיפים בארץ.

לא גונבים לך, לא משחיתים לך, המשטרה לא מורידה אותך מהכביש על שינוי מבנה.

אתה רוצה לומר לי שכל זה במקרה? :twisted:

חמסה חמסה חמסה, טפו טפו טפו!

גנא, אם אני במקומך אז עכשיו אני הולך לפזר שיני שום ושקיות מלח באוטו, ומיד לאחר מכן הולך להסביר לדריש בעדינות מה זה "לפתוח פה לשטן" :lol:

את ההסבר כמובן יש לבצע בסמטה חשוכה, להשגת הבנה מירבית.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השאלה הזו היא מאד case sensitive:

אם אני עם הרכב שלי, לא ארצה להתקל באף אחד מחברי פורום דיטיילינג (אין טיפת לכה לא שרופה על הרכב).

אם אני עם הסובארו סטיישן 79 של חבר, לא ארצה להתקל באף אחד מחברי פורום אספנות (אוהבים שם מקוריות, לך תבין...)

וכן הלאה...

מתחדשת*

פורסם
הסבר, נמק ופרט.

התייחסתי לתגובתו של Tamir2312, שטוען ש- חיה שנמצאת בתעשיית הבשר ו/או החלב יש לה חיים דבש כי ממילא כל מה שהיא עושה זה לאכול ולחרבן. לא צריך להיות עד כדי כך קיצוניים. זה בסדר לאכול בשר ולהגיד שאתה מבין את ההשלכות שיש על כך לבעלי החיים- אני יודע ומבין שבשביל השניצל שלי, תרנגולת מתה אחרי שהובלה בתוך משאית של זוגלובק בצפיפות עם עוד אלפי תרנגולות כמותה בדיוק, אני יודע ומבין שבשביל הסטייק שלי (שאני אוכל פעם בהרבה זמן) פרה נשחטה באכזריות לאחר חיים נוראיים וכו'.

קורטקס, אני ואתה- אנחנו אותו דבר. אנחנו יודעים את אותן עובדות, אנחנו מתמודדים מול אותה מציאות. ההבדל ביני לבינך היא העובדה שאני לא מצאתי את הכח הנפשי כדי להפסיק לחיות בנהנתנות. זה קשה לי, אני מבקר את עצמי על כך אבל לפחות אני מודה בכך. מכאן ועד להגיד שלחיה יש חיים דבש כי ממילא מה שהיא עושה זה לאכול ולחרבן ולכן זה בסדר לשחוט אותה ולאכול אותה, זה לא יותר מבורות.

תמיר, אני לא פותח כאן חזית. סליחה אם בדבריי אני נשמע טיפה תקיף זו לא הכוונה.

פורסם
התייחסתי לתגובתו של Tamir2312, שטוען ש- חיה שנמצאת בתעשיית הבשר ו/או החלב יש לה חיים דבש כי ממילא כל מה שהיא עושה זה לאכול ולחרבן. לא צריך להיות עד כדי כך קיצוניים. זה בסדר לאכול בשר ולהגיד שאתה מבין את ההשלכות שיש על כך לבעלי החיים- אני יודע ומבין שבשביל השניצל שלי, תרנגולת מתה אחרי שהובלה בתוך משאית של זוגלובק בצפיפות עם עוד אלפי תרנגולות כמותה בדיוק, אני יודע ומבין שבשביל הסטייק שלי (שאני אוכל פעם בהרבה זמן) פרה נשחטה באכזריות לאחר חיים נוראיים וכו'.

קורטקס, אני ואתה- אנחנו אותו דבר. אנחנו יודעים את אותן עובדות, אנחנו מתמודדים מול אותה מציאות. ההבדל ביני לבינך היא העובדה שאני לא מצאתי את הכח הנפשי כדי להפסיק לחיות בנהנתנות. זה קשה לי, אני מבקר את עצמי על כך אבל לפחות אני מודה בכך. מכאן ועד להגיד שלחיה יש חיים דבש כי ממילא מה שהיא עושה זה לאכול ולחרבן ולכן זה בסדר לשחוט אותה ולאכול אותה, זה לא יותר מבורות.

תמיר, אני לא פותח כאן חזית. סליחה אם בדבריי אני נשמע טיפה תקיף זו לא הכוונה.

אתה קורא לי טיפש ואז אומר שלא פותח חזית?

אם לא התכוונת אז אל תגיד!

אותי לא מעניין שחיה האצילית שלכם הובלה בצורה כזו או אחרת או התעללו בחיה הזו לפני שהיא הפכה למעדן בצלחת שלי.

היא ח-י-ה! זה שאותי לא מעניין איך טיפלו בחיים זה לא הופך אותי לבור\טיפש!

מבחינתי החיה הזו "נוצרה" בשבילי, אם אין לה שימוש בעולם הזה(לאו דווקא לאוכל...) אז אני לא צריך אותה.

אחרת, כל מה שהחיה הזאת עושה זה לאכול ולחרבן אז כן יחסית לבני אדם החיים שלה דבש

404

פורסם

תגובתך כעת נובעת מבורות. תקרא שוב מה כתבת ותבין לבד, ותנסה להתנסח בצורה יותר ברורה, תוך כדי שים לב לכל המילים שאתה מחסיר. אך מצד שני זה מובן, אתה כותב מתוך כעס ולא מתוך רציונל.

בקיצור, אל תהיה דוש.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

קליפת המוח ושאר שותפיו להסטת הנושא של השרשור:

בחייכם, אולי די כבר?? הדעות שלכם ידועות, אז חלאס!

יוחזר הנושא המקורי של השרשור לשרשור לאלתר!

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
אין בעיה אדוני, 4 אתיופים עם מיקרו כבר מתמקמים בדירה מתחתיך.

רוסים יקרים-אתם שניכם אצלי בחתימה..

בסמטה חשוכה? לא הייתי רוצה לפגוש את בגירה והזוחלים שלו, או לחליפין את אלעד-פתאום אתה שומע מילים בערבית מתוך אוטוביאנקי בחשכה :lol:

פורסם

את בנצי

מאז שראיתי את התמונות שלו שרשור החטיפה, אני ישן בפחד. :)

גם את Derish לא הייתי רוצה לפגוש בסמטה חשוכה אחרי....

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

• תוכן חדש...